Godkväll underbara ni! Idag har jag varit en sväng till stan med fina mamma och kollat in rean. Lite väl mycket folk, men vad gör det när man är ledig och har nästan hela helgen framför sig?

Nu sitter jag i soffan hemma med Viktor, vi har beställt hämtmat och sitter och kollar "white chicks". Ni har nog sett den, två FBI agenter går under cover som två rika tjejer. Vissa något billiga scener, men ändå så galet rolig! Imorgon kan jag försöka få upp några av de fynden vi gjorde idag! Hoppas att ni haft en lika perfekt Lördag som jag och kanske hittat lite fynd ni också? Ha en fortsatt underbar kväll! Ni är bäst!

Moa F

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FREDAG FREDAG FREDAG! Ingen eller ingenting kan sudda bort det stora leendet på mina läppar idag, inte ens ösregn på vägen från jobbet. Jag har fått förlängd tjänst på jobbet, jag hade älsklingen från bilden under att hämta ut på posten och det är helg!! Min inre gudinna dansar jive och just nu känns det som att jag klarar av vad som helst, jag känner mig ostoppbar! Jag kan inte förstå hur bra allt det här med nytt jobb faktiskt har gått. Ni alla är så underbart bäst, bara våga satsa så vet jag att ni klarar vad som helst!

  FIND     YOUR    FIRE

Väskan är från River Island

Moa F

Likes

Comments

Godkväll bästa ni! Nu börjar den 22 November lida mot sitt slut, jag hoppas att ni haft en lika bra dag som jag har.

Min klocka ringde 06:10 imorse, det var bäckmörkt och mitt sovrumsgolv var apkallt, hur överlever man ens tanken att gå upp då? Ännu värre, hur överlever man tanken att man inte kommer att ha tillgång till den där sängen på 9 timmar? Jag tänkte dela med mig av mina knep som funkar för mig!

Gör en morgonspellista

Ett måste för mig är musik på morgonen, min lista har till en början väldigt lugna låtar som övergår till mer taggiga. Du blir pigg utan att du märker det!

Välj kläderna dagen innan 

Jag vet, ni har säkert hört det innan, men för mig blir morgnarna så mycket mindre ångestfyllda och stressiga när jag gör det.

Låt "Frukosten" ta tid!

Jag prioriterar verkligen frukoststunden på morgonen, oavsett om frukosten bara innebär en kopp kaffe, eller om du äter trerätters, låt det ta tid! Hela min dag blir så mycket bättre om jag får börja den med en kopp te och lite slötittande på youtube. Tänd gärna ljus föresten! Hela morgonen får en annan stämning.

Promenera till jobbet/skolan

ÄlSKAR. Många tycker säkert att detta låter som en mardröm, men jag tar alltid en takeaway-mugg, startar peppig musik och promenerar till jobbet med Kalmars största leende. Walking on sunshine♡.

Älskar och saknar er alla!

Moa F

Likes

Comments

Hej hörni! Nu har bloggen gapat tom ett tag, men idag fick jag ett litet sug! Efter jobbet tog jag en promenad till mamma och pappa, bästa beslutet någonsin. Viktor jobbar sent så det blev perfekt att ta några koppar te (och glögg!) med mamma. Vi tände en mysig brasa och lyssnar på våra favoritlåtar. Det är så där bäcksvart ute, som det bara kan vara kalla novemberdagar, men jag tycker att det tillhör på något sätt.

Medan mamma har pluggat lite så har jag suttit inne på pintrest och andra inspirationskällor, så avkopplande. Har fått en grej för scarf(ar?) i silke just nu, vill ha dem överallt, i håret, på väskan i kläderna, ja helst hade jag nog klätt mig i en enda stor scarf. Vad bekvämt det hade varit.

Gå ut och erövra världen bästa ni! November 2017 kommer bara en gång.

Moa F

Likes

Comments

Hej hörni! Just nu sitter jag med en stor kopp "needwood" te i mina händer, det är riktigt mysväder och jag kan inte låta bli att tänka på framtiden. Jag har hela tiden haft projekt eller mål på gång och nu har jag för första gången en blank sida framför mig. Till sommaren hade jag kemin och nu under hösten har jag och fokuserat ett par månader på Hp. Jag vet redan vad jag vill plugga till hösten och nu har jag allt jag behöver för det, vad gör man då?

Det känns så härligt att jag har lite mer än ett halvår där jag bara kan hitta på roliga saker. Jag vill verkligen få ut så mycket som möjligt av det! Jag har en längre resa inplanerad i Januari/Februari och en annan i början av April, vilket känns så spännande.

Jag vill bara testa på massa olika intressanta jobb, utmana mig själv, lära känna nya människor, hälsa på mina vänner och för en gång skull bara fokusera på att ha så kul som möjligt. Jag är så redo för att planera upp det roligaste halvåret någonsin, någon som är på?

Vore det roligt om jag gjorde en "Bucketlist" för det närmsta halvåret?
Moa F

Likes

Comments