Detta får bli mitt första tidsinställda inlägg här på nouw, i talande stund är klockan 7 och jag är tröttare än döden. Det var verkligen så svårt att gå ur den där sömnbubblan i dag, Viktor såg så obeskrivligt gosig ut och hela sängen luktade så där sömnigt.

Om lite mer än en timme ska jag stå redo på förskolan, jag hoppas att jag hunnit piggna till innan dess, det borde man väl hinna? Om jag försöker tänka på hur kul jag ska ha ikväll och på framtida resor så kommer det nog gå jättebra. Kramas lite extra idag och som vanligt, gå ut och erövra världen!

Moa F

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min Dag 

Hej hörni! Hoppas att ni har haft en jättebra tisdag, jag är helt slut. Heelt slut. Idag jobbade jag mitt första pass på förskolan (vilket var jättekul) men av någon anledning så blev jag helt energilös när jag kom hem. Jag landade på soffan med en talrik gröt, life of luxury. Jag som hade tänkt plugga lite inför högskoleprovet ikväll.. vi får se hur det blir med den saken. Jag håller tummarna att energin är tillbaka i morgon och att ni helt enkelt har haft en mer energifylld tisdag än mig!

De 8 "Plaggen"

Kallar man accessoarer och skor för plagg? Jag hittade inget bättre samlingsord iallafal.. Men här har ni det! Åtta plagg som jag gärna hade ägt, för mindre än 300kr! För vem älskar inte ett kap? Mina personliga favoriter är nog 3an och 5an, eller kanske 7an? Omöjligt att välja haha! Nedan ser ni en lista på vart plaggen hittas och priserna!

1: MANGO 179:- 2: MANGO 280:- 3: ZARA 250:- 4: GINATRICOT 299:- 5: MANGO 215:- 6: MANGO 160:-

7: MANGO 215:- 8:ZARA 215:-

Moa F

Likes

Comments

Min dag idag

Godkväll hörni! Vilken dag! Jag har verkligen farit runt överallt. Först och främst promenerade jag hem till mina föräldrar tidigt i morse, sedan begav jag mig till jobbet. Efter jobbet fick jag kasta i mig lite mat följt av en rask promenad till spiningpasset jag hade bokat idag. Det var jobbigt men så kul! Nu har jag lagat lite middag och matlåda tills imorgon, då jag ska jobba på ett nytt ställe - så nervös men förväntansfull!

Brunchen igår

Igår var vi bjudna på brunch hos mamma och pappa, vilket var både gott och riktigt mysigt! Mina kusiner var också där, det är aldrig tråkigt när de är med! Det verkar gå i familjen att älska att hålla i bruncher, jag hade så kul när jag planerade årets alla hjärtansdag-brunch och funderar starkt på att ha en nästa år också.

Ha en underbar kväll finaste ni! Kramas lite extra mycket och njut av livet så hörs vi i morgon!

Moa F

Likes

Comments

Älskade Söndag! Om ni har hängt med i svängarna så spenderades flera dagar av min vecka i köket för att baka till min lillebrors 18års kalas som han hade igår. Han hade bland annat önskat riktigt kladdiga brownies, det var så svårt att baka utan att äta upp halva smeten ska jag säga er!

Det kanske inte alla vet om mig, men jag älskar verkligen att baka och senaste tiden har jag verkligen börjat göra det mer. Jag bakade hallongrottor också, vilket är en egen favorit. Tårtan vågade jag inte ge mig på, så den beställdes! Kvällen blev jättetrevlig med tal och mycket skratt, precis som ett födelsedagskalas ska vara!

"Det finns få saker som får mig så avslappnad som att spendera en eftermiddag med kladdiga bakbunkar och nybakta kakor. "
Moa F

Likes

Comments

Hej underbara ni! Som jag nämnde igår så skulle vi hem till mamma och pappa på lite middag och precis så blev det! Vi åt riktigt gott lamm och drack vin ihop, det är så underbart att kunna umgås med sina föräldrar och verkligen ha roligt ihop. Jag tror att jag aldrig sett min mamma skratta så mycket, så härligt! Efter några glas vin spelade vi lite UNO, det gick inget bra för mig, men gud vad roligt det var! Min lillebror som fyllde 18 i Torsdags hade också sin första utgång igår, vilket också skulle firas så klart! Idag har vi haft lite släktkalas, vilket ni ser mer av i morgon! Tills dess så får ni ha en fortsat helt underbar Lördagskväll!

"Självklart har  även mamma sitt  signaturte, hos  henne dricks det  alltid te med smak       av rabarber"
Moa F

Likes

Comments