Min kille såg ut som ett frågetecken när en Star Wars-tee dök upp ur ett paket igår. ”Sedan när började du kolla på Star Wars?” Han förstod givetvis inte grejen.

Gillar mixen mellan printad tee, denim och klackar, så såhär fick dagens look bli. De fina sammetklackarna kommer bli perfekta inneskorna nu under jul och nyår, så fina!

Tee Zara Cardigan H&M Trend Denim Acne Studios Slip-on’s Zara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Day off och jag passar på att pynta lite i hemmet inför jul, städa och pyssla. Ganska mysigt faktiskt. Framför allt när parken utanför fönstret är täckt med vit snö.

Den här kjolen landade hos mig för några dagar sedan och det var kärlek vid första ögonkastet. Så perfekt!
Kommer från Gannis nya Pre Spring-kollektion. In och shoppa här!

Sammetskavaj NA-KD T-shirt Rika Studios Kjol Ganni Skor Zara

Likes

Comments

Måste erkänna att jag blev aningen kär i den här
blå sammetsdrömmen. Har gått några år där jag känt att kavaj känts lite svårburet, men den här säsongen är jag som ombytt. ÄLSKAR att bära kavaj igen!

Kavaj na-kd.com Polo Zara Jeans na-kd.com Bälte Gucci


I samarbete med NA-KD.com

Likes

Comments

Vi har landat på favoritön och har redan hunnit vara här i ett par dagar. Tiden går verkligen för fort och jag hade gjort vad som helst nu för att stoppa klockan.

Idag flyttar vi in till Palma efter att ha tillbringat några nätter på hotell ute på Illetas. Perfekta kombon att både få njuta av lite lyxigt hotelliv för att sedan bo i lägenhet och rå om sig själva, laga lite mat och hänga på altanen.

Fick lite spanish vibes igår och tog på mig det mest spanska jag hade packat med, denna fantastiska söta blus från NA-KD. Älskar ju bara färgen med! Ni hittar den här.

Likes

Comments