Vi har landat på favoritön och har redan hunnit vara här i ett par dagar. Tiden går verkligen för fort och jag hade gjort vad som helst nu för att stoppa klockan.

Idag flyttar vi in till Palma efter att ha tillbringat några nätter på hotell ute på Illetas. Perfekta kombon att både få njuta av lite lyxigt hotelliv för att sedan bo i lägenhet och rå om sig själva, laga lite mat och hänga på altanen.

Fick lite spanish vibes igår och tog på mig det mest spanska jag hade packat med, denna fantastiska söta blus från NA-KD. Älskar ju bara färgen med! Ni hittar den här.

Likes

Comments

Snart hittar ni den skönaste (och snyggaste) kavajen i trendigt glencheckmönster hos Cubus. Jag passar på att bära den som en sommarjacka nu medan värmen ändå hänger kvar, men längre fram blir den grym att bära lager på lager.

Kavaj Cubus T-shirt Rika/Joel Jolina Jeanskjol Re/Done/Joel Jolina Boots Notabene/Joel Jolina

Likes

Comments

Lägenhetsupdate.

I helgen fick vi äntligen tummen ur efter att jag spanat in dessa hyllösningar från Ikea. Vardagsrummet har varit relativt klart, men vi har saknat just någon typ av förvaringsmöbel och väggprydnader. Blev supernöjd med resultatet och rummet känns helt plötsligt så mycket mer ombonat. Bara lite småfix kvar, hitta några bra möbelben för att få upp den något från golvet och inte minst the decoration part (yeeey)!

Lampa Menu Bok Kinfolk Ljusstake och mässingsskål Skultuna Tavla Hay Vas Second Hand

Likes

Comments