Nytt i hemmet är detta fina doftljus från Vinga Home. Gillar verkligen doften av ceder som gör sig väldigt harmonisk i hemmet.

Vinga Home har precis öppnat upp sin webbshop - kika in här. Så mycket som lockar! Personligen har jag fallit för ett helt fantastiskt bäddset som ni snart kommer få se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En snabb check-in från Palma med omnejd! En månad går fort och nu har vi knappa veckan kvar. Skulle nog nästan kunna tänka mig att bli kvar, men ser fram emot spännande jobb som
väntar hemma och att träffa alla fina vänner & familj!

Likes

Comments

Igår anlände några vänner till oss och vi gav oss ut till Ciudad Jardin för en fantastisk middag på ett spanskt, pittoreskt litet ställe precis vid havet. Kvällen slutade med drinkar uppe på Cuba Bars takterrass med utsikt över hela Palma.

Klänning Mango Väska Stella McCartney Skor Henry Kole

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på beach cluben Zhero, som ligger mellan San Agustin och Cala Major, strax utanför Palma. När vi anlände vid halv tolv-tiden var vi i princip helt själva på stället och kunde njuta av ett uppfriskande morgonbad i poolen.

Hela dagen gick åt till att bara relaxa, lapa sol och ta någonting svalkande för strupen emellanåt.

Lunch med utsikt över fina lilla hamnen och steniga buktar.

Likes

Comments

Äntligen är semestern här och vi njuter av sol och bad i underbara Palma med omnejd. I och med den något senare semestern i år så valde vi att åka en hel månad, så sista september ses vi i Sverige igen. Känns så lyxigt att kunna njuta av varje dag och ta den som den kommer, ingen stress eller press.

Idag väntar en ny beachdag och kanske en sväng på stan ikväll för att fira att det är fredag!

Likes

Comments