View tracker
View tracker

Nu har jag verkligen börjat få lite julkänsla! Nu får det verkligen bli december. Hoppas att ni har det bra och myser lika mycket hemma som jag gör.
Idag har jag börjat sätta upp lite ljusstakar till första advent. Jag har inte tänt upp dom ännu. Tänker vänta tills tiden är rätt men jag har börjat pynta fönstren. Känner att jag inte kommer att hinna sätta upp allt och putsa fönster innan första advent. Utbildningen på jobbet nu i helgen och vi väntar även Js bror i helgen. Han kommer ner och umgås lite med J, syskon tid! Där av att jag har börjat sätta upp lite. Tänker nu sätta mej ner i soffan och kolla på ensam hemma och pusta ut. Kram

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon världen! Vilket stålande humör jag är på idag. Helt fantastiskt. Det var länge sedan jag vakande upp och kände mig såhär pigg. Se upp världen här kommer jag. Typ så.. haha.
Jag har äntligen blivit frisk, blev jäkligt dålig i Torsdags. Fick lite panik igår när jag vaknade och kände att jag inte riktigt var helt hundra men jag gick iallafall på mötet på nya jobbet. För övrigt så gick det super bra och jag känner att jag kommer att trivas där.

Nu jag helt återställd så idag får jag helt enkelt ta tag i det som jag skulle gjort i torsdags. Tvätta bland annat. Bomma man en tid så är det svårt att få tag på en ny tid någon dag senare, man får typ vänta 1-2 veckor vilket inte funkar här hemma. Jag var lyckats lösa så att jag kan tvätta några timmar hemma hos mamma idag. Vad skulle jag göra utan min mamma? Funderingarna hos mig är att faktiskt köpa mig en egen tvättmaskin. Hade varit skönt att slippa konka på tvätt upp och ner för trapporna.

Jag och J har inte fått så mycket tid tillsammans den här veckan. Han har varit iväg typ nästan varje dag i början av veckan och när jag blev dålig då såg jag honom ännu mindre. Jag ska nog laga en god middag ikväll och försöka fjäska till mig en fotmassage! Kram

Likes

Comments

Klickat hem i från hm ikväll. Asså hörni, grått? Så kär i den färgen är jag just nu! Ge mig allt i grått. I vinter så kommer jag att vara grå. Jäkligt grå

Likes

Comments

God kväll mina kära! Nu ligger jag i soffan med en kopp te i handen. Förkylning och febern har hemsökt mig. På riktigt, jag är aldrig sjuk och just nu när det händer massa saker så blir man sjuk. Vad är meningen med det?

Tidigare idag har jag varit på arbetsintervju och det gick nog bra tror jag men jag berättade för er i ett tidigare inlägg att jag var på arbetsintervju förra veckan också. När jag kom hem efter intervju nummer 2 så ringer dom i från intervjun nummer 1 och säger att jag har fått jobbet. Så ja, nu har man ett jobb där jag kan jobba betydligt fler timmar än vad jag gör idag. Känns toppen!

I morgon så är min plan att bli frisk. Lite ingefära te och sömn är den bästa medicinen för mig när jag blir dålig. Mitt recept på ingefära te finns i ett tidigare inlägg. Tror att ni hittar det i kategorin "september". Nu tänkte jag sätta mig ner på datorn och planera in för mina jultips inlägg nästa månad. Leta runt efter produkter som jag själv har tänkt att köpa. Fixa och greja. Det här ska bli så kul att göra detta. Vi ses snart igen. Puss och kram

Likes

Comments

God middag! Hoppas att ni mår bra. Ny vecka, nya tag. Jag blir så glad när måndagen kommer! Låter kanske helt sjukt men jag tycker att veckorna bara flyger förbi så snart är det ju helg igen? Haha. Hoppas hoppas hoppas att det kan komma lite snö snart så det blir lite ljusare ute.

Den här veckan blir relativt lugn faktist. Sjukhusbesök och jobb intervju annars så vet jag inte. Jag ska börja planera lite julklappar också. Åker nog ner till stan på torsdag och bockar av några klappar. Det är alltid skönt att börja med saker i tid. Jag hatar att vara ute i sista sekunden och köpa julklappar. Det blir alltid så slarvigt då. Hur brukar ni göra? När börjar ni köpa julklappar?

Jag har funderat lite på att göra typ " jultips" inlägg på bloggen under December månad. Lite julpynt, baktips, julklappstips och kanske lite rim. Vad tycker ni? Visst lät det mysigt. Färgglada bilder och bara mys!! Åh nu får det gärna bli December. Hihi

Jag och J hälsande på hans chefs lilla familj i Fredags. Dom har precis blivit fyra. Helt underbar liten flicka.

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag sådär idag. Men någon som är positivt är att jag vaknade av att telefonen ringde idag på morgonen. Jag ska på arbetsintervju igen. Jäkligt skönt att det börjar flyta på igen. J kom hem på lunchen idag och käkande sedan åkte jag förbi citygross efter att jag kört honom till jobbet igen.

2 timmar ungefär har jag suttit i telefon, ringt runt till olika gyn mottagningar. Inte min dag! Livet är en kamp och ibland en otrolig smärta. Bortsett från jobb intervjun så hittade jag det som jag länge längtat efter. Finns det någon mysigare än nybakade lussekatter och ett stort glas med mjölk? Äntligen kan man köpa lussekatter i affären och jag har redan smällt i mig två stycken . Skiter i träningen för en dag och lyxar till det lite extra.

Ha en bra eftermiddag och var tacksamma för det ni har. Kram

Likes

Comments