Söndag igen.
Hoppas att ni har haft en super helg. Jag har haft en ganska bra helg ändå. Trots att det var begravning i Fredags så har det ändå varit en bra helg.
Igår kväll samlades hela familjen hos min pappa för tacosmys. Alltid lika mysigt och trevligt.

Jag är alldeles nyvaken, ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag ska jobba lite idag 15.00-01.00.

Detta inlägget blir faktiskt inte så mycket längre. Jag har inte så jätte mycket att berätta efter dessa dagar. Vi hörs i morgon. Puss & kram

Likes

Comments

God kväll! Hoppas att ni mår bra. Jag ligger nu i soffan med bror min och kollar på en tecknad serier, trolljägarna. Vi är så förälskade i tecknade filmer hihi.  
Han ska sova hos mig inatt för att i morgon är det tyvärr dax för begravning. Jag berättade ju i ett tidigare inlägg att på julafton lämnade en person oss och nu är det dax att ta förväl för sista gången. Begravningar är aldrig roliga att gå på men det tillhör livet.
Mina syskon och jag var i Växjö i tisdags kväll för att akut köpa kläder till i morgon. Även om jag älskar svarta kläder så upptäckte jag att jag inte har så många.. speciellt inte några som passar vid lite finare tillfällen. Men nu är allt fixat och det känns jätte skönt.

BYTER SAMTALSÄMNE ? 😂

Igår kom det typ världens snöstorm. Det snöade så jäkla mycket och blåste. Ja, jag vet att ni tänker " men Moa, du som älskar vinter och snö?" ja jo det gör jag. Men efter igår så vet ja faktiskt inte vad jag tycker längre. Jag skulle till affären, Ingen snöborste i bilen så jag fick borsta bort tung jävla blötsnö med mina armar. Livet sög just då kan jag meddela. Jag kände mig som en stor fjäril fastklistrad på rutan... sprattlade och slängde med både armarna och benen för att försöka nå hela rutan. Den stackars människan som passerade mig. Jag hörde hur han bröt ihop utav skratt bakom mig 😂

Bortsätt från min blöta kväll så finns det nog inget vackrare än att fota utomhus när det är fullt med snö. Ser ni alltså hur jäkla mycket snö det kom? Ni som bor här runt om vet ju hur det såg ut men för er andra så såg det ut såhär..
Nej den ligger inte kvar idag.. eller jo, fast som stora pölar.

Puss & kram

Likes

Comments

God kväll allihopa! Då är denna helgen över också. Tiden går så fort när man ha roligt. Haha
Min dag har idag bestått utav jobb och handling för veckan. Inte så mycket mer än så egentligen. Slängde ihop en snabb middag till oss nyss för att J har precis kommit hem. Nu kan jag sova ordentligt om nätterna. Är det fler som är som jag? Svårt att sova ochnner sig jätte otrygg när sambon är borta?
Men det har också skönt att få vara lite ensam och bara tänka på mig själv för stund.
Nu ligger vi här på soffan framför en serier och jäser efter middagen. Fasiken så gott det blev. Ibland är det enkla så underskattat. Puss & kram

Likes

Comments

God morgon! Okej, ett! Jag vet att min blogg är katastrof. Jag skulle in och fixa upp en ny header och sen gick allt åt skogen.. åh harregud hörni! Jag har ställt till det ordentligt, designen är inte som den ska och jag fick ta en akut bild som header. Den absolut fulaste jag hittade måste jag tillägga. Men jag ska fixa till det här ikväll är tanken. Var bara tvungen att förklara detta.

Hoppas att ni mår bra i kylan. Nu tror jag att det är minusgrader i hela Sverige. Så riktigt kallt på vissa ställen. Jag bor i södra Sverige så vi har inte super kallt. Men idag har det varit ungefär -13 grader hela dagen. Jag njuter verkligen av detta väder. Vinter människor som jag trivs bäst nu.
Nu i helgen blir det lugna gatan för mig. Min J är borta hos en kompis i tre dagar så jag ska passa på att jobba några timmar idag och i morgon. Ni få ha en toppen helg. Puss & kram

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Idag mina vänner tänkte jag bara skriva av mig lite om hur det för mig känns att älska en annan människa. Det är nämligen så att jag om min sambo J har varit tillsammans i 5 år idag! Jag fattar inte att det redan har gått 5 år sedan vi blev ett par på riktigt. Sjukt alltså vad tiden springer iväg. Jag fyller ju 20 om 3 veckor ungefär och min sambo fyller 29 till sommaren. Som ni förstår så skiljer det ganska många år emellan oss. Backar vi då 5 år tillbaka så var jag inte jätte torr bakom ören när vi träffades. Vad ska jag säga? kärleken har ingen ålder. Vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans och det har inte alltid varit dom lättaste perioderna. Men jag har hela tiden vetat att " snart blir det bättre". Det är mycket som har hänt med mig på fem år och det har varit jobbigt att bygga en bra och stabil relation på. Men här är vi idag, jag är fan ta mig lyckligare än väldigt många människor. Jag tvivlar inte en ända sekund på oss två, vi har tagit många människor med storm. Jag vet också att våran kärlek har berört många runt omkring oss. Jag har hittat den mannen som jag vill leva med och bilda familj tillsammans med. Han har berört mig ända in i själen. skakat om mig och rasat hela min värd. åh!! blir alldeles varm i kroppen nu när jag sitter här och skriver. Det är så svårt att skriva ner hur jag känner för honom. Han är min trygghet. Vi kommer att hålla varandra i handen tills våra skelett blir till damm. Jag vet det! För så som jag älskar honom kan bara jag.

När du har hittar den personen som berör dej ända in i själen så vet du att det är rätt. Jag vet för att jag har hittat min andra hälft. Kram på er. '


Likes

Comments

Vattumannen

Själfull och romantisk med en känsla för experimentering

Redan från början av detta år, råder ditt horoskop personer födda i detta stjärntecken att vara fokuserade. Om du inte ägnar tillräcklig uppmärksamhet åt arbetet, kommer många problem kommer i din väg. I sitt personliga liv, får Vattumannen stöta på meningsskiljaktigheter i januari. Du kommer att upptäcka att du inte är så nära med någon så mycket som tidigare.Du bör försöka undvika chefen och göra färdigt alla arbetsuppgifter direkt, så du inte får mer problem.Denna dagen har de bästa förutsättningarna för intellektuellt baserade aktiviteter. Ta dig tiden att lära dig någonting.Det är mycket viktigt att bli ordentligt frisk efter en sjukdom. Du vill ju inte att den kommer tillbaka igen och igen.

Fiskarna

Blygsam och känsligt stjärntecken, de har stark självuppfattning och inspiration

Redan från början av det nya året, kommer en viktig händelse inträffa. Fiskarna kan ta reda på i januari att de inte njuter av deras jobb lika mycket som förut. Du kommer att hitta dig själv fast i dina tankar och kanske verkar distanserad och avstängd till folket i din omgivning. Om du behöver hjälp, få råd, du kommer se att du kommer att må mycket bättre för det.Bli inte självisk och bara tänk på dig själv. Bjud ut din partner på middag eller dina vänner för att ta en drink. Försök behaga andra.Håll inte med chefen bara för att fjäska, särskilt inte om du vet att han har fel. Han skulle bara bli arg när han inser detta.Det finns inte tillräckligt med förebyggande, så var inte rädd för en undersökning och skjut inte upp det.

Stenbocken

Konservativa stjärntecken är praktiska, försiktiga, envisa och allvarliga

Redan från början av det nya året, är det en hektisk period som väntar Stenbocken, i synnerhet när det gäller karriär. Du kommer att börja i ett högt tempo, och när andra är fortfarande lediga efter julhelgen, kommer du att utmärka dig. Snabbt kommer du att lysa över andra kolleger, och i januari, kommer du att vara mycket nära att nå dina mål.Din partner var mycket tålmodig med dina humörsvängningar på senaste tiden, uppskatta det. Visa att du vet och att du finns där för dem när de behöver dig.Om du är helt säker på att du har rätt, känn dig inte hindrad att argumentera med chefen då.Du är ingen robot; din kropp behöver vila lite då och då.

Skytten

Målmedveten, energisk och fylld med längtan och ansträngning

Skytten måste vara vaksamm redan från allra första början av det nya året. I januari kommer någon i ditt närområde befinna sig i nöd, och du kommer att behöva ingripa. Kanske kommer det att vara en kollega, vän eller en familjemedlem. Hursomhelst, försök att nå ut till den han eller hon frivilligt för att hjälpa till. Goda gärningar kommer inte att glömmas.Behandla din älskade bättre. Ta hand om hushållssysslor själv. Visa att du respekterar din partner.Känn dig fri att vara ståndaktig. Kör på även om det bekostar andra. Det är en tävling och det är så livet fungerar.Du är på jättebra humör. Om du vill ha komplimanger bör du även ge några sådana.

Skorpionen

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot andra

I januari kommer varje Skorpion känna ett inflöde av ny energi. Stjärnorna kommer att vara i en mycket bestämd position och kommer främst att påverka din karriär. Det är därför du kommer att göra bäst när du ägnat den här månaden för att jobba.Men akta din hälsa. Täta byten av temperaturen kommer att göra dig något gott.Att ta en paus kan vara positivt. Du får mer tid för dig själv, så du kan ta dig tiden att tänka på vad du verkligen vill.Du kan se fram emot belöning och beröm. Det finns en chans att din chef är på bra humör.Överväger du att ta dig an en ny hobby är det dags att börja nu.

Vågen

Rättvis, sympatisk, harmoni och intellekt

Vågar kan förvänta sig en hektisk början av det nya året. Viloläge låter inte bekant för dig, så det är ingen överraskning att du kommer att vara mycket aktiv i januari. Denna månad kommer du att dra full nytta av dina förmågor och idéer. Du kan använda det främst i din karriär, men också för att vara intuitiv i din relation, din partner kommer att uppskatta det.Spendera tid med dina mor- och farföräldrar. Hjälp dem med deras vardagliga inköp, skjutsa dem vart de vill. Tänk på alla de stunder de funnits där för dig och återgälda dem för det.Frisk luft får dig definitivt att må bättre, särskilt innan du går och lägger dig. Du kommer sova bättre.Dina fysiska och mentala förhållanden är balanserade och det är precis så det ska vara.

Jungfun

Försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann är jungfru

I början av året, kan det vara problem med arbete för en Jungfru. Enligt horoskopet i januari, kommer personer födda i detta stjärntecken tillexempel att se ett byte av chef, arbetsplats, eller en kris i bolaget, vilket kommer att orsaka en avskedning. Du måste arbeta hårt och sätta fritiden åt sidan ett tag.Det sägs att du endast vet vem dina sanna vänner är, är när du behöver dem, för endast sanna vänner kommer hjälpa dig när du känner dig nere.Var bara försiktig och tålmodig när arbetet stagnerar och tar lång tid att göra klart.Nu är den rätta tiden för storstädning hemma. Erkänn, det är på tiden.

Lejonet

Modig, självförtroende, bestämd och öppen är lejonet

Lejonet kommer absolut inte att ha en enkel start på året. I januari kommer det att på ena sidan vara svårt för att nå framgång i din karriär, vilket kan vara mycket frustrerande, å andra sidan, kommer du äntligen ha mer tid att fokusera din energi och uppmärksamhet i en annan riktning. Horoskopet råder dig att alltid se på situationen realistiskt.Du kanske har trott att du aldrig kan komma tillbaka efter ett svårt uppbrott. Det här är bara en tillfällig känsla. Snart kommer du träffa någon som kommer ändra på allt.Ditt artbete flyter på bra. Känn dig fri att påbörja ett långsiktigt "projekt".Du kommer att bli förkyld om du inte klär dig efter vädret.

Kräftan

Emotionell men mottaglig karaktär, lynnig och avvaktande

Januari är inte tecknet för avkoppling för Kräftan. Om du hamnar efter i början, kommer det att bli svårt att komma ikapp. Omvänt kommer människor födda under detta tecken försöka mer, så att de kan stå ut över resten. Om du inte vill ha några problem, låt inte för mycket framgång komma in i ditt huvud.Lyssna inte på rykten du kanske hör om din partner. Det är bättre att prata om problemet än att undvika det.Ägna lite tid åt ditt hem. Ett mysigt hem får dig att må mycket bättre.Du kanske känner att du har massor av energi. Men det är ingen anledning att bli fullständigt utmattad. Spara lite till dagen efter.

Tvillingarna

Kommunikativ och artig karaktär med ett sinne för humor och kreativitet

Januari kommer att äga rum under tecknet av familj och relationer. Tvillingarna kommer att njuta av en stabil period och de kommer att få mer tid för sig själva. Personlig utveckling är också viktigt, du borde inse detta. Du ska inte skämmas för negativa upplevelser, och du blir rikare, och du är starkare och mer balanserad. Tvillingarna kommer att hantera mindre tvister mycket effektivt och föreslå en kompromiss som är fördelaktigt för båda parter.Din partner var mycket tålmodig med dina humörsvängningar på senaste tiden, uppskatta det. Visa att du vet och att du finns där för dem när de behöver dig.Du är i stämning för fest, så tveka inte att gå ut med dina vänner eller själv. Du träffar säkerligen någon.Bli inte desperat om du inte kan jobba p.g.a. sjukdom. Då och då har alla rätt att stanna hemma.

Oxen

Stark och envis, men praktisk och beslutsam

Redan från början av det nya året, kommer Oxen inte att kunna undvika små problem. Januari har förberett några smärre hinder för personer födda i detta tecken. Särskilt kommer deras karriär att stagnera något. Detta är inte på grund av dina handlingar, du kommer inte att känna en positiv energi på arbetsplatsen under denna period. Men det finns ingen anledning att dra förhastade slutsatser.Du borde sätta lite tid åt sidan enbart för dig och din partner. Du är alltid upptagen med olika event och träffa vänner så ni hinner inte ens prata.Surfa bara på nätet, du vet aldrig vad för intressanta saker du kan stöta på.Ta hand om din hud. Stressen har visat sina tecken i ditt ansikte lite väl mycket den senaste tiden.

Vädur

Inre styrka, spontan energi, självförtroende

Det kommer att gå bra för Väduren i början av det nya året, särskilt när det gäller arbete. Du skall undvika problem i januari, då kommer du att kunna fokusera med din uppmärksamhet där det behövs mest. Stjärnorna är i rätt läge, se bara till att akta dig för mindre hälsoproblem, underskatta eller ignorera dem inte.Att ta en paus kan vara positivt. Du får mer tid för dig själv, så du kan ta dig tiden att tänka på vad du verkligen vill.Bli inte stressad på kvällen. Sätt dina oroligheter åt sidan, åtminstone en liten stund.Om du inte mår bra bör du försöka slappna av och meditera.

Vill du läsa mer om ditt stjärntecken och vad som väntar dej detta året? så kan du göra det ​på http://www.skyhoroskop.se/

Likes

Comments

God kväll mina fina! Hoppas att ni mår bra. Vilken överraskning jag fick när jag öppnade ögonen idag på morgonen! Snö! Snö! Snö! Så himla glad blev jag. Sedan somnade jag om igen och när jag vaknade så hade det börjat regna och snön var borta! Typiskt, men jag får vara glad för det lilla jag får haha.
Idag har det inte hänt så speciellt mycket. J är fortfarande ledig så vi försöker att bara vara med varandra så mycket det bara går innan han börjar jobba igen. Så ja, mys i soffan framför en jäkla massa serier har våran dag bestått utav. Sitter nu här med en alldeles för sen kvällsmat. Jag orkade inte laga något speciellt att äta så det blev lite plock. / Moa

Likes

Comments