Skönaste helgen 👌🏼
Asså! Ser ni hur uppsvullen jag ser ut på bilden med flytvästen på? Bjuder på den mina vänner. 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite trikåklänningar hemskickade till sommaren! Allt hittar ni på H&M
Hur kan man inte älska trikå? Världens skönaste att sätta på sig. 😍

Likes

Comments

Hej mina käka vänner! Nu är det en vecka sedan jag uppdaterade. Lite mer än så för att vara exakt. Efter mitt desperata inlägg om olyckan så har jag nu lugnat ner mig och är påväg åt rätt håll .
Under första veckan så kunde jag inte gå alls. jag kunde inprincip inte göra annat än att ligga i sängen och låta ledbanden dra ihop sig. För mig som blir så otroligt uttråkad fort har detta varit en stor utmaning för mig. Tänk er att ni skulle ligga i sängen en hel vecka.. okej när man är sjuk och har feber en vecka typ, då är det jätte lätt att ligga i sängen. Men jag har varit helt frisk och legat STILLA i en fruktansvärd tråkig vecka. För att ni ska förstå hur mycket tid jag har legat i min säng kan jag berätta att jag har läst ut 12 stycken pocket böcker. 12 stycken!! Supertönt här 🤓
Som tur är så älskar jag att läsa böcker, jag gör typ inget annat så jag tackar alla underbara författare. Tack för att ni finns.
Nu idag har jag kunnat sträcka ut mitt ben lite och jag kan faktiskt stödja på det ytterst lite men jag är superglad för lilla minsta täcken på att det går framåt. Hoppas att jag snart kan släppa kryckorna och få tillbaka mitt älskade liv. Som jag saknar att göra mig fritt. Men hörni.. nu ska jag inte tråka ut er med för mycket tjabb om knät men jag var tvungen att göra en liten uppdatering. Ni är så många som frågar hur det är med mig. Jag är på g tillbaka, ni är bäst. 😘

Nu då när jag läst så väldans mycket så tänkte jag ge er 5 stycken boktips om det finns någon där ute som älskar att läsa böcker. Om ni inte gillar allt läsa så tycker jag ändå att ni ska ta er tid att läsa dessa böcker. 👌🏼

1. Jojo moyes - Toner in natten
2. Jojo moyes - Livet efter dej
3. Jan-Philipp sendker - Hjärtats innersta röst
4. Jan-Philipp sendker - Konsten att höra hjärtslag
5. Lucy dillon - När livet vänder

Likes

Comments

Vädur

Inre styrka, spontan energi, självförtroende

På grund av tidigare händelser kan det vara en aning hektiskt. Arbete kan komma att kräva en stor del av din egna tid. Men om Väduren håller ut, kommer det snart en belöning. Visa en stark vilja, men var inte envis. Om du springer in i en tvist, ta ett steg tillbaka. Detta lönar sig både i relationer och på arbetsplatsen.

Var försiktig omkring dina vänner. En förrädare lurar bland dem. Denna person måste du ta hand om enskilt. Visa dem att det inte är okej att snacka skit om dig.

Har du alltid varit fascinerad av målning och tyckt det är kul, då är det dags att uppmuntra dig själv och ansök till en kurs och försök på egen hand.

Du borde försöka stärka ditt immunförsvar. De är du är väldigt känslig nu. Men förlita dig inte på konstgjorda produkter.

Oxen

Stark och envis, men praktisk och beslutsam

I maj kan du hitta en bus grabb i ditt närområde. Var försiktig. Några avundsjuka personer kan vilja utnyttja dig om du är rastlös. Stjärnorna, tvärtom, antyder att denna period skall fastställas för Oxen när det gäller familj, som kommer att vara användbar för långsiktig planering.

Lyssna inte på rykten du kanske hör om din partner. Det är bättre att prata om problemet än att undvika det.

Om dina kollegor är avundsjuka på dig, tänk efter om det finns något fel med vad du gör och försök vara trevligare.

Surfa bara på nätet, du vet aldrig vad för intressanta saker du kan stöta på.

Tvillingarna

Kommunikativ och artig karaktär med ett sinne för humor och kreativitet

Horoskopet antyder att du bör försöka befinna dig på en åskådarplats i maj, åtminstone när det gäller din karriär. Kanske balanserar du redan på tunn is. Din tid finns och kommer. Nu är det bra att sakta ner lite. Om en tvilling hamnar i tvist, kommer det att vara viktigt att säkerställa att du behåller lugnet och kontrollerar ditt humör.

Var inte rädd för att prata öppet med folk. Ärlighet kanske smärtar lite i början men senare kanske du inser att en lögn - även barmhärtig - var ett dålig val och att du slösade din enda chans.

Skjut inte upp sådant till morgondagen som du kan göra nu. Detta är dubbelt sant just nu.

Du är full av intressanta idéer. Var inte rädd för att utnyttja dem!

Kräftan

Emotionell men mottaglig karaktär, lynnig och avvaktande

I maj, om du inte kommer att ha ögonen vidöppna, kan du missa värdefull information, som kan orsaka svårigheter. Var försiktig även om din hälsa, underskatta inte kraften i att förebygga. Kräftor som längtar efter sällskap med det motsatta könet bör vara uppmärksamma i juni enligt horoskopet.

Du kommer skapa en avslappnat atmosfär hemma, om du sätter skolans eller jobbens problem åt sidan.

Du är i stämning för fest, så tveka inte att gå ut med dina vänner eller själv. Du träffar säkerligen någon.

Ha inte för höga förväntningar. Du klarar inte av något sådant stort just nu

Lejonet

Modig, självförtroende, bestämd och öppen är lejonet

Den balanserade tiden i maj kan användas i första hand för att ta itu med långsiktiga frågor. Till exempel, kommer investeringarna att löna sig nu. Men fatta beslut med försiktighet, fall inte för bedrägliga transaktioner. Lejonet kommer också njuta av aktiv avkoppling, de behöver du trots allt.

Stjärnorna är benägna alla singlar, därför bör du ge dig ut i samhället eller träffa någon online.

Var försiktig så du inte försummar dina nära och kära, se till att hitta lite tid för dem i ditt schema. Det kommer göra dem väldigt glada.

Du borde jobba på din kondition. Du har varit lat för länge nu.

Jungfrun

Försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann är jungfrun

Stress kommer inte att undvika Jungfrun den här månaden heller. Maj kommer att kräva din fulla uppmärksamhet på jobbet. Ett problem kommer att visas, som du måste ta itu med omedelbart. Du kommer inte att kunna skjuta upp det. Lyckligtvis, kan du enligt stjärnorna räkna med stöd från din familj. Kom ihåg att för mycket stress kan inverka negativt på din hälsa.

Var inte elak eller arg om din vän tar med någon till er träff. Använd det som en chans att expandera din bekantskapskrets.

Tycker du inte att dina saker är i en stor röra den senaste tiden? Var uppmärksam på dess organisation och ordning.

Du avundas de som ser så fräscha ut, men det kan du också, om du vill!

Vågen

Rättvis, sympatisk, harmoni och intellekt

I maj, kan du njuta av en stabil period. Skador och sjukdomar kommer undgå dig, så du behöver inte oroa dig för ditt tillstånd den här månaden. Du kommer att ha tillräckligt med ledig tid, med tanke på att Vågar nu kommer att gå igenom en bra period både i karriären och relationer.

Du behöver mycket mer ro för att jobba än vanligt, låt inte dina kollegor distrahera dig med deras prat.

Testa något nytt för omväxlings skull. Vad som helst. Det räcker med stereotyper.

Det ser inte bra ut just nu. Idag är helt enkelt inte din dag.

Skorpionen

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot andra

I maj kommer du njuta av en avkopplande semester med en annan person. Det är dags för Skorpioner att få lite vila. Dras bara inte in för mycket av de omgivande händelserna. Om du inte ger tillräckligt med uppmärksamhet åt ditt jobb, kan det enligt horoskopet leda till problem. Du kan missa viktig information.

Ta ett stadigt tag om din karriär. Tur kommer inte falla ner i ditt knä, men du kan hjälpa det på vägen.

Frisk luft får dig definitivt att må bättre, särskilt innan du går och lägger dig. Du kommer sova bättre.

Du vet vad du har råd med och vad din kropp klarar, så håll fast vid det.

Skytten

Målmedveten, energisk och fylld med längtan och ansträngning

Tänk på att överskott av stress är dåligt för din hälsa. Skytten bör lära sig att koppla av i maj. Utnyttja den lugna situationen på jobbet och gå på en studieresa, kanske med dina vänner. Du kommer att se att du kommer tillbaka fylld med ny styrka, som kommer att återspeglas i dina prestationer på jobbet.

Håll dig på dina kollegors sida och försök inte fjäska för chefen. Ingen gillar en fjäskare.

Idag är en bra dag för rekonstruktion. Städa ordentligt eller måla, släng gamla möbler och leta efter nya.

Det är ingen bra idé att äta för mycket på kvällen. Efter att kroppen jobbat hårt hela natten blir dagen efter energilös.

Stenbocken

Konservativa stjärntecken är praktiska, försiktiga, envisa och allvarliga

I maj kommer du kanske att uppleva en smärre kris i långsiktig relation. Horoskopet rekommenderar Stenbocken att i händelse av meningsskiljaktigheter med sin partner, bör de gå lugnt och försiktigt. Emotionellt laddade scener kommer inte att lösa någonting. Den enda utvägen är att tala öppet, och problemet kommer snart att lösas.

Rutiner håller inte din uppmärksamhet särskilt länge. Försök vara kreativ och briljera lite. Din chef kanske märker och uppskattar det.

Stressa inte när du handlar och oroa dig inte för priserna. Laga dig själv en utsökt middag. Du har förtjänat det.

Du borde inte förbise problem med ryggen, besök hellre en neurolog eller terapeut.

Vattumannen

Själfull och romantisk med en känsla för experimentering

För singel individer födda i detta tecken finns det störst chans att träffa din själsfrände i maj. Kanske efter en lång tid, kommer du gå tillbaka till samhället och njuta av närvaron av det motsatta könet. Även i ditt arbete kommer du inte släppa bakom andra kollegor. Denna period är mycket effektiv för Vattumannen.

Du kommer nå botten nästan helt och hållet, men å andra sidan kommer du inse att du är mycket starkare än du trodde.

Ägna lite tid åt att bara vara hemma. Du har varit borta mycket på senaste tiden.

Det finns inget värre än att börja dagen med att stressa. Gå hellre upp tidigt och ät en nyttig frukost. Du kommer må bättre hela dagen.

Fiskarna

Blygsam och känsligt stjärntecken, de har stark självuppfattning och inspiration

Maj kommer att vara ganska öppen period. I din karriär, stanna åt sidan. På så sätt kommer du inte förstöra något. Provocera inte andra kollegor. Utnyttja denna mängd ledig tid och spendera det med de människor du älskar. Denna månad kommer att vara en lycklig period för Fiskarna. Du kommer att ladda och få tillbaka förlorade energi.

Monotont arbete kan nästan få dig att somna. Du borde ta en paus.

Ta en ledig dag och åk på en utflykt någonstans - med familj, partner eller vänner. Sitt bara inte hemma alltid.

Om du inte mår bra, tvinga inte dig själv att göra saker eller aktiviteter som du inte gillar.

( Som vanligt hittar du fler horoskop och annat läsvärt på http://www.skyhoroskop.se/ kram )

Likes

Comments

God morgon mina fina. Jag hoppas att ni mår bra. Jag är väldigt nerstämd, ledsen och arg. Många av er känner mig och vet att jag har gått igenom väldigt mycket med mitt högra knä. Efter två knä operationer lever jag idag med en väldigt liten del minisk och inget korsband. Jag har inte så speciellt mycket värk längre men det kommer till och från när det är kallt ute men däremot är det väldigt ostabilt. Det är inget hinder i min vardag att kunna jobba eller liknande. Jag har lärt mig hur jag ska kunna fördela vikt och annat för att inte få ont. Men Eftersom att mitt knä i 7 års tid har varigt dåligt så har mitt vänstra knä blivit väldigt överbelastat om ni förstår vad jag menar. Jag var "hängt" men min tyngd mycket på det benet för att avlasta mitt dåliga knä. Idag så bestämde sig mitt vänstra knä för att ge upp. När jag Steg ur bilen hemma på parkeringen efter en dag på jobbet sa det bara "pang" och jag trillade ihop. Jag vet verkligen inte hur jag ska förklara vad som händer när det går sönder. Men tänk dej att ditt arm är ditt ben för en sekund. Håll den utsträckt, tryck sedan handen mot ett bord ( det behöver inte vara så hårt) förställ dej att det är din kroppsvikt du lägger på armen. Om du sedan viker din arm när du håller ner lite tyngd på den faller du framåt. När din arm viks så tappar du din överkropp. Vet inte hur jag ska förklara vad som händer när knät viker sig. Men den viker sig inåt och man kan inte hålla balansen. Det känns väldigt jobbigt att inte kunna gå ordentligt nu. Jag kan till viss del använda mitt första dåliga knä men för mycket press på det gör att den också viker ihop sig. Just nu kan jag inte alls lägga någon tyngd på benet jag gjorde illa idag. Så fort jag sätter ner det så "hoppar det ur". Jag är väldigt frustrerad och arg på att detta händer mig. Som jag brukar säga så är det kanske svårt att förstå hur det påverkar en när man inte kan gå. När jag blir arg brukar jag tänka att det hade varit så mycket lättare om det var en arm eller något annat som inte påverkar att jag inte kan gå ordentligt. Jag behövde verkligen inte detta nu, när livet flyter på ordentligt så händer något sånt här. Jag vet att livet inte tar slut och att det finns dom människor som har det värre. Jag vet! Men jag har som sagt varit med som detta tidigare så jag vet vilken tid det tar att "fixa" något sånt här och rehabiliteringen på en korsbands operationen är väldigt lång. Jag var helt enkelt tvungen att sjukskriva mig i morgon, det känns piss! Men vad ska jag göra?
Så nu ska jag ringa min knäläkare i morgon och prata med honom om vad vi ska göra nu... jippie! 😫 jag är såååå färdig men det här! Ni anar inte hur less jag är på detta. Jag vill bara skrika rakt ut och slå på något. *helvete*
Var rädda om er allihopa där ute och speciellt om era knän. Glömt inte att dom bär er varje steg ni tar. Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hej finisar! Jag har precis kommit hem i från jobbet och ska fortsätta med min storstädning alldeles strax. Känner bara att jag uppdatera lite snabbt. Har egentligen ingenting att säga..

Efter fredagens attack i Stockholm har jag inte riktigt kunnat njuta utav helgen. Stockholm ❤

Hur har eran helg varit ?

Fyfan för all ondska.
Men tillsammans är vi starka

Likes

Comments

God kväll finaste ni! Mår ni bra? Jag mår iallafall toppen. Jag och J har precis käkat lite thaimat. Gott som tusan! Det är nog en av dom bästa sakerna jag vet haha.
Nu blir det 2 dagar ledig framför för mig och jag ska försöka ta tag i bloggen och göra i ordning den. Jag ligger lite efter med horoskopet som skulle kommit upp för 6 dagar sedan. Vad tycker ni om de egentligen? Alla ni som läser min blogg, tycker ni att jag ska fortsätta en gång i månaden lägga upp horoskopen? Kommentera gärna vad ni tycker hihi 😊
Resten utav kvällen tänkte vi bara ligga och slappa i soffan. Men vuxen livet slår alltid tillbaka som en käftsmäll. Så jag ska ta och dammtorka lite. Väldigt roligt att läsa om va? Men tyvärr är det så min vardag ser ut nu för tiden. Jag har inte alls samma tid till saker jag hade innan.

Så vad ska ni hitta på i helgen? Endast lite nyfiken 😌
Puss och kram

Kolla in denna snygga klockan i från H&M! Jag beställde den igår. Hoppas att den kommer snart så att jag kan glänsa in den. Den finns i färgerna roséguld och silver 😍😍👇🏻

Likes

Comments

Hejsan på er allihopa! Hoppas att ni mår jätte jätte bra. Nu var det ett tag sedan jag hörde av mig. Det har varit väldigt mycket för mig nu på senaste tiden. Jag får liksom inte tiden att räcka till. Varje gång det blir ett litet uppehåll här så saknar jag det sååå väldigt mycket. Jag tänkte mest skriva en liten uppdatering på mina senare veckor.

Jag har börjat jobba en del nu vilket är jäkligt roligt. Jag trivs super bra. Det känns toppen verkligen 🤗

Kommer ni ihåg att jag flera gånger har skrivit att vi ska köpa någonting nytt men aldrig har berättat vad för något? Hihi men nu mina vänner är det äntligen gjort.. som jag har längtat. NY BIL 😀
Nya/ begagnade Volvo v70in står nu parkerad utanför lägenheten. För mig och min sambo som är väldigt Volvo intresserade så är ju detta super kul som ni säkert förstår! Vi körde faktiskt ner och hämtade den i Ystad för snart två veckor sedan.
När vi hade hämtade bilen så ville vi bara ut och köra så vi tog en resa till Ullared. Jag kommer att visa er i ett senare inlägg vad jag hittade där. Jag avskyr Ullared när det gäller kläder och sånt men inredning hittar man alltid haha. Duschen står och sprutar vatten på toan nu så jag hinner inte skriva längre. Ni får ha en suuuper skön eftermiddag nu när våren äntligen är här . Puss och kram ☀️

Likes

Comments