Mitt träningsupplägg är komplett med dressyr för Eva Holmgren och hoppning för Linda Marklund. På sidan av dessa utvalda tränare så kommer jag bland annat att gå på Klinik den 15:de där Jens Fredricson står i fokus, börja hoppträna för Pontus Westergren till våren och sedan komma ut på både dressyr- och hopptävlingar framöver. Jag kommer självklart välja bland lite annat gott&blandat på sidan om också.

En vanlig vecka för mig och Laos kommer bestå utav minst en dag uteritt, cavaletti och körning på töm. Övriga dagar kommer jag passa på att träna nödvändig dressyr, samt låta Laos vila en till två dagar i veckan. Brukar aldrig skriva något i sten för att jag vet att det ibland sätter käppar i hjulet, eller så har man hittat på något roligt med stallkamraterna sekunden efter man klottrat färdigt i ridkalendern. 😉

Vi är iallafall på god väg; Drog igång 2017 med en träning för Linda på Stall Ronningen. En mycket fin anläggning med bra hindermaterial och toppen ridunderlag. Det trevliga folket väger definitivt upp för det kalla ridhuset!

2017 kommer förhoppningsvis bli vårt år!

Kram Moa

Likes

Comments

En fartfylld 16-årig tjej som sägs brinna för ridsporten? - Det stämmer in rätt bra på mig. Jag är en hästnörd intill benmärgen som oftast syns till i stallet, där du även skulle stöta på min alldeles egna häst!

Min Pippi-häst är importerad från Danmark, även han är född år 2000. En livsglad och pigg herre som mestadels består av vit päls och ett hjärta av guld. Tror det eller ej men denna skönhet har faktiskt ett namn; Laos, eller Nasse som jag valt att kalla honom för. Min Nasse är ca 163 centimeter i manken och besitter mycket personlighet och kärlek, har stämpeln 'Arabiskt Fullblod' över hela sig.

Tillsammans har vi krigat oss igenom två år tillsammans, närmare tre. Vi är ett allround ekipage, provar och kör på det mesta. Tränar i nuläget inför 2017's tävlingssäsong som vi kommer göra debut i både dressyren och hoppningen. Ni kommer även få en inblick av många privatlektioner för duktiga tränare, ett smakprov av min vardag och förhoppningsvis kunna fånga lite inspiration från mina mot- och framgångar.

Om ni har några funderingar så ska ni inte behöva ge det en extra tanke; Kommentera istället så svarar jag mer än gärna!

Kram Moa

Likes

Comments