Hej Alla Fina där ute!

Just nu är klockan kanske inte jätte mycket men jag tänker att jag ändå skriver Gott Nytt År nu ifall att jag skulle glömma att skriva sen så fick det bli nu helt enkelt.

Hoppas alla iallafall får en fortsatt fin kväll/natt och så hörs vi väll i nästa inlägg som kommer vara i år 2016 och så hoppas jag att ni vill följa med på min resa igenom år 2016!

Puss Och Kram// MOA❤️

Likes

Comments

Hej Alla Fina!

Just nu sitter jag bara i soffan och myser lite tillsammans med mamma och pappa, brorsorna stack för typ en timma sen till en kompis och där ska dom väll umgås och ha det gött. Idag har jag bara varit hemma och mysigt fast man vet la inte vad som händer imorgon.
Det var nog allt för ikväll/idag men vi hörs la igen imorgon! Puss och Kram //MOA❤️

Dagen mys: Chips och Julmust

Likes

Comments

Hej Alla Fina Människor!

Detta är då min nya blogg jag har haft en innan fast den blev aldrig något seriöst, hehe. Mitt namn är då Moa och jag lever tillsammans med min mamma Lotta (Eva-Lotta) och min pappa Totte (Tommy). Jag har också två äldre bröder men dom bor inte hemma fast dom heter iallafall Hampus och Linus! På min fritid skriver jag antagen på min bok Other Side som går att hitta på wattpad (har inte kommit så långt på den dock). Jag håller också på med musik eller asså ja, jag sjunger. Har försökt mig på att spela gitarr men det har inte gått så bra men jag ger inte upp! Jag ska inte tjata hål i öronen på er jag ville iallafall bara önska er en fortsatt god dag! Så hörs vi i nästa inlägg❤️ //MOA

Trött Moa På Bilden....

Likes

Comments