Godmorgon folket. Idag har varit en son otroligt mys dag för mig för som vanligt nu för tiden har min mage rasat igen... jag är sååå nervös för att jag inte ska kunna vara med på lucian i helgen då jag fortfarande har super ont. Men jag håller tummarna för att det ska bli bra. Jag har inte varit i skolan på två dagar och kommer troligtvis inte gå dit imorgon heller och det stressar mig ännu mer. Jag menar jag går ju lixom i 9an och det är i full gång med nationella prov och massor med vanliga prov och inlämningar plus redovisningar. Det känns bara kaos men det finns ju inte såmycket att göra. Jag är ju sjuk och just nu orkar jag inte mycket. Jag ska åka och vara med på lucia träningen imorgon också då det är den sista vilket kan bli spännande då min mge är galen. Men det löser jag. Jag vill inte svika mina tjejer.

Jag hör av mig senare. Ha det bäst som vanligt!! puss & kram

Likes

Comments

Godmorgon folket!! Är allt bra? Med mig är det bra förutom mina naglar!! jag var ju inne på höstlovet och gjorde lösnaglar (gele) och jag var super nöjd med resultatet och så men dom håller inte asså. Dom inne på salongen sa att dom skulle hålla ca 5-6 veckor då jag valde att göra gele och de håller mycket bättre.... men nu är jag inne på tredje veckan och alla bara går av en efter en. Jag har inte heller gjort något speciellt så jag ha ingen aning om varför dom trillar av. Ja är lite besviken på hållbarheten då det ändå kostade 600kr. Jag menar då tycketr man att det borde hålla lite bättre kanske. En annan sak är att jag valde att ha färg. Alltså nagellack och det trilla av. Det blev tydliga märken i naglarna bara efter några dagar. Jag är otroligt missnöjd med hållbarheten men annat var det väl bra.

Jag tänker inte ge ut namnet här då jag inte vill hänga ut ett företag. Men om ni är intresserade av mer får ni höra av er.

Ha det bäst så länge :) puss & kram

Likes

Comments

Hejj, som ni säker vet så är jag ju komfermationsledare och igår hade vi läger för komfermanderna. Det var så otroligt kul och vi lyckades verkligen skapa ett toppen läger. Alla hade otroligt roligt och det var aldrig en lugn stund (och de gillar ju jag). En kompis till mig som var min komfermations ledare när jag komfermerades kom och var med oss igår. Det var så otroligt kul. Han är verkligen som en bror för mig. Han flyttade till Falun för att plugga... så vi ses inte så ofta men när vi väl gör det så är det som att inget har hänt.
Gårdagen var verkligen grym, hoppas ni har haft en underbart lov fyller med roliga händelser!
Ha det bäst, puss & kram

  • 228 readers

Likes

Comments

​Asså wow!!! Den konserten kan ha varit det bästa jag någonsin har sätt i hela mitt liv. Det var så otroligt mäktigt att få se honom och höra hans grymma röst. För hamn han har en helt magisk röst som ingen kan slå. Justin är 110 gånger bättre i verkligheten också. Det var helt otroligt. 

Jag har haft en secret crush på Justin sedan jag var 7år gammal och att äntligen få sin dröm i u uppfyllelse var rätt häftigt. Jag menar vi alla har haft en kändis crush någon gång och Justin är min. 

Aja konserten var verkligen helt magisk med massor med häftiga effekter. helt klart ett minne för livet. Efteråt gick jag runt och spendera mycket pengar på fina saker i stockholm och kom hem med otroligt mycket nödvändiga saker hahahaha. Kul var det iallafall. 

Ha det bäst. Puss & kram

Likes

Comments

Hejj folket, nu taggar vi som ***** på Justin Bieber imorgon. Det ska bli så galet kul. Min dröm ska gå i uppfyllelse. Eller Aa en av dom iallafall. Ett minna för livet. Aja jag har som vanligt inte varit så aktiv på sistone men vafan de händer inte så mycket i mitt liv just nu. Eller jo på ett sätt men ändå inte. Jag har blivit stabil i mig själv verkligen men de vet ni ju ;)
Såå nu sitter jag på bussen påväg till Borås och sten imorgon morgon åker vi upp och hämtar Emmy och drar till stochkholm!!! Ommggg!!
Ha det bäst! :) puss & kram

  • 342 readers

Likes

Comments

​Yeeeeyyy nu har även jag klarat det. Nu har jag äntligen körkort efter rätt hård pluggning. Jag skojar inte ens den känslan man fick när man hade skrivit klart provet och det står "godkänd" på datorn var så fruktansvärt skön. Den bästa känslan på väldigt länge. Pluggning och att lägga ner tid på något lönar sig verkligen och det har jag fått bevisat idag. Om man bara vågar tro att man kan klara det så klarar man det. För jag tror det var det som var problemet innan. Jag vågade inte tro på mig själv och mina möjligheter. Men jag känner att nu under denna sommaren som var och in på hösten har jag verkligen inte gjort något alls och jag känner hur jag verkligen börjar bli stabil i mig själv. Jag har hittat den personen jag vill vara och den personen jag är. Jag har hittat mig själv. Jag har insätt att jag inte ska förändra på mig själv för att människor ska tycka om mig utan jag ska vara mig själv bara. Jag har helt enkelt lärt mig att leva med den jag är och vara stolt över vem jag är. Mina möjligheter och framgångar istället för att titta och jämföra mig med andra för det hade jag ett extremt stort problem med innan. Jag har fortfarande problem med det men jag har lärt mig något enormt under denna sommaren och det är att lära mig leva med det jag har och vara nöjd med det. Det är inte så att jag har det dåligt på något sätt med det blir ofta så att man ser på andra och hur sjukt snygga dom är och hur fint liv dom har. Men man ser inte vad man själv har. Så i sommar har jag lärt mig att acceptera mig själv och jag tror att det hade en stor betydelse till att jag fick mitt körkort idag.

Men som jag brukar säga så får ni ha det bäst som vanligt :) puss & kram

Likes

Comments

Är det bara jag som är så otroligt trött på att folk använder "bög" som ett skällsord?
-"kolla vilken bög"
-"Hahaha jävla bög hur ser du ut?"
-"vilken fjolla, bög"
-"jävla fegis! Äckliga bög"
-"Hahaha omg kolla han har vikt upp sina byxor! Gaaayyy"
-"Hahah jävla spännbög"
Detta är "citat" och meningar som jag hör ofta. Jag menar sen när blev man bög för att man viker upp byxorna? Eller inte vill hitta på något skit? För då är man en liten fjolla, alltså en bög. För bögar är fega. Eller va??
Jag fattar inte detta. På ett sätt har man vant sig vid att höra det och slutat reagera över det. Det är så äcklig ändå. För det ska inte vara så!!! Inte alls.
För att vara bög är väl ändå inte vem du är ytligt? Det handlar väl ändå om vem du älskar och ser som attraktivt och helt seriöst nu. Va spelar det för roll vem någon annan älskar och vem den personen tycker är snygg? Huvudsaken är väl ändå att alla har någon att älska?! Och enligt mig spelar det ingen roll vem det är. Bara alla får känna sig älskade på något sätt och helt enkelt kan få känna sig speciella.
För all kärlek är bra kärlek.
Ha det bäst! Puss & kram

  • 441 readers

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit så konstiga. Minnen för livet och vänner för livet har skapats men samtidigt har dom varit otroligt jobbiga. Kärleken har gått i kras på riktigt nu och det är over samtidigt som min bästa vän flyttade till andra sidan sverige typ. Det är så jobbigt att tänka att han inte kommer finns på samma sätt längre. Såklart kommer vi hålla kontakten och såklart kommer vi att träffas men inte alls på samma sätt. Jag kommer för alltid att finnas för honom oavsätt vad som en händer och jag vet att det inte är slut här utan det är bara början. Jag är otroligt glad för hans skull för han har kämpat för att komma in på detta gymnasiet. Han är så otroligt duktig på det han gör och han förtjänar detta så det är nästan bara glädjetårar som kommer men såklart är det ledsna med för ååhh vad jag kommer sakna honom.

Jag har också haft sjukt roliga dagar på alla sätt med härliga människor. Vi har inte direkt gjort något mer en att bara prata men det har varit sjukt härligt Och välbehövligt :) men spklart håller jag er uppdaterade, ha det bäst! Puss & kram

Likes

Comments

Ååhhh vet ni vad? Idag är jag lite extra stolt för just idag har jag klarat min uppkörning till mitt AM kort och jag har även klarat alla dataproven som man behöver göra. Nu är det alltså bara en del kvar att göra och det är att skriva upp. Jag har fått tid att göra det kl 15:00 på min födelsedag faktist så på måndag kommer jag kanske ha körkort. ÅÅhhhh jag är så taggad nu och jag känner att jag har kämpat och att detta är något jag vill göra. Det känns verkligen som att jag kan klara det nu. Innan kändes allt piss rent ut sagt och jag kände bara att jag ville ge upp och gråta för jag kan verkligen erkänna att det är riktigt svårt.. Men efter hårt arbete så klarar man det. Det gäller bara att ligga i trots motgångar. För det är i motgångar som det går uppåt.

Efter allt som har gått bra för mig idag så känns det som att jag verkligen kan klara det vilket känns riktigt bra. Så om allt går som planerat nu har jag körkort på måndag!! wiiiiiii

Önska mig lyckatill. Puss och kram

PS: jag vill säga ett stort tack till min fina storebror som har hjälpt mig massor och som har suttit och pluggat med mig i timmar. Tro mig det betyder jätte mycket! Tack David! I Love u sooo much 

Likes

Comments

​Hejj, det va ett tag sen nu. Jag har verkligen varit off på att blogga och jag har haft noll blogg idéer. Jag har inte gjort så mycket och därför helt enkelt inte fått några roliga blogg idéer. Men nu kom jag nyss hem från fantastiska strandgården (Där jag döptes för några månader sen ni vet) och det har vari så underbart. Jag älskar det där verkligen. Det är något speciellt med strandgården. Man blir alltid så otroligt lycklig av att vara där och stämningen där är alltid på topp. Man får som en energiboost och man får aldrig nog. 

Man får inte glömma dom underbara människorna som är där också. Det är bara helt fantastiska människor där. Alla är så sjukt snälla och glada och man kan alltid vara sig själv till 110% vilket är otroligt skönt. 

Strandgården och lägret jag var på nu var ett kristet läger vilket innebär att alla där är troende (eller vill bli och vara) så att alla verkligen respecterar dig och du kan sätta dig och be eller kanske bara sätta dig och läsa bibeln lite utan att någon dömmer dig. Snarare beundrar dig och det älskar jag. För då kan jag göra det jag tycker om och vara mig själv fullt ut utan att känna mig dömd. Alla gör det också vilket jag tycker är otroligt fint att se. 

Så nu är jag hemma från detta underbara ställe och saknar det redan. 

men som vanligt får ni ha det bäst så hörs vi :) puss & kram 

Thihi här är minnen för livet skapade

Likes

Comments