Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

söndag var bara en chilldag. kommer inte ihåg vad jag gjorde. Eller jo! Amanda sov här efter kvällen och vi tog det bara lungt. Dagen efter var jessicas födelsedag så firade den på kvällen med henne och sov även där. Mys Mys! 

i igår så var jag i skolan som vanligt och efter skolan drog jag och Maja och mötte Jakob, thomas och Edvin. Edvin var bara med en kort tid men sen drog vi till thomas och var där en stund. Gosigt! hahanejmen sen drog jag och maja hem och behövde plugga massa så. 

Likes

Comments

hade ju tjejmiddag i lördags och då fixade jag och Jessica allt inför kvällen, åkte fram och tillbaka till täby och fixade massa. Kvällen blev en skön tjejkväll med massa snack och skratt. Vi åt pizza och massa annat och bara tog det lungt med en film. Skönt ibland :) sitter med min brors dator så fick ta arkivbild.

Likes

Comments

har inte bloggat pga vissa skäl. Men Ska ändra på det. kom hem för en liten stund sen efter skolan och kompisar men berättar med om dagen i näste inlägg.

 

Likes

Comments

Min lilla älskling amanda ska såklart alltid jävlas :* 


Likes

Comments

På st. Patricks day då fick vi grönt vatten, vet att ni bryr er! Men aja!  sen ska jag och en ******* kanske vara med Thomas och Jakob lite senare ikväll, hörs puss


Likes

Comments

Vad tycker ni? Lockigt eller rakt?Likes

Comments

Hejhej! Förlåt för den sämsta uppdateringen men mitt humör är helt cp så ibland blir jag typ helt deprimerad, haha nej men igår så var jag också på dans med Amanda och det var grymt kul! aka då vet ni! Puss

Haha jag och Jessi tog massa fula foton igår på st. Patricks day :3

Likes

Comments