Contains affiliate links STUDENT

Inlägget innehåller adlinks

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

Nu är det inte många veckor kvar innan vi springer ut från gymnasiet för första och sista gången i våra liv. Vad passar inte bättre då än lite förslag på fina studentklänningar? Jag har redan köpt min men den får ni se när det väl är dax för den stora dagen att komma! 😉
Jag gillar när det är lite mer enkelt och tycker klänningarna längst ner är finast. Jag har hellre en enkel klänning med något smycke än en klänning som är för mycket på min student. Hur tänker ni, vad vill ni ha för klänning på er student?

/E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

STUDENT

Lycka, oro, spänning och förväntan är känslor som ständigt bubblar inom mig just nu. De tre senaste åren på gymnasiet har varit fyllda med både skratt, tårar och utmaningar. Även om det varit oändliga uppsatser, oförståeliga matteprov och jobbiga lärare så har gymnasiet ändå varit en trygg plats fylld av vänner men även erfarenheter.

Men snart är dagen här, när jag och alla andra studenter på skolan springer ut genom dörrarna och lämnar all stress, press och krav om att hela tiden prestera. Längtan kommer mer och mer krypandes och jag känner verkligen att det inte är lång tid kvar nu!! Tre hela år är snart förbi. Tre år med timmar av plugg, dagar man vaknat och fasat över att provdagen tillslut kommit och varje redovisning man gjort med hjärtat bultandes i bröstet. Men det kommer vara värt det, de intalar jag mig själv varje dag. För på studenten tänker jag inte vara annat än stolt över mig själv och mina vänner för att vi kämpat oss igenom dessa år tillsammans och då kommer det att vara värt det!

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag blir tårögd när jag tänker tillbaka på dessa tre åren med alla underbara klasskamrater. Men ett avslutat kapitel är alltid början på ett nytt.

/E

Likes

Comments

MODE, OUTFIT, STUDENT, TIPS

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

Något som kan lyfta upp en outfit väldigt mycket är fina smycken. Jag har verkligen fastnat för Lily and Rose och älskar alla deras smycken. Jag har själv två par örhängen och ska köpa fler. Jag har också tänkt köpa armband och halsband nu till balen och studenten. Då jag tycker de är finast med en enkel klänning så kan man piffa upp outfiten med fina smycken istället.

//M

Likes

Comments

MODE, OUTFIT, TIPS

1 / 2

3 / 4

5 / 6

Tänkte tipsa om lite skor till balen & studenten eftersom det börjar närma sig. Jag tycker det är fint med ganska enkla skor, annars tycker jag att man kan köra på vilka skor man vill. Eftersom man har en ljus klänning på studenten så tycker jag inte att det stör med ett par svarta klackar till exempel. Jag har själv beställt ett par ljusrosa och ett par svarta klackar men har inte bestämt än vilka jag ska ha, får väl se hur jag känner den morgonen😏 Är er outfit klar inför balen & studenten?

//M

Likes

Comments

LIVET

Man skulle kunna tro att det är medelhavet på bilderna. Så himla fin färg vattnet hade i söndags när jag och min pojkvän tog en promenad nere vid Knäbäckshusen. Det var helt underbart och när man kollade på havet blev man nästan lite badsugen 😉 Idag skulle man inte kunna tro det för fy vilket väder och man kan verkligen inte tro att det är maj om bara några dagar. Regn och full storm är vad jag ser utanför fönstret just nu, fy säger jag bara. Vill ha värme och sol, NU!

/E

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

LIVET

Om ni följt med här på bloggen ett tag så minns ni kanske att en av mina punkter på min bucket list var att tatuera mig, och nu sitter den där. Lillebror på vänster arm närmst hjärtat som jag alltid velat ha. Min lillebror betyder allt för mig och vi har alltid gått bra ihop, så numera följer han med mig vart jag än går. Djupt 😜 Blev iallafall jättenöjd och är väldigt glad att jag gjorde den!

/E

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

LIVET

Bilder tagna från Aftonbladet.se

Att mitt land, vårt trygga Sverige skulle vara med om ett terrordåd år 2017 trodde nog ingen. Jag är i chock precis som alla andra. Det är så fruktansvärt hemskt och ofattbart att en 11-årig liten flicka, en hund och två turister ska mista sina liv pågrund av en så vidrig människa. Att människor fick vara med om något som vi aldrig trodde skulle ske i vårt land är så svårt att förstå. Mina tankar går till alla de drabbade och deras anhöriga. Det är viktigt att varje dag visa kärlek för varandra, för vi vet numera inte vad som kan hända dagen härpå.

Jobbet och insatsen som poliserna och alla andra tjänstemän gjort är helt fantastiskt. Att faktiskt springa mot faran och skydda de bakom sig för den usla lön som 25 000:- innan skatt i månaden är ofattbart. De är värda allt stöd i denna svåra stund. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser bilderna på stora hav av fina blommor. Såhär fina och godhjärtade människor borde vi alla vara varje dag.

Fina land, fina Sverige!

/E

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

LIVET, ÖVRIGT, OUTFIT

Såhär ser jag ut ikväll, byxor från VILA och tröja från ZARA. + min goda frulle som jag mumsa i mig imorse.

Nu har jag fått påsklov vilket äger!! Det är verkligen behövligt just nu känner jag. Inviger lovet med att fira lillebror ikväll med hela släkten vilket ska bli såå mysigt. Längesen hela släkten var samlad, ända sen min födelsedag om jag tänker efter.. Om jag är flitig så kommer det upp bilder på bloggen imorgon från kvällen. Ni får ha en trevlig kväll för det ska jag ha hihi!

/E

Likes

Comments

LIVET, ÖVRIGT, TAGS

Något jag är livrädd för så är det mörker och spindlar. Jag hatar att vara ensam på kvällarna och tror knappt att jag vågar sova hemma själv. Så ska min familj bort så får en kompis sova här eller att jag sover hos min kompis haha! Spindlar är bland de äckligaste och läskigaste jag vet, ingen aning om vart de kommer från men usch..

Jag älskar Stockholm, varje gång jag har åkt dit så vill jag inte hem igen. Jag älskar storstadslivet och trivs väldigt bra när det händer mycket och när det är folk överallt. Vill så gärna flytta dit i framtiden.

När jag har tagit studenten så vet jag inte vad jag ska göra.. jag vet att jag ska ta ett år ledigt från skolan och jag vet att jag vill söka något jobb en bit här ifrån. Drömmen hade varit att jobba längre bort med en kompis och starta ett nytt litet äventyr där.

Jag spenderar mycket tid smink och skönhet. Jag har inga problem att gå upp tidigare innan skolan för att fixa mig eftersom jag tycker det är så himla kul. Jag kollar väldigt mycket på smink och skönhets videos på youtube och jag vill gärna gå en stylist utbildning där jag lär mig allt från smink, fransar, spraytan och hudvård.

Jag blir stressad av framtiden och skolan. Just nu har vi ganska mycket i skolan då alla slutbetyg ska sättas osv, vilket leder till mycket plugg och prov. Med framtiden så menar jag till hösten då jag inte vet just nu vad jag ska göra vilket gör mig väldigt stressad.

Ser framemot studenten och sommaren. Även fast jag nyss sa att jag blir stressad av framtiden så längtar jag ändå eftersom jag känner mig väldigt klar med gymnasiet och vill liksom iväg och börja ett "nytt" liv och träffa nya människor och se världen. Bara man vet vad man vill och planerar efter det så tror jag att framtiden blir bra och inget man ska vara rädd för.

Tre saker jag älskar att göra resa, både till värmen och till snön. Jag tycker det är så himla skoj att åka skidor, hade lätt kunnat göra det varje år. Sen älskar jag också att åka till värmen och se nya platser i världen.
Vara med mina vänner och människor jag tycker om, tycker också de är väldigt roligt att träffa nya människor!
Vara bland djur, har alltid älskat djur och har haft häst, hund, katt, kanin hela livet. Djur är så underbara och sprider så mycket glädje.

Jag önskar mig ett lyckligt liv. Jag hoppas att jag kan uppleva allt det jag vill i livet och inte stressa mig till något bara för att man ska. Ska inte lyssna på att samhället säger att detta ska man göra, utan att jag lyssnar på mig själv och gör det som får mig att bli lycklig.

//M

Likes

Comments