SKÖNHET, TIPS

haha gud.. gick igenom mina bilder från datorn och hitta detta och kände att jag bara var tvungen att visa er här haha. Typ ingen i min familj vill tro på mig när jag säger att jag INTE noppade bort ögonbrynet, då jag är livrädd för det eftersom jag redan har väldigt lite hår på mina bryn och drömmen är att få stora buskiga bryn! Men en dag vakna jag upp utan ett ögonbryn typ, det liksom bara var borta och jag kunde inte fatta vad som hade hänt. Jag googla lite och det kom upp att man kunde tappa hår på udda ställen när man var stressad, som ögonbrynet, ögonfransarna och en lite cirkel på huvudet typ så antar att det var något sånt annars kan jag inte förstå hur det kunde hända haha. Men iallfall så såg jag ut så och jag fick måla dit ett nytt bryn och det såg hemskt ut och ville så gärna få tillbaka brynet så jag köpte ett ögonbrynserume och ni ser ju att det verkligen funka!! Vill köpa de igen för att få ännu mer hår och fylligare bryn då jag fortfarande fyller i dom lite för att göra dom tjockare men jag tipsar verkligen om det om ni vill få större/mer hår på era bryn!!
HÄR hittar ni serumet jag använde mig av.

//M

Likes

Comments

LIVET, MODE

Två väldigt dåliga bilder från imorse när jag inte kunde bestämma vad jag skulle ha på mig, men det slutar oftast med att de blir helsvart outfit haha!
Iallafall så är det ny vecka och det blir bara mer och mer i skolan för varje vecka som går. Denna veckan ska vi hålla ett tal på onsdag och har nationellt prov på torsdag och vill mest bara spy på det men får försöka stå ut en termin till. Men något som är väldigt skönt är att vi slutar halv 12 på måndagar så Emma följde med mig hem så var vi här lite innan vi drog iväg till gymmet och körde ett pass där!

//M

Likes

Comments

ÖVRIGT

Följ mig gärna på Instagram - HÄR

Helgen har gått alldeles för fort... Känns som den knappast hunnit börja och nu är den snart slut. Men de kanske både är positivt och negativt, det går snabbare till sportlov iallafall 😄 Helgen har inte bestått av jätte mycket aktiviteter, har varit ute och gått 2 långa rundor, riktigt skönt när det är kallt men solen står på. Sen har jag pluggat lite och sagt hejdå till min pojkväns syster som flyttade till Uppsala idag. Så några resor dit lär det bli detta året, något att se fram emot. Uppsala ligger ju nära Stockholm och det är verkligen en stad jag hade velat bo i, så när vi hälsar på henne finns det stor chans att vi stannar till i Stockholm också.

/E

Likes

Comments

LIVET, TRÄNING/HÄLSA

Drog till gymmet idag första gången på nästan 5 veckor. Det var väldigt skönt att röra på sig igen då jag nästan bara legat i sängen dessa veckor nu under läkningstiden. Jag tränade väldigt lungt idag och inget speciellt pass utan körde några olika övningar för varje kroppsdel. Mer har jag inte ork till ännu då jag verkligen har 0 energi eftersom jag får i mig så pass lite mat och energi nu när jag inte får tugga. Det jag lever på är dricka, gröt och mosade potatisar typ, haha. Men nu är det bara ca 2 veckor kvar tills jag får börja äta igen och då börjar träningen på allvar också!

//M

Likes

Comments

LIVET, MODE, NEW IN, SHOPPING

Här är bilder på mina senaste inköp, vilka har blivit väldigt många för att vara jag.
Jag tycker faktiskt själv att jag är väldigt bra på att hålla i mina pengar och är väldigt glad över att jag kan det. Jag tänker efter noga innan jag köper något, det spelar ingen roll om det är något lite dyrare eller något billigare. Jag har verkligen inte växt upp i en snål familj eller så men mina föräldrar har lärt mig att ta hand om min ekonomi och det är jag väldigt glad över.
Snål kanske man kan kalla mig, haha, men verkligen inte mot mina vänner utan i så fall bara mot mig själv. Men sen är det klart att det blir så att jag köper mycket saker ibland, men jag har ju jobbat ihop mina pengar själv så det är klart att jag ska använda dem. Det jag vill komma fram till är att jag inte slösar och att jag använder mina pengar väl vilket jag är glad över. Det här med att ha koll på sin ekonomi är något som är otroligt viktigt att lära sig eftersom det är viktigt för att klara sig senare i livet.

//M

Likes

Comments

ÖVRIGT

Usch vilken ångest jag har inför skolstart. Även om man kanske inte borde det nu inför sista terminen så har jag det. Det handlar inte om att jag ska gå upp tidigt och ta mig till skolan, det handlar om stressen och pressen. Alla betyg som ska vara bra innan jag går ut skolan och detta gör mig så himla stressad och ångestfylld. Ibland upplever man livet som jobbigt och det blir svårt att se de positivt men nu ska jag verkligen försöka lyckas i skolan och lära mig hur jag ska hantera stressen. Därför ska jag nu sätta lurarna i öronen och gå ut på en lång runda - SJÄLV. Hoppas detta kan lugna mig lite, så får det bli en lunch med lillebror när jag kommer tillbaka.

I mina lurar just nu:

/E

Likes

Comments

LIVET, ÖVRIGT

Nu har vi kommit en bit in på 2017 och jag känner att jag kan dela med mig lite av min bucket list eller saker jag vill göra detta året. Detta är nog första året som jag faktiskt gjort en ''lista'' och inte bara tänkt att jag ska göra en... Men i år tog jag tag i det och ska göra allt jag kan för att även pricka av så mycket så möjligt av sakerna också! Syftet med att jag gjorde denna är mest för att jag ska ha något att sträva efter och som kan inspirera mig. Det gäller att ta vara på livet!

Tatuera mig!! - Något jag bestämde 2016 men som SKA bli gjort 2017!

Få bort min emetofobi!! - Lär blir omöjligt dock..

Ha en framtidsplan!

Ta körkort - Japp det är något jag redan borde ha.

Gå på en festival! - Hade varit såå kul

Vara mer positiv och inte låta andra påverka det!

Sköta min kost bättre när jag går i skolan - Inte vara vrålhungrig på eftermiddagen och köpa kakor och sötsaker, istället ha med ett bättre mellanmål.

Prova en detox-vecka - Vet dock inte vad för detox innu.

Spara mer pengar! - Verkligen något jag MÅSTE.

Umgås med människor som gör mig glad! - Det har varit alldeles för mycket folk runt omkring mig som fått mig på sämre humör, och i år ska jag undvika detta mer.

Lära mig hantera stressen och ångesten jag får av skolan!

Ha en tjejmiddag! - Vill hinna samla mina närmsta tjejkompisar innan det är dags för student.

Nå 1K följare på Instagram - Wow vilket mål va... 😉

Resten av punkterna får ni kanske se senare på året eller så håller jag dom för mig själv, vi får väl se 😉

/E

Likes

Comments

NEW IN, SHOPPING

Snabba pics från veckans 2a shoppingtur. Örhängena ni ser på bilderna var ett av köpen som följde med mig hem, även ett par jeans och lite annat smått o gott.

/E

Likes

Comments

FESTLIGHETER

Ville bara slinka in och önska er alla en god fortsättning som man gör när man är trevlig, hehe. Hade en toppen nyår, till en början iallafall, men är 100% nöjd. Nu är 2017 äntligen här och jag välkomnar det med öppna armar. Hoppas ni haft en bra jul och en kanon nyår, puss och kram till er alla. 💘

/E

Likes

Comments

MAT, SHOPPING

Idag stod det shoppingtur på schemat. Det skulle inhandlas bland annat skidkläder till lillebror och nya glajor till mig då det närmar sig skidresa. Eller kanske inte riktigt än men nästan... 😉 Mysigt var det iallafall och fick med mig välbehövliga saker hem! Imorgon väntar shoppingtur nr2 med Moa så nu ska jag nanna så jag är pigg imorgonbitti när Moa hämtar upp mig.

/E

Likes

Comments