View tracker

MODE, ÖVRIGT

outfit från farsdag


Längesen är bara förnamnet... Borde skämmas när jag tänker efter. Det är så längesen jag uppdaterade här på bloggen, vilket inte alls är bra. Men ibland har man noll inspiration och då är det inte kul att skriva ett blogginlägg heller varken för mig eller er!
Men nu är jag tillbaka och både jag och Moa ska göra vårt bästa för att hålla bloggen uppdaterad 😄
Veckorna har rullat på som alltid, det är mycket plugg och tankar som snurrar i huvudet just nu men snart är det jullov och man kan slappna av igen.
Hoppas ni får en bra onsdag!

/E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

SKÖNHET, ÖVRIGT, SJUKHUS

Fjorton dagar, två veckor, alltså bara två måndagar kvar. Det känns helt overkligt att om bara några dagar så händer det som jag har väntat på nästan hela mitt liv. Jag tror det var runt 2014 som allt börja på riktigt. Möten och planeringar startades lite smått men jag fick hela tiden höra att läkarna inte ville göra någon operation innan hösten 2016 för att jag skulle växa klart innan. När jag hörde hösten 2016 så kändes det som en envighet dit, det var likson inte ens lönt att längta eftersom det var flera år fram. Men nu är hösten 2016 här, jag har fått min tid och det är bara fjorton dagar kvar. Känns helt sjukt och jag längtar som en galning. Under dessa två veckorna ska jag på möte med läkaren, röntgen och alla förberedelser som behövs. Jag är inte alls nervös om jag ska vara ärlig, min familj och vänner är så mycket mer nervösa men det kommer kanske till mig med när det närmar sig ännu mer.

//M

Likes

Comments

View tracker

SKOLA, STUDENT

Igår var det våran tur att fira. Fira att om 200 dagar så tar vi studenten. Det är vår tur att ta oss ut i vuxenlivet, vår tur att testa på saker och att försöka hitta rätt väg att gå i livet. Som jag längtar efter den stora dagen men ska jag vara ärlig så är det faktiskt lite läskigt också. Att inte veta vad man ska göra sen, alla kompisarna kommer spridas åt olika håll och att vardagen inte kommer vara så som den alltid har varit. Men just nu kan jag inget mer än att bara längta!
Är det någon av er som också tar studenten till sommaren, och hur känner ni kring det?

//M

Likes

Comments

MODE, TIPS, NEW IN

Klickade hem denna fina toppen igår, den har varit slut i min storlek så himla länge så när jag såg att jag hade fått ett mail från NA-KD om att toppen nu fanns i min storlek så blev jag super glad. Älskar färgen och att den är öppen över axlarna. Är dock lite osäker på ärmarna, brukar inte ha tröjor som är vida vid ärmarna men tror det kommer se bra ut på faktiskt. Hade tänkt att ha den när jag ska ut med kompisarna eller till något finare tillfälle, det är ingen topp för skolan enligt mig men är ni också sugna på den så hittar ni den HÄR.

//M

Likes

Comments

TIPS, JUL

Det närmar sig jul och tänkte att det var dags för lite julklappstips. Alltid bra att vara ute i god tid med alla julklappar. Denna gången blir det tips till dig som tänker köpa julklapp till din bror eller pojkvän. Kanske skulle passa till din pappa också? Hur perfekt är det inte att få ett roligt spel som man kan spela på julafton med sin släkt eller i mellandagarna! 😃
Klicka på länkarna för att komma till produkterna 🎁

/E

Likes

Comments

MAT, ÖVRIGT

Ja, hur är det möjligt att helgerna bara springer iväg?! Man hinner inte slappna av förrän de är måndag igen.. Men jag klagar inte, kul att tiden går fort när man längtar efter något kul! 😉

Min helg har varit fullspäckad. Mycket farsdagsfiranden och massor av god mat! Har varit på MånsByckare och ätit brunch för att fira pappsen och Franskans Crêperie för att fira Martins pappa.

Slänger in lite blandade bilder från helgen. Hoppas ni har en bra vecka!

Mycket mat som ni ser....

/E

Likes

Comments

STUDENT

Stormsteg är bara förnamnet. Idag hade vi mössprovning av olika modeller och storlekar. Det var inte riktigt förrän idag man började förstå att vi ska ta studenten på riktigt, om jag ens gjort de ännu... Kul var det iallafall, att faktiskt äntligen ha första steget avbockat på allt som ska förberedas inför den stora efterlängtade dagen!
Om exakt en vecka idag är det 200 dagar kvar och det ska självklart firas. När tar ni studenten?

/E & M

Likes

Comments

ÖVRIGT, JUL

Regn, rusk, kyla och slask. Ja det är ungefär så det ser ut för oss här på Österlen. Resten av Sverige verkar ha snökaos och det vill nästa jag med ha... Kanske inte riktigt kaos, men snö vill jag ha! Detta hemska väder vi har med regn och snö som blir slask är hemskt. Då är det mycket bättre det blir ännu kallare och snön kommer på riktigt, så fint och härligt. Längtar! Det måste iallafall komma till jul, för en icke vit jul funkar ju inte 😉 Konstigt nog har jag fått någon julfeeling detta året, vilket jag ALDRIG får. Längtar nästan efter allt julmys..

Gillar ni julen och snön?

Från det ena till det andra så är det ju fredag idag, hur skönt?! Man är alltid lite extra trött första veckan efter ett lov. Men nu har vi en helg framför oss att bara ta det lugnt och kanske hitta på något skoj. Har inget planerat så får se vad som händer.

Vad ska ni göra i helgen?

/E

Likes

Comments

MODE, TIPS, ÖVRIGT

.... till vår 18 årsfest som jag och min bror hade i somras. Det var både släkt och vänner som var bjuda så vi blev totalt 100 stycken vilket var så kul. Kunde alltså inte fått en bättre 18 års dag.
Klänningen jag hade på mig är från Chiquelle och jag älskar klänningen. Den sitter så bra och tycker färgen är superfin den är typ en blandning av rosa/lila/brun. HÄR hittar ni klänningen.

Likes

Comments

ÖVRIGT

Idag avgjordes valet för USA:s nästa president, när jag fick höra vem som hade vunnit så trodde jag inte att jag hörde rätt. Folket hade alltså röstat fram Donlad J Trump.

Han som vill bygga en mur utmed USA:s gräns mot Mexico för han anser att Mexikanare är våldtäcksmän. Han som vill förbjuda muslimer från att resa in i landet, han som vill förbjuda abort och han som vill förbjuda giftemål för samkönade. Detta är bara en liten del av alla de saker som han vill ändra och införa med sin makt som USA:s nya president, redan här hör man ju vilket skämt det är.
Donald har även i offentligheten skrutit om att ha begått sexuella övergrepp. Själv har han två döttrar...
Tolv stycken kvinnor har anklagat honom för den typen av brott och hans svar på det var ``de flesta av dessa kvinnor var inte tillräckligt attraktiva för att jag skulle ha gjort det´´. Han är en rasist som många gånger tagit sig friheten att kommentera kvinnors kroppar och tycker att vi ska bli straffade enligt lag om vi genomgår en abort. En som skyller allt på muslimer och latinamerikaner. Han som även vill deportera alla papperslösa i Amerika vilket betyder att 11,3 miljoner människor ska utvisas.
Det är läskigt och det skrämmer mig att se alla de röster han fick, att se alla som håller med honom och delar samma åsikter. Jag blir rädd för människorna i dagens samhälle. Vi måste stå emot hans budskap och hans vilja. Vi måste få alla att förstå att man inte kan se människor och världen som vi och dom, utan att istället se världen som ett stort oss.
Det spelar ingen roll vilken hudfärg, ursprung, kön, religion, sexuell läggning eller vilken status du har i samhället. Alla är lika värda.
Jag är inte super insatt i detta och har aldrig varit det innan heller, så ska inte säga för mycket men efter det jag har sett och läst så kan även jag förstå att detta inte kommer leda till något bra.

//M

Likes

Comments