View tracker

Marinblå tröja i ull från red&green

Highligter från make-up store

sneakers från puma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: outfit

T-shirt från kenzoxhm. De dagar jag har noll inspiration slänger jag på mig svarta jeans och en T-shirt med tryck och vet då till 100% att jag kommer känna mig bekväm under dagen

Likes

Comments

Postad i: outfit

Älska Lördag!

Detta är dock fredagens outfit;) Nu när det är vinter passar det perfekt att slänga på sig en lite tunnare jacka som tredje lager. Blir både snyggt och varmt.

Likes

Comments

Postad i: outfit

Fredag! Och jag tänkte ge ett tips om du råkat gå och inköpa en sommarklänning på höstkanten, eller bara gillar klänningar helt enkelt. Ta på dig en stickad, gärna oversize, tröja och mys loss. Kanske lite kallt om du bor i Piteå, men funkar bra här nere i syd ;)


Ha en underbar fredag!

Likes

Comments

Postad i: inspiration

Mina Levi´s 501:or är nog de jeans som jag trivs allra bäst i. Jag gillar den lite lösare passformen (bild 1 & 2), vilken man får om man väljer 1-2 strl. över sin normala. Till jeansen bär jag ofta en vit T-shirt eller en enkel collage-tröja, för att få till en avskalad, minimalistisk känsla.

(bild 2 & 3 www.pinterest.com)

Likes

Comments

Postad i: outfit

Jag var i Paris när H&Ms designsamarbete med Kenzo släpptes. En av plaggen jag fick tag på var denna pyjamasskjorta. ÄLSKAR den. Gillar att ha löst sittande byxor till som skapar känslan av en hel pyjamasuniform. Till vardag bär jag antingen loafers eller sneakers till och om jag vill få en uppklädd känsla slänger jag på mig ett par enkla svarta klackar. Köpte även några fler plagg som jag kommer att visa inom snar framtid ;)

Likes

Comments

Postad i: outfit

Mitt första riktiga blogginlägg, yey!

Mina säkra kort när det gäller accessoarer är klocka, smala ringar och enkla örhängen, allt i silver. Om jag ska införskaffa nya smycken ser jag till att köpa silver, då jag valt de som tema. Min stila gällande smycken är minimalistisk, vilket gör att det passar både till vardag som fest. Ett tips gällande accessoarer är att bestämma sig för ett tema som man sedan satsar på, då smycken ofta kostar en slant.

Likes

Comments