View tracker

Ålder i mina ögon är bara en siffra samt att kärleken är blind.
Men detta är något man kan diskutera kring för att vissa anser att ålder är en sak som är viktig men som sagt är ålder bara en siffra sedan kan jag förstå till en viss del att ålder spelar någon roll.
Men jag som person har märkt på senaste att jag dras till yngre men det kan helt klart bero på att alla 00:or och 01:or är sjukt omogna.
Eftersom att jag dras till yngre söker jag alltid efter yngre som är mogna vilket inte heller är lätt men ibland känns det som att dom har ett extra öga öppet.
Som Elsa säger är att hon aldrig skulle kunna tänka sig någon som är yngre men egentligen hur mycket spelar en ålder roll?
Om jag nu har känslor för en person borde väll inte en ålder stoppa mig men som sagt så beror det helt på situationen och konsekvenser osv.

Det jag söker hos en kille är tillit, mognad, charm, trygghet och säkert en hel drös med andra saker men om man kollar på utseende dras jag helt klar till vackra ögon och ett vackert leende.
Jag vill ha den lilla glimten i ögat på killen sedan med ett sött leende som gör honom oskyldig skadar ju inte heller;)
Men personligheten är det viktigaste jag kan inte gilla en mänskan pågrund av utseendet utan personligheten är det som egentligen spelar någon roll.
Jag vet egentligen inte hur någon fångar mitt intresse men personer som inte är lik mig på något sätt när det kommer till personligheten är något jag är väldigt svag för samtidigt som jag vill ha det extra när personen har det precis som mig.

Jag har aldrig velat ha ett förhållande och vill fortfarande inte ha något men på något konstigt sätt har jag tagit min crush så allvarligt att jag aldrig varit så "trogen" mot någon vilket skrämmer mig på ett sätt.
Men man vet ju aldrig jag börjar ju få starka känslor för honom så kanske slutar det med att jag har ett förhållande eller så slutar det upp med att jag gråter mig själv till söms det vet man aldrig haha.
Puss och kram -M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

IKEA, idioter och mitt rum kan dra åt helvete. Vet inte hur ja ska beskriva denna hemska dag.
Började me att ja vaknade o va azz glad o tänkte att detta kommer bli en bra dag!

Sen skulle ja köpa färg till att måla om tre grejer som ska in i mitt rum oså blir färgen fucking svart o ja ville ha brun.
Aldrig känt mig så klantig som när mamma säger att ja ska va försiktig med färgen för den går inte att få bort, o ja svarar typ daah ja är inte dum i huvudet. 5min senare har ja vält ut hela burken på bordet. Smidigt Elsa.

Efter detta va allt frid o fröjd, kollade på en portugisisk serie som va jätteförvirrande tills pappa kommer o säger att vi ska till IKEA sisådär 30min innan de stänger. Bra pappa.

Pappa kör som om han hade 20mille i baksätet o polisen jaga honom.

Väl inne på IKEA fick ja panik, alla gick lika långsamt som när man går till skåpet på en matte letion för att hämta nått o tar extra lång tid på sig för matte är azz tråkigt. Fattar inte hur människor tänker ibland azzå! Idioterna fattade inte att IKEA stänger om 20min o att ja ska ta mig igenom hela skiten så fort som möjligt o hämta mina varor. Stress på hög nivå.

När ja väl trodde att helvetet va över så inser ja att stolen ska monteras ihop oxo. Övervägde att hoppa ut genom mitt fönster.

IKEAs bruksanvisningar är de västa ja har sätt, ja vet inte om de är en stol eller en apa.
De tog mig 1h att få ihop helvetet på 4ben o när ja tyckte den va klar inser ja till min förtvivlan att de finns minst 12skruvar kvar. Suck.

Som pricken över i:et dissar en människa mig. Hatar folk som dissar mig. Får aids.

Samtidigt är ja azz glad för mitt rum som vi har typ renoverat men alla har vi dåliga dagar o detta va min.

/Elsa

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en acai bowl gjord på:
2 msk Acai pulver
1 dl frysta hallon
1 dl frysa blåbär
Vanilj yoghurt

Sedan som topping använde jag:
1/5 Banan
Jordnötter
Kokosflingor
Vit choklad (brukar inte ha det)

Sedan älskar jag att ha:
Granola
Färska bär
Färsk frukt
Chiafrön
Nötter

Puss och kram -M

Likes

Comments

Min lilla kille växer upp...
Han är min bästa vän, han är underbar, han är allt man kan önska sig en rolig människa, fantastisk personlighet och han finns alltid där för en.


Jag vill att han ska fortsätta vara liten för i mina ögon är han fortfarande liten och oskyldig. Dock är jag inte lika oskyldig vilket ställer till en stort problem i vår relation. Jag vill ta vara på all tid jag har med honom för att jag vet att den relationen som vi har kommer vi inte alltid att ha eller det är vad alla säger men jag vill motbevisa det för att i fall någon betyder så mycket ger man inte upp det, man kämpar mer än någonsin för den personen!
Jag är så less på mitt beteende mot denna fantastiska människan. Hur jag beter mig är inte okej någonstans och det är hemskt att han får ta min skit så som han gör, det finns inte på världskartan.

Jag måste öppna mina ögon och se att han inte är liten längre oavsett om jag vill eller inte. Det sjukaste är att vi har kommit varandra väldigt nära det senaste halvåret och jag ser honom näst in till varenda dag i skolan och snart kommer jag kanske inte ens se honom en gång i månaden.
Jag försöker vara mogen mot honom och säga att allt kommer bli bra efter dom har flyttat men jag vill inte erkänna för honom att jag tycker det är jobbigt att han flyttar och jag är rädd att han glömmer mig.

Jag vill alltid vara den som han kan prata allt med och be om råd i fall han skulle behöva det.
Men istället kommer jag hamna längst ner på listan...
En irriterande sak med att ha en blogg och uttrycka sig är att man aldrig får höra den andra personens sida av historian. Jag säger inte att det är lättare för honom och det är själviskt av mig att bara se det som jag går miste.
Hur går inte hans tankat i sånna fall?

Jag älskar dig Gus oavsett om du inte gillar mig just nu så betyder du allt för mig.
Puss och kram -M

Likes

Comments

Jag är trött på att alltid bli missförstod eller bli anklagad för saker som gör att jag alltid hamnar i skiten.
Det är inte mig det är fel på för att jag kämpar bokstavligen dagligen för att må bra och kunna känna en gnutta lycka men istället hör jag att jag är sjuk och får dagligen höra trakasserier om mig.
Mina kompisar säger att jag är arg hela tiden och ja, jag är arg för att jag mår inte bra. Hela tiden sker det saker som går så sjukt snett, det är som att någon krossar en spegel och den går i tusendelar.
Jag är som ett svart får på en äng och alla ser bara mig för att jag sticker ut bland alla de andra. Jag vill inte sticka ut utan jag vill vara precis som vilken annan person men så är det inte. Jag har inte valt att vara den jag är och jag kan inte hjälpa att jag är trasig inombords men jag har aldrig fått den lyckan alla andra får runt omkring sig för jag vet att i slutet av dan är allt ett helvete oavsett vad. Jag vill inte synas eller höras men att bli ignorerad är den värsta känslan jag vet om och att bli ignorerad av de människor jag bryr mig om är inte okej eller kul någonstans.
Jag behöver inte någons uppmärksamhet eller medkänsla utan jag behöver sluta få kommentarer att det är fel på mig för det är inte fel på mig!

Likes

Comments

Jag har nog aldrig varit mer stressad över denna veckan som jag vart och jag har nog aldrig känt att skolan gått så dåligt heller.

Men jag tog en promenix och kopplade av vilket var något jag verkligen behövde. Det är jätte mysigt att ta en promenad och lyssna på musik eller bara tänka eller fotografera vad man nu föredrar.
Jag föredrar att gå runt Stamsjön för att det är mysigt och man ser mer än bara skog och vatten. Sedan är det även en väldigt bra runda tar inte en evighet och bra vägar att gå på utan att traska i ett träsk sen beror det helt klart på vädret också.

Skolveckan är avklarad och jag kunde faktiskt inte må bättre än vad jag gör just nu livet är på topp fastän allt suger runt omkring mig så stänger jag ute det negativa och njuter av det positiva. Fredagar har blivit den senaste tiden en riktigt bra dag för mig när det gäller saker haha ;)
Puss och kram -M

Likes

Comments

När är det okej att sminka sig? Är jag ful utan smink? Ska jag sminka mig för att mina kompisar sminkar sig? Vad är bra smink? Är märke viktigt? Hur mycket kommer detta kosta?

Du är vacker utan smink! Du är vacker precis som du är!
Jag har aldrig hört att jag är ful utan smink men har där emot hört att jag är snyggare med smink men det skiter jag fullständig i. För att jag är nöjd med hur jag ser ut med eller utan smink!
De flesta ser ingen skillnad på mig när jag använder smink eller är helt naken i ansiktet. Jag har inte alltid haft bra hy och har fortfarande inte den perfekta hyn utan jag får finnar eller mörka ringar osånt precis som vilken annan människa som helst.

I slutet av sexan bröt min hy ut något enormt och jag mådde dåligt över att gå till skolan för att det ända jag tänkte på var att min panna so var full med finnar osånt vilket slutade med att jag sminkade mig mer samt använde en massa skit produkter och förstörde min hy.
Precis när vi hade fått sommarlov skulle jag resa till London med min farmor, farfar och syster. Det sista jag ville vara med om var att någon skulle fotografera mig för att det fanns inte på världskartan att jag skulle vara med på bilder och jag blev lätt frustrerad över mitt utseende under den tiden.
I sjuan hade min hy blivit bättre men hade fullt med acne ärr i ansiktet vilket gjorde att jag fortfarande mådde dåligt över min hy och hade svårt att vara med på bilder med kompisar.
Men sen vid vintern i sjuan bestämde jag mig att inte sminka mig och att skita i att ta en massa rengöringar som ska "hjälpa" och det slutar med att min hy blev bättre.

Idag sitter jag och kunde inte må bättre över mitt ansikte fastän jag kan få en sämre period efter min "vecka" så är jag glad över hur jag ser ut. Jag sminkar mig knapp använder ibland mascara, puder och blusch men knappt något annat. Jag använder knappt någon rengöring heller bara en ansiktsmask från Lusch en gång i veckan och nån gång ibland skrubbar jag ansiktet.
Jag har lärt mig att acceptera att vara glad över hur jag ser ut oavsett om jag kan ha finnar, det gällde bara för mig att kasta bort all skit och inte förstöra hyn genom att lägga lager på lager. Idag kan jag gå till skolan utan smink utan att känna mig ful och ibland känner jag mig vackrare utan smink.
Sen är det helt upp till person hur mycket man vill sminka sig och när man vill börja men oavsett vad så är du vacker precis som du är.

Puss och kram -M

Likes

Comments

Oherregud va helgen går fort. Känns som det va för en timma sen jag slängde skolväskan i golvet och lova mig själv att aldrig gå tillbaka dit hahaha. Varför går helgen så fort ärligt? Har inte gjort nått tack vare min rygg som tillhör en 86 årig gammal kvinna och inte mig. Jag vet inte vad som gör att jag ibland får så ont i ryggen att jag inte kan röra mig, mår illa, ont i huvudet och gör mig blekare än vad jag redan är.
Har vart hos skolsyster, läkare och sjukgymast och alla säger olika. Tack för att ni gör mig mer förvirrad än vad jag redan är!

Läkaren sa att han tror ja har ryggskott man ba ja är 15 år och inte 86! Är ingen läkare men tror det är ganska omöjligt att ha ryggskott i min ålder men om någon undrar vad som är fel svarar jag alltid att ja har ryggskott hehe. 

Medan jag i själva laget tror jag har cancer, jag tror alltid att jag har cancer, ligger och stressar upp mig och är min egna personliga läkare som varje dag ger mig själv cancerbesked.

Ärligt så tror jag att det är cancer denna gången för när det börjar gö ont gör det så ont att jag gråter och jag gråter ALDRIG av smärta, så detta är inte bra, not good.

Det värsta var när jag fick ont i skolan och mina kompisar inte fattar smärtan jag går igenom förens jag börjar gråta då fattar de. Dock kan ingen göra något åt min smärta, inte ens jag. Jag äter ALDRIG alvedon eller andra läkemedel för de känns fett skumt, har spytt de senaste två gångerna jag har tagit de och är typ emot de så det är inte ens ett alternativ. Så hag får bara vänta ut det.

Det gör jätteont men ingen ser det för smärtan är på insidan vilket gör att folk inte tror mig när jag säger att jag har ont man ba fuck you jag lider fan här.

Äsch hoppas er helg har varit bättre än min!

/86 åriga Elsa

Likes

Comments

Puss och kram -M

Likes

Comments

Jag saknar sommaren och värmen på västkusten. Det bästa jag vet är att vara på mitt sommarland med familj, vänner och släkt.

Att vakna tidigt på morgonen för att ta en promenad och se kossorna eller hästarna för att sedan äta frukost och packa sina saker för att åka ner till bryggan och sätta igång båten.
När man början känna vinden i håret och händerna på ratten med solglasögonen för ögonen för att ha en heldag på havet. Höra fåglar och vattnet, solen ger än en bränna i ansiktet och livet känns underbart.
Sedan efter att åkt ett tag stanna vid en ö ta en mysig fika eller ta ett dopp sedan åka ett tag till på havet och lägga ner ett fiskespö och hoppas på tur, kolla på solnedgången.
Efter en lång dag åker man hem gör en god middag med prat och skratt. Tar en lång dusch (tills någon skäller på en) tar på sig kläderna och somnar med ett leende på läpparna detta saknar jag.
Sedan nästa dag har man helt andra planer som en cykel tur, sola, grilla och laga mat, spela tennis och fotboll, fiska krabbor, åka till Smögen eller något annat mysigt ställe och skratta hela dagarna långa detta är extra mysigt eftersom att vi umgås mycket med pappas släkt så är detta ett perfekt ställe att umgås med kusinerna och det gör dagen till den perfekta dagen.

Skärskilt när man får dela detta med sina nära och kära då finns det inget bättre!

Puss och kram -M

Likes

Comments