Idag har jag varit ledig från skolan vilket gjorde att jag fick en lååång och skön sovmorgon. Jag åt en jättegod middag hos mormor och morfar, blev lax och pressad potatis. Ligger just nu under täcket och ska sova hos Nora, lär ju inte bli några problem att gå upp imorgon iallafall eftersom att Nora går upp betydligt tidigare än mig. 06.15, rekord tidigt för mig men det är väl lika bra att jag också lär mig nångång. Om jag får bestämma blir det en sushi lunch imorgon på sushibar eftersom att jag inte testat deras mat ännu. Hoppas, hoppas. Lägger in någon bild från Stockholms gator i brist på bra bilder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Längesen, som alltid. Började tyvärr min morgon innan jag var vaken iprincip, en sovmorgon som var alldeles för kort om man får tycka till. Dagen gick ändå ganska fort, jag och Nora gick till stan och åt lunch på rödalyktan. Vi åt varsin taco-tallrik, efteråt kollade vi in några affärer och efter det återstod det en lektion. Blev en middag på thai, ett långt telefon samtal med Nora och sen for jag dit med en present för hennes fyllda 18. Har precis lämnat in en skoluppgift vilket innebär att eftermiddagen imorgon slipper spenderas på backa. Nu blir det en varm dusch sen lite mys med kissen innan jag slocknar och imorgon väntas uppstigning före sju.

Likes

Comments

Två söta bilder från senaste. Först har vi min fina mormor som jag lunchade med förra veckan, på tal om det så var jag just påväg att ringa henne då det var för längesen. Bästa hon. Sen är det Jack från igår när han roade sig med att kolla på våran hår makeover. For till Anton igår kväll och vi startade "lasermannen" på p3 dokumentär och båda två somnade väldigt snabbt. Vaknade dock några gånger inatt av någon anledning som är okänd. Har precis påbörjat säsong tre av one tree hill så jag återkommer sen, nångång.

Likes

Comments

Gjorde en spontan förändring som lär gå till historien, kapade 15cm. Orkade inte tänka efter och fy vad skönt att bli av med håret. Och eftersom att ljust är så jobbigt att underhålla blev det mörkt och det känns så skönt. Jag vill bara ha det enkelt och det var time to grow up och klippa svallet. Kanske lite väl mörkt då det gör att jag ser ännu blekare ut, men min botten var mörk så de fick bli så. Är då nöjd och mitt hår år mjukare än mitt balsam typ. Efter någon timma i frisörstolen hos Julia gjorde vi mat och sen handlade godis på hemmakväll som vi åt framför idol. En mys kväll med prat och bus med gulligaste ungen i världshistorien!👶

Likes

Comments

Igår hade jag en mys dag med en inte så lång skoldag, sen gick jag och Sanna på Ekberg´s där vi började planera kommande evenemang på Kalles tillsammans med en därifrån. Sen köpte vi varsin kopp kaffe, fika och dricka. Efter det for jag till klubbis och hängde med jullan för att det var ca alldeles för längesen. Jag gick på Valentino och köpte en stor cola och pizza åt oss. Vi slö kollade på yt, åt maten och surrade ikapp. For hem före 10 nångång, gick då över till Tova i hortlax och kollade på deras nya valp. Sötaste, nån gång ska jag också ha en hund. Sen gick jag hem till Anton, startade en P3 dokumentär och somnade nästan direkt. Hade sovmorgon i morse men fick ändå gå upp tidigt då jag hade möte i stan. Har precis bokat min andra körlektion också..

Likes

Comments

Har längtat så mycket till den här dagen då man ska börja fundera på sin studentmössa. Hur kul är det inte att det är vår tur iår!!! Den dagen kan man väl aldrig vänta på för länge, att gå ut skolan för mig kommer oavsett vad bli så jäkla skönt. Dröm. Finns inga "men" i detta sammanhang för allting är verkligen positivt i det, känner mig så redo. Det har jag i och för sig känt länge. Ja, jag hittade bara en mössa där det stod student 2016. Nu ska jag återgå till mitt youtube tittande, sen duscha och krypa ner i sängen framför ett (alldeles för många) avsnitt oth. Imorgon har jag praktik igen på Åhléns vilket också betyder att jag får sova lite längre än en vanlig morgon då jag ska till skolan.

Likes

Comments

Det här är några av mina totala favoriter i sminklådan, har såklart många saker som är likvärdiga men det här är verkligen produkter jag kan rekommendera! Kan ju nämna att jag inte är någon expert men å andra sidan kan det vara kul att tipsa ändå.. Däremot är beautyblender en sak man måste byta rätt ofta och den är inte billig. Tycker att den från rt funkar lika bra, resultatet ser man då ingen som helst skillnad på. Nyx matte finish setting spray är också likvärdigt till mac setting spray. Dom funkar bra båda två, förutom att den från mac luktar betydligt godare.

Likes

Comments

Jag ligger och lyssnar på Mathildas sommarprat, det är så fint. Har hört så många och fina prat, har så nära till alla känslor speciellt på kvällarna och då blir det ännu finare. Har precis varit in på blogg.se och plockat bort mina gamla bloggar, men innan dess läste jag såklart igenom många år av mitt liv som hastigast. Jag tänkte givetsvis spara de åren i bloggen, då det är en del av mig och kul att gå tillbaka till. Det var min tanke iallafall. Men det var tvärt om, det var inte roligt över huvud taget. Det var enbart tråkigt och jag kände inte att jag ville ha kvar det för jag måste släppa den perioden i livet. Jag var så trasig, jag hade inte ens breakdowns. Varför jag inte hade några dalar är för att det inte fanns några toppar. Jag bryter forfarande ihop ibland och kan ibland vara extremt instabil pågrund av att jag måste få bryta ihop om jag ska orka. Men det är okej. Nu är det okej. Jag får ont i magen av att se hur jag mådde och främst för att jag vet hur jag kände mig. Hur jag aldrig kunde känna mig trygg, aldrig lugn, så orolig själ och jag förstår inte nu i efterhand hur jag kunde hålla ihop mig själv. Jag gjorde mycket som inte var jag, men jag ville inte heller vara jag. Jag orkade inte vara jag så jag böt ut det gamla jag hade runt om mig mot något främmande. Umgicks enbart med de som inte hade en uppfattning om mig sen innan. För det var enda sättet för mig att mina egentliga vänner skulle slippa se vad jag blivit. Bland alla människor jag hann träffa på vägen så mötte jag många som såg rakt igenom mig, det var jobbigt men det hjälpte mig. Jag vill aldrig mer tappa mig själv och tappa kontrollen så dom jag gjorde då. Jag är redo att släppa de förjävliga år jag en gång gick igenom, jag har kommit så långt. Jag är så glad att jag fixade det. Att hålla fast vid gamla känslor samtidigt som man strävar framåt är en dålig kombo, så jag ska fortsätta göra det bästa jag kan och lägga mina dåliga år där jag verkligen hamnade så fel, bakom mig. Att hamna fel förde dock med sig mycket lärdomar, nu vet jag hur jag inte vill leva mitt liv eller var jag vill hamna. Jag har lärt mig hur jag kan klara saker på bästa sätt oavsett om jag måste göra det utan folk kring mig. Jag har slutat lägga min trygghet hos andra, för jag insåg att människor man trodde skulle stanna kan försvinna så som vissa gör. Sånt är livet och nu vill jag framåt utan känslor och rädslor som håller fast mig. Det kanske var meningen att jag skulle härda, vad vet jag. Känns bra att ha raderat bloggen jag skrev i då.

Likes

Comments

Har precis bäddat ner mig i sängen efter en varm dusch, så skönt att äntligen få sova. Vart ju dock att kolla nu på Paradise när det börjar sändas igen, alltså första minuterna i huset var bara jobbigt att se. Är stelt att kolla på, vet inte varför men blir så konstig stämning. Jag kommer nog inte följa slaviskt i år, lär se klart oth istället. Har inte gjort mycket mer idag än att vara på Åhléns där jag slutade 16.30 sen for jag hem och började med middagen. Känns skönt med en ny vecka, vet egentligen inte varför men så kan de va. Nu ska jag starta en podcast som varje kväll och försöka somna till den, är så fruktansvärt trött. Har lyckats hålla mig vaken i eftermiddag och kväll iallafall, bra jobbat moa:) Är efter på yt också så måste se ikapp.

Likes

Comments