En godare frukost, från i förrgår. Lite müsli, banan, kiwi, körsbär och mixade bär och frukter som smoothie. Imorgon börjar jag om och jobba, fortfarande inte frisk men det börjar närma sig! Kom precis in efter en promenad med kissen så nu blir det en avsnitt Gossip innan man bör sova!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är inte det här extremt udda?? De senaste gångerna jag stekt ägg har det alltså varit två äggulor i? Det här är alltså från olika tillfällen. Aldrig varit med om tidigare, haha.

Likes

Comments

Äntligen!! Har jag fransat klart mina jeans. Jag fattade att man skulle ha lite tålamod men jäklar vilken tid det gick åt. Köpte ett par utsvänga jeans på Gina, som precis som alltid var för långa, livet som kort. Klippte av en rejäl bit och fransade dom. Som ni kan se är dom inte speciellt super jämna men tycker inte att det spelar någon roll när det inte syns då dom sitter på + att jag hoppade över att mäta när jag klippte för att spara lite tid hehe 💁🏼

Likes

Comments

Sitter och kollar på sänggavlar just nu och alltså hur mycket fint finns det?? Den gaveln med knappar i sammets eller linnemix är ju en given kandidat, men samtidigt känns det lite tråkigt då de flesta har den redan. Kommer förmodligen att köra på en sån svart eller beige i skinn eller läder. Blir ändå lite roligare än en standard, sen klagar man ju inte på att det är lite mer lättstädat.

Likes

Comments

Att få vakna till det här ansiktet är inte illa. I det här hushållet händer det helst inte så mycket före klockan 12, så jag har precis bestämt mig för att börja se Gossip Girl igen. Nu längtar jag bara efter att få starta första avsnittet. Till de får det bli en smoothiebowl och kissemys.

Likes

Comments

Det är helg, jag är ledig och har inga planer. Då jag var ovetandes om jag skulle vara frisk eller inte, men ni som känner mig vet att jag inte har något emot det. Jag tänker väl att jag ska ta ut kissen på en promenad så hon får springa av sig lite och så även jag. Min underbara lillasyster hade köpt ett Mac fix + från Stockholm till mig, där hon varit med en kompis under veckan. Min go to produkt som jag haft slut av ett tag nu, så himla snäll.

Likes

Comments

Man kan nog gott påstå att min vecka börjar idag då jag varit sjuk alla övriga dagar. Iprincip rört mig mellan soffan, sängen och duschen. Men nu verkar det äntligen vända så jag kan börja återgå till livet och jobbet! Jaaa tack. Vi kör en recap på det senaste.

Jag och Rebecca åt middag från sushibaren på balkongen och njöt av vädret.

Jag och mina fina fina vänner dansade och log under pdol-helgen. Adele var i Piteå och det var så kul att hinna träffa henne!

Min älskade Nora flyttade till USA (och befinner sig just nu i New York.) Så hann mellan mina jobbpass och sjukdom få lite tid med henne vilket jag är evigt glad för. Bästa, modigaste hon

Valde än en gång att bli blond, men detta var nog sista gången. Mitt slitstarka hår börjar ta stryk, men det är ju desto mindre konstigt. Hade en härlig dag i Luleå med Sandra, där det blev shopping och några timmar på salongen. Håret blev okej i färgen redan efter första omgången, har Sandra att tacka för det.

Och i skrivande stund - sitter jag och äter min frukost. Får godkänt av både mig och kissen, lax på hårdmacka, melon med pressad citron på och en smoothie! Svårslaget.

Likes

Comments