Header

Först skola i några timmar och sedan mötte jag upp Anna i stan och tog en fika. Vi kollade även runt i affärer och shoppade lite. Julstämningen i stan är det absolut inget fel på. Det har verkligen blivit så mysigt att strosa runt på gatorna och titta i affärer. Go julen. Imorgon ska jag upp ganska tidigt till träning och sedan vet jag inte vad som händer. Vad jag dock vet är att jag har väldigt mycket att plugga. Pusss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min nya kappa från H&M och nymålade naglar med favorit nagellacket.

Kort kort dag i skolan och sedan hem till pannkakor och plugg. Efter att ha hängt hemma ett tag så åkte jag vidare till träningen och nu är jag hemma igen! Jag har tittat på Vänner ett tag (mitt liv) och jag ska nu försöka öppna matteboken om det går.
Jag tänkte också bara säga grattis till min pappa som fyller år idag. Han har jobbat nästan hela dagen men hann träffa honom imorse då vi sjöng lite och hade present öppning. Puss

Likes

CommentsJag har nu äntligen tagit mig tillbaka till min säng och ligger och tänker på vilken lång dag i skolan jag har imorgon. Tidig morgon och sen eftermiddag. Jag ska dock inte klaga, det jämnar ut sig ganska mycket på onsdag.
Det var länge sedan det var måndag och inte regnade på. Det har börjat höra till att man på måndagsträningen ska bli helt dyngsur.
Då avslutar jag det här inlägget med ett god natt till folket!

Likes

Comments

Något som jag köpte idag på Rusta var en ljusslinga till min sänggavel. Myskänslan i mitt rum ökade direkt. En liten tjuvstart på julen och något som lyser upp de mörka höstkvällarna. Även ett väldigt lätt sätt att fixa till det lite i sitt rum för under hundralappen!

Likes

CommentsJag är just nu påväg till lite affärer med mamma och syster. Jag började dagen med ett träningspass och det kändes ganska segt. Jag var väldigt trött och kände riktigt för att träna men nu är jag glad att jag gjorde det. Nu är jag dock piggare! Puss

Likes

Comments

Hej! Den här veckan har det varit fullt upp sedan start. Jag har bytt skola, pluggat och tränat. Nu känns allt bra och jag är glad! Idag lördag har jag inga speciella planer. Jag har städat nästan hela förmiddagen och ska snart sätta igång att plugga. Puss!

Likes

Comments

När träningen går bra så blir jag glad! Det är så skönt att äntligen börja komma igång igen efter att det har varit sådär hela sommaren och hösten. Asså känslan. Nu har jag käkat en hamburgare och ska hoppa in i duschen. Som vanligt finns det matte att göra sedan!

Tb från Stocholm. Miss yall


Likes

CommentsDags att vända de ohälsosamma sovvanorna och börja lägga sig tidigt, eller i varje fall tidigare. Jag har varit så trött de senaste veckorna och nu tycker jag att det räcker! Gå och lägg er och sov gott puss.

Likes

Comments


Lång lång dag i skolan är avklarad och jag är nu hemma i min säng igen. Tisdagar är inga roliga dagar. Onsdagar däremot är rena drömmen så det fokuserar jag på. Nu ska jag lägga ner mobiltelefonen och plugga. Puss!Brighton, I MISS YOU

Likes

Comments


Dessa två produkter är båda ifrån märket Philosophy som jag har köpt i USA. Jag hittade inte det märken som jag ville ha egentligen så jag bestämde mig för att testa lite hudvårdsprodukter i från märket Philosophy istället som jag faktiskt har hört väldigt mycket gott om. Det första produkten "Hope in a jar" är en fuktighetskräm som är något som jag har varit i stort behov av den senaste tiden. Vintern närmar sig vilket betyder att torr och flagig hud också närmar sig. 

Den andra produkten är jag nästan mer spänd på. "No reason to hide" är ett serum som ska hjälpa mot många olika saker. Bland annat förminska porer och ge huden en nämnare ton. Det sägs också att den ska hjälpa till att reducera akneärr vilket antagligen är anledningen till att jag köpte den! En liten klick varje morgon och kväll innan fuktighetskräm är allt som behövs!   

Likes

Comments