För ett par dagar sedan sa jag hejdå till ett regnigt Småland och begav mig upp till minusgrader och snö i Vemdalen. Äntligen! Just nu varvar jag därför varm choklad i en av toppstugorna med skidåkning i pisterna.

jacka – Peak Performance, byxor – Peak Performance, ryggsäck – Peak Performance & hjälm – Poc

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu letar jag efter en resväska som sällan blir för tung, en konkurrent till min dunjacka som lovar att hålla mig varm och ett par riktigt lurviga flats. Förutom det spanar jag in en riktig klassiker från Isabel Marant och försöker välja färg på ett nytt armband. Som om inte det vore nog har jag äntligen hittat en mössa som jag vill bära under minigrader-tiden och en väska som har allt och lite till.

Likes

Comments

Igår kväll försökte jag bättra på julstämningen en aning här hemma. Allt som har med julbak står nämligen jag för. En favorit i repris – Rocky Roads! Vet inte hur många gånger jag har slängt ihop den här röran den här månaden…

Du behöver:

600 gram mörk choklad, 3 dl jordnötter, 1 dl pistagenötter, 2 nävar mini marshmallows & 2 påsar dumle.

Gör såhär:

Smält all choklad i ett vattenbad, ta större av toppingen och blanda med den smälta choklad. Häll ut smeten på en plåt. Toppa med det som finns kvar. Låt det svalna.

Likes

Comments

WISHLIST

SNACK ATTACK

DAILY READING

MEMORIES

PLAY POLO