​Hej!

Jag är sjuk just nu så har inte orkat göra något inlägg så det kommer när jag mår bättre, så det blir ett litet uppehåll, SORRY! 

ha det bäst så länge och hoppas att ni håller er friska! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej igen!

Det hände inget intressant igår så det blev inget inlägg, det enda jag gjorde igår var att jobba och hem och sova haha. (jag ÄLSKAR att sova, utan överdrift)

Idag har jag varit i skolan och det var sååå drygt. Vi fick våra datorer förra veckan och idag skulle vi sitta i hörsalen och ha genomgång av pingpong. Och jag har använt pingpong under hela högstadietiden så de timmarna var rätt onödiga. Men innan vi hade börjat så hade projektorlampan gått sönder inne i projektorn så vi satt och letade en ny sal och under tiden så fick jag och en killkompis prova arbetskläder för de vi provat innan var alldeles för stora för oss. Och medan jag prova arbetsbyxorna så la jag ur alla mina kort som jag har i bakfickan hela tiden så jag inte ska tappa de. Men det slutar med att jag glömmer de där ändå, och när vi har börjat lektionen och det har gått en stund kommer jag på mina kort. Jag frågar min lärare om vi kan gå ner och hämta de så ingen tar de. och svaret tillbaka är, "rummet är låst, man kan bara komma in med passerkort, det är ingen som går in där ändå så de kan ligga där ett tag till."

Alltså, jag vet inte om ni förstår mitt hat till denna vidriga lärare, efter bara 3 veckor. Hela klassen blev chockade och backade mig och sa att jag skulle få gå och hämta mina kort men det fick jag inte. När vi hade suttit där i 2 timmar till så fick jag äntligen tillbaka mina kort, vid lunchen. Och sen slutade vi och då åkte jag och Emilia ner till stan och käkade på springrolls, sååååååååå gooooottttt!!!

Sen åkte jag hem, och gissa vad jag gjorde när jag kom hem? ;) YES, jag la mig och sov från kl 14 och vaknar av att mamma ringer kl 17... hur gick det till? Jag hade ju bara sovit i en timma eller något, TRODDE JAG JA! 

Det är vad jag har gjort idag, och nu ligger jag i min säng och ska.... SOVA, ännu mer! så bäst ju!

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! Godnatt peeps!

Likes

Comments

​Hej!

Förlåt att det inte blev ett inlägg igår men jag hann tyvärr inte!

Jag kom hem från skolan och var tvungen att fixa iordning mig och sen skynda mig in till stan för att jag skulle kolla på nollningen när min kompis blev nollad, men jag hann bara komma dit och sen så skulle vi åka till Annelunsparken och festa. Jag drack inte för att jag skulle upp och jobba kl 11 idag så jag och några till var de som var nyktra. Men det var väl hyfsat roligt ändå. Men jag åkte hem 22:40 bara för att jag skulle upp såpass tidigt. Så när jag kom hem så käkade jag nudlar och la mig i sängen och somnade direkt typ haha.

Och imorse ringde klockan 10 och då var det bara att gå upp och göra sig redo. Jag satt och funderade lite för länge när jag åt frukost och höll på att komma försent men jag hann. Jag jobbade till 14 och när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade igen och så vaknade jag för en stund sen. Kl 18 slutar mamma jobba och då kommer hon hem med hamburgertallrik och godis och chips och massa gott. 

Om det händer något intressant imorgon så kommer ett inlägg upp och om inte så kommer det på måndag efter skolan! 

Ni får ha det underbart sålänge! Tjaaa

Likes

Comments

TJA!

Detta är mitt första blogginlägg och jag kommer berätta lite om mig och några veckor tillbaka, från dess att jag började gymnasiet. Jag tänkte att ni ska få lära känna mig först så detta kan bli ett långt inlägg.

Jag är en 16årig tjej som precis har börjat gymnasiet, jag går Lärling måleri på Viskastrandsgymnasiet i Borås. Det är första året i år som denna skola har en hel lärlingsklass så vi blir de första som kommer gå ut som lärlingsklass på Viskastrand när vi tar studenten. Och eftersom de då inte har haft någon sån klass innan så blir allt väldigt rörigt och allt har blivit struligt för oss för att det inte har funnits lärare, vi har inte kunnat prova våra arbetskläder, vi har inte fått våra datorer, vi har inte fått våra riktiga skåp som vi ska ha, vi har inte träffat våra KA-lärare, vi har inte fått våra omklädningsrum. Ingenting har funkat riktigt bra hittills, men igår fick vi våra datorer så nu börjar skolan funka lite mer för oss.

Vi har hunnit vara på Säve flygplats eller vad det nu är, vet inte riktigt. Sen har vi inte gjort så mycket mer, vi har mest slutat tidigt bara för att vi inte har haft något att göra eller inte haft några lärare. Men våran klass är såååå skön! Jag har inte haft en vän i min klass från 7-9 och nu pratar alla med alla, alla skrattar tillsammans osv, HELT UNDERBART!

På fritiden brukar jag vara med mina polare och åka longboard när det är väder för det. Och nu ska jag även börja gymma på friskis och svettis, ska bli grymt roligt även fast jag inte vet riktigt hur man gör men har några polare som får hjälpa mig om jag behöver hjälp.


Idag så var alla ettor på gymnasiet i hela Borås på föreläsning, och de två som föreläste var Peter Svartling och Annelie Pompe. Alla vet väl vem Peter Svartling är från idol. Annelie Pompe vet nog inte så många vem det är, det visste inte någon i min klass vem det var iallafall, men hon har slagit världsrekord i fridykning. Hon har simmat 126 m ner i vattnet utan utrusning, det är rätt sjukt. Hon har även bestigit Mounteverest. 

Det var nog allt för idag, men vi hörs imorgon! Hadeeee

Likes

Comments