Nej det är verkligen inte det! Jag måste säga det att; jag avundas er som kanvecka efter vecka och månad efter månad utan att få en enda rodnad, utslag eller finne i ansikte. Själv ser man ut som ett nyligen exploderat minfält en gång i månaden. Och det är inte rättvist! :'(

Det är typ det sista jag vill just nu. Det är redan tillräckligt jobbigt för mig att börja gymnasiet på måndag. Och nu måste jag göra det med en hy lika full av kratrar som månen.

Det värsta är att det inte är några vanliga små finnar som dyker upp nu. Såklart är det sånnahär stora som inte tränger igenom huden och bara är som en stor, öm, hård kula under huden som blir alldeles glansig.
Jag ska inte klaga egentligen. Jag har haft så mycket större problem med min akne och jag kan tillochmed tycka att jag ser okej ut emellanåt. Men just nu är verkligen helt fel tillfälle. ;'(

Love, M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har suttit i flera dagar nu och letat efter ett par träningsskor som uppnår alla kreterier. Snygga och inte alldeles för dyra. Hittade dessa nu på morgonen och, jag är kär i dem allihop. 1,2,3 och 5 är Nike free trainers 7 i olika färger. Jag var så säker häromdagen på att jag skulle ha ett par svarta träningsskor som passar till alla olika träningsoutfits, men nu är jag inte så säker längre. De i färg är ju så snygga! 4 och 6 är Adidas originals flashback. Aningen dyrare än nike-skorna. Och som jag skrev igår är Adidas mitt absoluta favoritmärke när det kommer till kläder, skor, väskor o.s.v. Nu gäller det bara att övertala päronen så kanske ett par av dessa snart blir mina! ;) Alla skor finns länkade!

Love, M

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som jag skrev tidigare idag skulle jag vara tillbaka med lite new in's. And now I'm here!

Allting är inte splitternytt. Men eftersom allting är hyfsat nytt och alltihop är ifrån mitt favourite brand with it's three stripes, Adidas tänkte jag att jag kunde visa upp allt tillsammans.

Den råsnygga ryggan kom hem till mig igår faktiskt. Så den är det nyaste tillskottet i familjen. Ni hittar den för endast 299 kronor se ADLINKS. (Min är från zalando.se.) Är inte överdrivet stor, inte heller så liten, men väldigt rymlig. Perfekt nu till hösten när skolan börjar eller bara som träningsväska vilket jag använt min till idag.

Sedan har vi de hyfsat nya, nygamla träningstightsen från Adidas som jag även visat i tidigare inlägg. Dem hittar ni för 199 kronor. (Se ADLINKS) Ärligt kanske de inte är de bästa tightsen att träna i då de är i bomull och ganska så tunna vilket gör att man lätt får väldigt synliga svettfläckar. Annars är de supersköna att ha på sig och svinsnygga i mitt eget tycke!

Och sist men inte minst som kanske inte syns värst mycket på bilden, mina älskade Adidas Clean Advantage som finns för 399 kronor. (Se ADLINKS) De är nog de bekvämaste samt snyggaste paret sneakers jag haft. Även de perfekta till hösten!

Love, M

Likes

Comments

Nu äntligen är jag påväg igen! Likaså som jag har haft ett litet halvt uppehåll från bloggen nu i helgen har jag även haft ett hundraprocentigt uppehåll från gymmet efter i fredags.

Det blir lätt så om det blir en dag som jag inte kan ta mig till gymmet, som i lördags när jag var på fest hela dagen. Och skippar man en dag blir det lätt att slippa dagen efter och ännu lättare dagen efter det. Eller är det bara jag? Jag vet ibland när det blivit en hel vecka som jag tänkt varje dag att jag inte orkar och sen skitit i att gå dit. Kanske är det för att jag har så mycket att tänka och fundera över angående att skolan börjar på måndag. Ny skola, nya rutiner, nya människor. Det börjar sakta men säkert att sjunka in nu att; jag kommer att befinna mig på min nya skola om 6 dagar och att det inte är någonting jag kommer ifrån.

Hoppas ni får en härlig dag så har jag ett spännande inlägg med lite new in's att visa senare idag ;)

Love, M

Likes

Comments

Det är någonting som tar upp mycket av mina dagar. Att tänka på framtiden. Jag gör det nästan omedvetet numera och finner mig själv drömmandes om framtiden precis varje dag. Det är som att få stänga ute det "elände" som jag kallar nu och få hoppas, föreställa sig och drömma sig bort lite.

Det jag tänker oftast på är nog de kommande 3-4 åren. Jag vill så mycket!
Jag vill jobba någonstans och tjäna egna pengar, jag vill fylla 18, jag vill ta körkort, jag vill boka en charterresa till något varmt ställe och förlova mig på en strand i solnedgången, jag vill fylla 19, jag vill ta studenten, jag vill planera bröllop, jag vill fylla 20 och jag vill gifta mig och så vidare och så vidare.

Ibland undrar jag varför mina tankegångar ligger så långt framöver. Varför jag inte kan drömma lika passionerat om hur jag vill att nästa vecka ska se ut eller hur jag vill fira jul i år? Och jag vet inte. Kanske är det för att jag har världens bästa pojkvän som jag ser fram emot att göra så mycket tillsammans med. Och kanske ännu mer för att dessa sakerna; resa med den man älskar, förlova sig och gifta sig, flytta ihop. Det är saker jag drömt om sedan jag var 6-7 år ungefär. Och nu känns det plötsligt så mycket roligare att fantisera om när det finns en person jag kan se mig själv göra allt det där med. (I know what you did there mom.)

Ibland undrar jag även varför jag känner mig så vuxen i vissa frågor. Jag känner mig redo att göra allt detdär redan nu! Men i nästa sekund så; är jag bara 16 år. Sen kan jag känna att min omgivning kanske inte riktigt vill inse att jag blir äldre och mognare och att de då inte förstår hur pass "vuxen" jag är.

Det är ett evigt dilemma dethär med att leva. Och tråkigt nog känner jag just nu att jag bara får stå ut med denna tråkiga vardag i två år till innan jag kan börja uppleva och bocka av saker på min lilla lista. Och jag får helt enkelt nöja mig med att drömma mig bort till alla de tillfällen som finns föreställa i mitt huvud. De som upprepas dag efter dag. Vecka efter vecka. Månad efter månad och slutligen år efter år ända tills de en dag blir verklighet. ♡

- M.H

Likes

Comments

Hej!

Blev inget här igår eftersom jag var på ett kalas hela dagen. Jg vaknade, hade någon timme på mig att göra mig iordning och sen åkte vi och kom inte hem förrän runt nio. Och då fanns det viktigare saker att göra när jag kom hem. Så förlåt för det!

Nu har jag återigen hamnat framför teven och kollar på orange is the new black. Vill bara bli klar med den serien nu för det finns så mycket nya serier jag vill kolla på! Och jag kan verkligen inte se på flera serier samtidigt. Jag har försökt och då hade jag ungefär fyra eller fem olika jag kollade på då och då.

Om en stund ska jag ta mig ut i ösregnet och åka till stan för att träffa tre kompisar. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men antagligen hamnar vi på något café och sitter där o pratar i några timmar. Det finns nog mycket att prata om när man inte träffats på hela sommarlovet och vi alla börjar på olika skolor om en vecka. Jag fick faktiskt se min klasslista igår och på något sätt känner jag mig lite lugnare nu. Trots att jag känner typ en och en halv person på dendär listan så känns det ändå som att jag har lite mer koll nu. Förhoppningsvis blir det en bra skolstart.

Jag skriver mer senare! Ha en bra dag-
-M.H


Likes

Comments

Fick bli en promenad till gymmet idag. När jag skulle gå till bussen för några minuter sedan insåg jag att bussen precis gått för en minut sedan då. Så varför inte gå då, tänkte jag? Det är varmt och soligt och nästa buss går om 20 minuter så. Nu är jag påväg till fots. ;)
Vet faktiskt inte om jag ska köra biceps och rygg eller axlar och triceps idag. Det är så dumt att jag inte har något ordentligt schema! Då blir det att man kör det som är roligast varje gång man kan och skippar de mindre roliga grupperna. Så det tror jag att jag ska sätta mig och komponera ihop i eftermiddag när jag kommer hem.

Igår fick jag äntligen till mitt efterlängtade benpass efter att jag varit i stan och fikat lite. Och det kändes så bra! Jag dokumenterade faktiskt mitt pass igår för att jag tänkte lägga upp det här. Men så blev det ju inte av någon anledning. Så nu känns som ett ypperligt tillfälle att göra det.

För omväxlings skull tränade jag på ett lite annorlunda sätt igår än vad jag brukade. Färre övningar och fler sett samt tänkte jag lite extra på att göra varje repetition extra sakta för att trött ut musklerna lite extra.

Först körde jag knäböj eller squats eller vad man vill kalla det. Värmde upp med skivstången utan vikter på första settet (20kg x 10 reps)
set 2: Skivstången med en 5a på varje sida. (30 kg x 10 reps)
set 3 och 4: Skivstången med en 10a på varje sida. (40 kg x 10 reps) x 2 set
Set 5: Skivstången med 15 kg på varje sida.
(50 kg × 10 reps)

Sen blev det benpress (!) vilket är min favoritövning när jag tränar ben.
Körde ganska tungt direkt då det redan var massa vikter som satt på som jag inte orkade ta bort, haha. Vanligtvis brukar jag börja på runt 60 kg och sedan lägga på mer allt eftersom. Men igår var jag fast besluten om att mina ben skulle vara döda efteråt så första 3 sett en körde jag på 100 kg.
Set 1: 100 kg x 10 reps med fötterna tight ihop, jämfota.
set 2: 100 kg x 10 reps med fötterna i (normal stance) alltså inte jättebrett och inte jämfota.
set 3: 100 kg x 10 reps med fötterna väldigt brett isär.
Sedan blev det 3 set på 120 kilo med precis samma princip.

Sista övningen blev höftlyft i smithmaskinen.
set 1: 10 kg på varje sida av stången (20 kg+7 kg stång) 27 kg x 10 reps.
Set 2: 20 kg på varje sida av stången (40 kg +7) 47 kg x 10 reps
set 3: 30 kg på varje sida av stången (60 kg+7) 67 kg x 10 reps.

Kommer ihåg att det var en kille, kanske 30 år gammal som frågade mig vilken muskelgrupp den övningen tränade. "Baksida lår" sa jag medveten om att det inte var det svar han ville ha. "Man ser aldrig några killar göra den övningen", sa han då med glimten i ögat.

Det var det! Nu ska jag träna... något.. vi får se vad det blir!

- M.H

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte bara snabbt dela med mig av ett recept på ett supergott proteinkaffe som jag prövade att göra nu på morgonen helt utan tillsatt socker om man kan säga så.

1 fryst banan
1-2 dl is
2 dl kallt bryggkaffe
ca 1 dl proteinpulver i smak av vanilj eller choklad (jag använde mitt whey-80 vanilj)
2 dl mjölk

Väldigt smidigt att göra och dessutom blev det väldigt gott! Jag toppade även med lite kakao för smakens skull men det är verkligen inte nödvändigt! :)

Har ingen aning om varför mitt skiktade sig, haha. Lycka till! ♡

- M.H

Likes

Comments

Håller för tillfället på att krossa min pojkvän på NHL. Eller krossa och krossa är väl att ta i... fast nej. Krossar är nog ändå rätt ord.

Vi bakade lite för en stund sedan vilket var mysigt en regnig dag som idag och tänkte att ni kunde få se lite bilder därifrån.

Chokladmuffins med center blev det. Tryckte även i några rutor japp i en del av dem. Har inte smakat på dem än men om en stund Så! Och tror inte att det då äckliga direkt. ;)

Nu ska vi strax åka och träna lite och senare ska jag möta upp pappa och övningsköra litegrann! ;)

- M.H

Likes

Comments

Ni som har sett Grey's anatomy ni fattar.

Jag har känt idag (och många andra gånger), men främst idag då jag inte mått på topp kanske hur viktigt det är med bra folk runt sig.

Jag har ofta perioder då jag börjarjättedåligt. Ibland kan jag inte ens förklara vad det är som gör att jag mår så dåligt utan det bara är så, vilket många runt mig ibland har svårt att acceptera. Men då tänkte jag det idag. Att det måste finnas någon. Bara någon. Det måste finnas någon som man kan komma till i sådana lägen. Någon som inte behöver veta vad problemet är. Någon som för en stund kan lägga ner all sin energi på just dig och vad du behöver vare sig det är ett långt djupt samtal eller bara en lång kram i tystnad. För det gör så mycket att ha någon som står med armarna runt än när man gråter istället för att ligga hemma ensam i sin säng och gråta om det är det man behöver göra. Man behöver hitta sin Meredith eller sin Christina.

Och jag kan känna ibland att; jag vet precis vem min person är. Jag vet precis vem jag kan komma till när det blir jobbigt och jag vet vem som kommer kunna hjälpa mig eller ta hand om mig på bästa sätt. Men ibland blir jag mindre säker. Och bara det att man behöver tvivla på det talar väl för sig självt att det kanske inte är rätt person att lägga sina problem och bördor hos. Jag kan känna att det ibland bara blir mer frustration och aggressioner när det som är så ömtåligt hamnar i fel händer. När det enda man vill är att bli omsluten av någon, få känna att någon bryr sig på riktigt och få släppa på spärrarna lite tillsammans med någon som kan hantera dig och ditt tillstånd. Då är det ganska viktigt att det ansvaret inte ges till fel person. Är ni med mig?

Jag känner bara att man får tänka till riktigt innan man lämnar över sitt fina, sköra glaskärl (eller vad det nu kan vara) till. För den personen kanske tappar det och sedan går därifrån så att du själv får ta hand om både dig själv och allt krossat glas som då ligger utspritt på marken.

Usch, jag tänker ju alldeles för mycket på nätterna. Hoppas ni får sova gott. Var rädda om varandra och se till att inte krossa något glas (inte bokstavlig talat, haha. Men det är kanske dumt det också). Och ta heller inte för lätt på sådant för man vet sällan hur mycket en person har uppoffrat för att slutligen ge ett sådant stort ansvar till dig. Personen litar antagligen på dig och tror att du kan hjälpa honom eller henne. Se då till att inte göra någonting värre.

Godnatt på er!
- M.H

Likes

Comments