Hej! Ligger just nu i sängen och slökollar på youtube. Jag är så seg i kroppen efter idag då jag är förkyld och har lite feber. Har iallafall jobbat ett par timmar, fikat med en vän och varit hos en fotograf för att ta en bild till mitt visum. Efter det har jag suttit med visumansökan heeela eftermiddagen. Jag visste att det skulle ta tid men inte så lång tid! Så skönt att det är klart äntligen. Passade även på att boka tid på amerikanska ambassaden för min visumintervju. Längtar tills alla förberedelser är klara så jag kan få åka! Får nästan dagligen mail och bilder från familjen och blir så glad!! 90 dagar kvar.

Passade även på att inviga min splitternya kamera som jag köpte igår. Så kul att kunna ta fina bilder när jag är borta för att både visa familjen men också för att spara som minnen såklart!

Likes

Comments

Sååå, idag blev det äntligen klart att jag ska åka. Jag har hållit på med min ansökan sedan mars och pratat med familjer sedan maj. Sammanlagt har jag nog matchat med 30-40 familjer och sedan pratat med kanske 10-15 stycken. Min matchningsprocess har därför tagit ganska lång tid. Jag har varit väldigt kräsen och därför valt bort många genom att bara läsa lite snabbt. Egentligen är det väldigt dumt, men jag var nog bara inte redo att ta steget att bestämma mig. Nu har jag äntligen hittat MIN familj. Från första stund så kände jag att det var min familj. Så i januari blir jag äntligen amerikan. Jag kommer att bo strax utanför Seattle i Washington och ta hand om världens gladaste tjej på ett och ett halvt år. Allting känns så himla bra och jag ser så mycket fram emot att åka! Jag hoppas på att redan i veckan bli kontaktad av Cultural Care och få ett exakt resedatum och massor av papper som ska fyllas i. Nu är det på riktigt!!

Likes

Comments