Header

Ingen är nog tröttare än mig just nu, eller jag har iallafall aldrig varit såhär trött som jag är just nu i hela mitt liv. Idag har jag stått och gjort tårtor i 10 timmar i sträck och gårdagen såg likadan ut. Jag har knappt sett dagsljus då jag stått i en fabrik så jag blir nog knäpp snart. Ni förstår nog att man är rätt slut efter sådana här intensiva dagar, men det är kul! Lyckades iallafall få pizza till middag för det tyckte jag att jag var värd. Imorgon ska jag göra ännu fler tårtor så mitt liv är väldigt enformigt just nu, men snaaart är det över.

Årets nyårsbomb gjord på havtorn & champangesorbet med italiensk vanilj! Visst blir de fina?


Och här har vi en väldigt trött och inte minst sagt sliten Moa. Det ska minst sagt bli skönt att få lägga sig och sova alldeles strax.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Borde egentligen pluggat hela dagen idag men så blev det inte såklart. Jag har en uppsats som ska in nästa vecka och det stressar mig ganska mycket. Min kväll bestod istället av lite internetshopping och youtube. Ska alldeles strax sova då jag har (minst) två fullspäckade dygn framför mig med med jobb. Jag har fått det hedrande uppdraget att göra årets nyårstårtor för Lejonet & Björnen och det bara rullar in beställningar så jag har en del att göra, men det kommer nog att gå bra! Natti

Likes

Comments

Jag är sååå lycklig för igår köpte jag en kamera som jag velat ha så himla länge. Fick den i julklapp och jag kan inte vara mer än nöjd. Den är liten och smidig som jag kan ta med överallt och det passar mig perfekt. Materiell lycka!!

​Som ni förstår har jag varit borta ett bra tag pga inte mått superbra. Har faktiskt mått väldigt dåligt i perioder och även varit väldigt stressad på det. Nu efter de senaste dagarna känner jag mig tusen gånger lättare och det känns så himla skönt. Känns väldigt bra att det är ett nytt år om bara några få dagar, är så redo att lämna 2017 bakom mig. 2018 kommer bli väldigt annorlunda, men det kommer bli bra! Ska verkligen försöka dokumentera så mycket som jag kan, med min nya kamera och allt!! Puss

Likes

Comments

Vilken känslokarusell jag befinner mig i just nu alltså.. Har absolut inte mått så bra de senaste dagarna. Jag är väl medveten om min ångest som gör att jag hamnar i ett mörker ibland. Har säkert nämt det tidigare här på bloggen genom årens gång. Psykisk ohälsa är något jag själv brinner för och är därför ganska påläst. Är väldigt glad för just det då det fått mig att inte skuldbelägga mig själv när jag mår dåligt. DET ÄR OKEJ.

När jag mår dåligt byggs en sådan frustration i mig som bara måste ut. Ofta går den tyvärr ut över de som står mig närmast. Jag är fullt medveten om detta och därför har jag bestämt att jag ska prata med någon. Jag är nog väldigt omedveten om saker som jag måste reda ut för att må bättre.

Just nu ikväll blev det bara lite för mycket.Känner mig så fruktansvärt ensam. Ni vet den där känslan känslan när man har massor av människor runt om sig men ändå känner sig så ensam? Den. Egentligen ville jag bara skriva av mig lite, men det är så mycket jag inte vågar skriva ut här.

Imorgon är det iallafall en ny dag och jag hoppas att den blir mycket bättre!!

Likes

Comments

I tisdags blev jag som sagt klar med första kursen på min utbildning, en sådan lycka, speciellt eftersom det innebar några dagar ledighet.

I onsdags var jag heeelt ledig, så den spenderade jag med Lisa i stan. Vi gick runt i butiker och åt god mat. En riktig mysdag helt enkelt.

I torsdags hjälpte jag Petra att flytta. Efter allt bärande och körande laddade vi på med energi på Vigårda. Hamburgare i alla slag är typ det bästa jag vet i matväg, hehe.

Senare på torsdagskvällen sågs vi tjejer hos Sofia och förade lite innan vi drog vidare till Lounge. Musiken på Lounges är grym så det är alltid roligt där. Vill också ge en stor eloge till ordningsvakterna som jobbade den kvällen då de fick mig att känna mig så trygg. Kort och gott handlade det om att män inte kan beté sig på nattklubbar. Hade i vilket fall som helst en jättebra kväll!

På fredagen följde jag med Lisa på en lägenhetsvisning, hoppas verkligen hon får den! Senare åkte jag och Fabian till IKEA och köpte byrå och skrivbord till mig. Hela kvällen gick till att montera upp möblerna och det var minst sagt dålig stämning mellan oss då, haha. Resten av helgen bestod av jobb så det var lite segt, men det gjorde mig inte så mycket. Idag är det måndag och skolan har börjat igen, känns skönt med en nystart.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Lisa i stan. Vi gick runt i butiker och shoppade lite. Sedan åt vi lunch/middag på SAK och åt varsin hallloumibugare, den är sinnessjukt god där!! Sedan kom Fabian och vi fortsatte gå lite på stan. Sedan drog vi hem och rensade ut hela min garderob. 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!! Nu är kursen slut och det känns verkligen superbra. Började dagen med min presentation, vilket gick ok men det kunde helt klart gått bättre, men vad gör det om 100 år? Efteråt samlades gänget för att fira lite. Vi satte oss i solen i Haga innan vi gick till Made in china där vi bokat bord. Där åt vi en god lunch. Jag tog caramel pork bun med sötpotatispommes, tips!! Efter lunchen begav jag mig till jobbet för att göra en stor tårtbeställning. Jag kom hem för en stund sen och jag har inga planer för restan av kvällen, det ska bara bli skönt att äntligen få andas ut.

Likes

Comments