Header
View tracker

Jag har inte mått så bra. Faktum är att jag inte mått så bra alls under hela hösten. Jag har svårt att sätta fingret på vad som orsakat mitt dåliga mående, samtidigt som jag vet att det varit en hel del förändringar i mitt liv. Jag är absolut inte samma person som jag var förr och det gör mig så fruktansvärt ledsen. Vissa dagar känns livet nästan meningslöst. Jag vill inte känna så. Jag vill skratta, ha ett socialt liv, känna mig fin och bara känna livslust. Jag försöker, men det är så svårt att bryta det här dåliga mönstret. Jag orkar inte ta tag i någonting. Jag bara låter det vara dåligt.

Vanligtvis är jag en ganska gråtig person. Det har mycket med att göra med alla känslor som måste ut ur min kropp och det kan vara både glädje, kärlek men också sorg. På senaste har gråten blivit en del av min vardag. Jag gråter för ingenting, jag gråter för min ångest, jag gråter för min ensamhet. Ibland på bussen, ibland ute på promenader, ibland i min pojkväns famn och ibland till sömns.

Jag orkar inte med det här mer. Jag ska försöka att komma upp på banan igen. Bli mig själv. Jag ska försöka hitta ett syfte eller kanske en hobby. Jag vill ut ur den här lilla lådan. Jag vill uttrycka mig. Träffa mina vänner. Skapa ett nytt mönster. Jag vill bli lycklig igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej. Allt bra med er? Med mig är det ok. Mådde ju som sagt inte så bra igår vilket slutade i gråt. Jag grät i flera timmar. Det fanns liksom inget stopp. Vet faktiskt inte om jag någonsin i hela mitt liv gråtit så mycket och så länge. Jag antar att jag behövde tömma, liksom lätta på trycket. Jag kan inte ens sätta fingret på varför, men det är som om något inom mig gått sönder. Nu ska jag försöka läka och bli mig själv igen. Jag är ändå otroligt tacksam för mina käraste. Hur mycket dom bryr sig om och peppar mig. Ni är bäst!

Likes

Comments

View tracker

Usch och fy vad dåligt jag mått den senaste veckan. Jag har haft sådana magsmärtor och inte kunnat äta, vilket har resulterat till att min energinivå varit väldigt låg. Jag har trots detta jobbat och har därför inte haft någon energi över till något annat. Idag har jag varit ledig och försökt vila lite. Vaknade dock upp med ett tryck över bröstet. Ångest med andra ord. Det är verkligen jobbigt och det är fruktansvärt att inte veta varför jag har det. Känner mig bara sämst och ensam. Ja, ni hör ju hur det är. Jag ska försöka peppa mig själv lite med ansiktsmask och någon film innan jag går och lägger mig. Hoppas att morgondagen blir mycket bättre!

Charmiga jag för cirka en halv minut sedan

Likes

Comments

Så himla skönt att vara ledig idag. Det dåliga humöret hängde dock kvar idag men jag hoppas det blir lite bättre senare. Jag har haft så himla ont i magen i flera dagar och har därför inte kunnat äta så det är nog en stor faktor till mitt dåliga humör. Imorse åt jag dock en del och det kändes så skönt att få äta lite så jag hoppas inte de extrema värkarna kommer tillbaka. Idag ska jag bara ta det lugnt. Fabian kommer alldeles strax och vi ska nog inte göra något speciellt, men det ska bli kul att bara få vara med honom. Känns som det var en evighet sedan. Vi hörs sen, puss!

Likes

Comments

Detta har varit den längsta dagen på länge. Jag kände redan imorse att detta var en tung dag så jag snoozade i en timme. Sedan gjorde jag mig iordning och mötte Fabbe i stan där vi åt lunch. Han laddade inför tenta och jag för en lång arbetsdag. Jag jobbade på ett nytt ställe idag vilket kändes jätteovant och lite jobbigt, men jag antar att det var på grund av att jag inte har samma koll där. Vid halv tio begav jag mig hemåt och nu ligger jag i min säng och värmer mig. Är på fruktansvärt dåligt humör så ska nog sova snart och hoppas på att morgondagen blir bättre. Godnatt på er!

Likes

Comments

Alltså wow vilken match det var igår. Det största matchen i Sverige och vi vinner. Det fanns nog inte en enda blåvitare som inte hade ett leende på läpparna efter matchen. Pappa var även jätteduktig som coach vilket gjorde matchen ännu roligare för mig.

De senaste dagarna har jag bara jobbat, hängt med pojkvän och vänner så det har ej funnits tid att fixa bloggen. Vill bara ta lite bra bilder för att komma igen på riktigt. Jag är ledig 2 dagar nu i vecka så min tanke är att fixa lite med det då. Idag väntas det dock jobb i några timmar och sedan hem och vila då jag har fruktansvärt ont i min mage.

Likes

Comments

​Hej på er! Idag mår jag otroligt mycket bättre än vad jag gjorde igår, vilket är jätteskönt. Vaknade upp på bra humör imorse och så har det fortsatt hela dagen. Jag har dessutom varit ledig vilket gjorde denna dag ännu bättre. Vid 15-tiden köpte jag med mig sushi och åkte till Lisa. Vi har inte träffats på en evighet känns det som så det var mer än nödvändigt att ses. Hon har dessutom flyttat vilket jag tycker är svinkul för nu bor hon jättenära mig så vi har gångavstånd till varandra, bäst verkligen!! Nu är jag hemma och ska packa väskan för jobbet imorgon så att jag slipper göra det imorgonbitti. Sedan ska jag sova. Godnatt!

Likes

Comments

Gårdagen såg precis likadan ut som lördagen. Mådde inte super heller så det fanns inget speciellt att skriva om. Idag väckte alarmet mig tidigt då jag skulle ha personalmöte med jobbet. Redan sekunden jag öppnade mina ögon visste jag att det skulle bli en skitdag, vilket det också blev. Mensvärk från h*lv*tet, regn och en blåvittförlust. Det enda positiva är att jag fått spendera kvällen med Fabian. Vi ska nog sova alldeles strax då jag inte mår så bra. Hoppas ni haft en mycket bättre dag än vad jag har haft iallafall. Vi hörs imorgon när jag är på bättre humör, puss!

Likes

Comments

Hej på er! Jag gick till jobbet idag trots att jag inte var hundra. Det ångrar jag verkligen nu med tanke på att det var bland den stressigaste på länge. När jag kom hem däckade jag nästan på en gång och sov i några timmar. Mår fortfarande inte bra men funderar fortfarande på att gå till jobbet imorgon ändå, envis som jag är. Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och lyssnar på musik. Ska nog sova snart så får vi se om jag mår bättre imorgonbitti!

Eftersom varken jag eller den här dagen har varit speciellt glamorös lägger jag upp denna fina höstbild jag tog häromdagen.

Likes

Comments

Jag önskar at ni kunde känna hur varmt och skönt det är framför min brasa just nu. Det är verkligen underbart att hösten är här och att vi har börjat elda igen, så himla mysigt! Just nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag har Idol i bakgrunden. Jag har egentligen inte sett ett enda avsnitt av denna säsong men det är kul att se på ändå. Ska nog gå och lägga mig snart så att jag får massor utav sömn så att jag blir frisk. Jag ska försöka gå upp och jobba imorgon, men vi får helt enkelt se om jag orkar det. Puss vi hörs imorgon!

Likes

Comments