Nya bloggen är uppe nu! Jag har inte publicerat något inlägg ännu men det kommer!! 

http://nouw.com/moadahlbergs  

Jag vet att min header är felstavad men den är bara temporär :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​ Min hjärna är fullproppade med videos hur kycklingarna sorteras, bra kyckling dit , dålig kyckling dit i mängder. Kon stressar ihjäl sig innan den slaktas. Jag har fått nog nu. Kossor är inga djur att kanske kela med men mina kossor skulle aldrig bli mat. Mina små kycklingar skulle jag aldrig vilja slakta inte heller sortera dom efter storlek hur mycket fjun den andra har eller varför den ena föddes med 1 ben. 

Jag vill att alla vi i världen ska behandla djuren med respekt.  Jag har bestämt mig för att dra ner på kött inte bara ko,gris och kyckling utan även fisk. Jag skulle jättegärna vilja ha förslag på goda maträtter som är vegetariska och enkla att göra!  Och jag har en fråga nu till er och jag undrar även om man blir jättesjuk om man någon gång som vegetarian eller vegan råkar stoppa i sig en köttbit av misstag? 

Roligt även att höra era åsikter om detta :) Ha en bra kväll <3

Likes

Comments

​Jag hade ont i min vänstra hand frö några dagar sen. Jag tog alvedon och ipren men smärtan lindrades ej. Jag blev erbjuden att åka till stallet och jag tackade ju inte nej. 

Jag satte mig på hästryggen och allt släppte. Hästar och ridning är en helt otrolig sport. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den. 

Kram på er!

Likes

Comments

​Idag har det varit en rät lugn dag vilket har varit skönt frö lugna dagar finns inte i mitt schema. Det vart lite yoga i slutet av skoldagen då jag var klar med det vi jobbade med så det vart yoga och buttkiller workout! Idag ska jag försöka fota en ny header och sedan redigera den. 

Imorgon så ska jag vara med Malin och det ska verkligen bli jättemysigt, vi ska gå och kika på stan och sedan troligtvis gå på sushibar. Mums.

Ha en bra fredag :*

Likes

Comments

Hej på er! vet att bloggandet har varit lite upp och ner nu men jag ska förbättra mig, jag har fått en feeling för att blogga nu osv. Idag så har jag legat och solat ute ett tag och det har verkligen varit så varmt här!
Imorgon så har jag studiedag och då tänkte jag redigera en video till min youtubekanal som jag spelade in idag.
I fredags gjorde jag bank kort och jag längtar tills jag får det för man känner sig typ så vuxen haha.

HA EN BRA DAG 🌞🌞

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat bloggen nu på ett tag då jag har haft prov och  läxor på senaste tiden. 

Jag ska bli bättre på att blogga och ta det mer seriöst när jag skaffat min systemkamera. Jag har lagt ut min första cover på youtube så ni får jätte gärna prenumerera på min kanal . Min kanal heter  Moa's . 

På min kanal kommer jag lägga ut bland annat covers, bakvideos och skönhetsrelaterade videos. Jag har hittat ett jättebra redigeringsprogram men man måste betala ca 400 kr för att få bort det stora watermarket som täcker hela videon. 

Hoppas ni förstår mig och att ni håller er kvar för jag gör mitt bästa men jag vet att om jag hade mer energi och kortare skoldagar så hade jag orkat mer.

Likes

Comments

​hej idag gick jag kortdag vilket var såå skönt. Och förlåt att jag inte svarar på kommentarer men jag ser dom men kommer ej ihåg att svara, ska bättre mej. Nu äter jag nicecream och sedan ska jag gå ut och gå lite då det är såå fint väder ute.

Likes

Comments

​Det är ungefär som att säga döm inte ​boken​ efter sitt omslag. Men nu pratar vi om personer, döm inte personer för att du inte tycker den är fin, döm inte personer för att dom har adhd eller add? DÖM ​INTE!​  Jag har fått nog med att döma personer, jag har fått nog av att bli dömd för att man är med någon som har adhd, jag har fått nog av att andra blir dömd för att dom sitter i rullstol eller liknande. Jag tolererar inte att någon blir dömd om dom gillar samma kön, jag tolererar inte att dom som är transsexuell betraktas som " konstiga" människor. 

När ska samhället sluta vara så naivt? Varför döma istället för att älska? 

Ibland blir jag så less på detta samhället, varför lär inte föräldrar att acceptera alla som dom är istället frö att hata och döma. Vilken sorts förälder är man då? Vilken förebild är man då för sina barn? Ska inte förebild vara något bra?

Jag har hört att många förlorat sina vänner när dom sagt att dom är homosexuell eller transsexuell för att dom gått ut med det, det blir jag lack på? Att ens vänner lämnar en för att man sig själv ( vet fan inte hur jag ska förklara det annars). Om jag var homosexuell och jag sa till mina vänner att jag var det och dom hade lämnat mig , vad tror dom då om mig? Att jag kommer bli kära i dom? 

tack och hej nu har jag fått skrivit av mig lite vilket jag har hört ska vara bra för folk med sömnproblem, därför har jag även börjat att skriva dagbok.

Likes

Comments

Hej! Igår så gjorde jag nicecream. Det är typ som glass fast det är gjort av frusna bär typ. Det är verkligen något jag rekommenderar om man är sötsugen! Imorgon börjar min nyttiga period då jag inte ska äta onödigt socker i 100 dagar så nu håller jag på att äta upp det sista godiset haha.


Här är en bild på min nicecream!​

Likes

Comments