​I'm back! Nu är jag äntligen tillbaka på ett nytt försök! Nu startar jag bloggen igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Feminism är inte till för att hata män, visa att kvinnor är bättre än män, feminism är:

Jämnställdhet i samhället oavsett kön, sexuell läggning, hudfärg eller funktionshinder. 

Jag är inte feminist för att hata män, men däremot är jag som människa, tjej och feminist rädd för män som kollar på mig på stan, jag är rädd för att gå på festivaler. Jag vågar inte ta den sista bussen och hoppa av vid en hållplats, när det är mörkt ute, jag är rädd för att ingen ska höra mig ropa efter hjälp.

Jag kanske är rädd för din morfar på stan, men han är ju en man, män skrämmer mig. Men jag vill inte vara rädd för din ofarliga morfar, våldäktsmännen skrämmer mig. Jag drar alla över en kam, medvetet.

Likes

Comments

​Det var en månad sen jag skrev mitt första inlägg, där skrev jag att ni skulle få följa min resa till ett bättre blodsocker. Nu 1 månad senare kan jag säga att det blivit mycket bättre och nu när skolan börjar så ska jag få till det. Ha en bra dag kram<3

Likes

Comments

​Hej på er alla! Jag heter Moa Dahlberg och startade min blogg för ca en månad sen, jag har försökt att fixa med bloggen men det har inte alls gått bra, här ska jag iallafall försöka uppdatera 3-4 gånger i veckan om inte mer. Mitt mål är ju att blogga varje dag men jag är en väldigt glömsk person så att det finns inte i schemat just nu..

Här kommer ni få läsa om min vardag och även min diabetes typ 1 som ska fixas till ett bra värde.

Kram på er!

Likes

Comments