Mår så fruktansvärt dåligt just nu alltså!! Är sjuk fast inte sjuk? Min mage har varit orolig hela dagen, sovit jätte dåligt och haft rygg ont. Det kan ju bero på mensvärk men alltså smärtorna har varit så enorma i ryggen och jag har mått så illa så jag kunnat svimmat! Det går fram och tillbaka liksom, jag skulle kunna lägga mig och sova för jag är jättetrött men inte somna..

Tar en liten paus här just nu.. är säkert bättre imorn men jag är verkligen en sån människa som tror att detta kommer vara min sista dag på jorden🤗❤

Bjuder på en fin bild på min vovvis💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gud jag är superdålig på att planera, men somsagt plugget går före allt!!

Jag kommer att börja blogga mer dom kommande veckorna men jag har så mycket i skolan just nu,även möten och snart en resa till Italien (Kommer ha tidsinställda inlägg då). Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering men det kommer bli bättre de kommande veckorna!

Kram på er

Likes

Comments

Äntligen är det snart lov! 2 dagar kvar. 

Idag har jag varit hemma på grund av min diabetes. Inatt så låg jag lågt i blodsockret och det tär jättemycket på mig, men jag kämpar på!! Imorgon har jag franska prov och förhoppningsvis går det bra. önska mig lycka till<3


Vi ses på fredag när vi fått lov!!

Likes

Comments

Vårens heta kläder!! Nu har jag gjort ett litet collage till er med mina favoriter!

Snyggaste jackan!! //Brillorna!! // Gråa byxorna!! // Mina favoritskor!! //Rosa tröjan!! //Svarta byxor!! // Blå blus!!

Jag gör aldrig sådana här inlägg längre så jag kände mest att det var dags nu!

Jag har satt ihop ett inlägg med några snygga plagg till våren, på egna villkor haha, inte sponsrad alltså!

Skorna är ett par som jag har. Dom kommer ifrån Ecco och är jätte skonsamma för fötterna. Jag som är diabetiker måste tänka på vad jag sätter på mig på fötterna och detta är ett väldigt bra val. Priset är helt ok och Ecco är ett väldigt bra märke! När ni är inne på deras hemsida kika förbi hur dom gör skorna!!

Jag ska spela in en video nu innan det blir jättemörkt. Jag ska försöka börja med Youtube. Jag tänker att det kan va väldigt roligt haha.

Hoppas ni haft en bra helg allra finaste ni<3

Likes

Comments

Här bjuder jag på en ypperligt fin bild utan färg. För tyvärr ser jag inget fint i färg just nu.

Hoppas ni haft en bra dag iallafall, jag har haft en hyfsat bra dag förutom att jag fick spänningshuvudvärk i slutet av dagen.

Igår hade jag ett möte med skolan,diabetesteamet och mina föräldrar. Jag tyckte inte att mötet gick sådär jättebra dock.. På måndagen hade jag och skolsköterskan planerat i över en timme om vad vi skulle säga på mötet osv och sedan innan skolan började igår så ringde hon och berätta att hennes son vart sjuk. Min frustration då alltså, jag vart absolut inte arg för det kan man ju inte styra över att bli sjuk. Men att vi planerat så länge och att vi skulle backa upp varandra. Sedan hade vi även skrivit ner vad vi skulle prata om men den lappen var kvar på skolan på hennes kontor. Iallafall så får jag berätta för henne vad som sas på mötet och vad jag tyckte om det.


Ha en bra kväll peeps<33

Likes

Comments

​Hej på er! Äntligen fredag! 

Jag slutade extra tidigt idag då vi hade prov och det gick väl inte särskilt bra, eller ja det känns så iallafall.. men vi fortsätter,  right? Just nu ska jag läsa en bok som jag inte förväntar mig så mycket av, lånade den av skolans bibliotek den heter taken och det är Robert  Crais som skrivit den. Den är på engelska dessutom & det är så mycket roligare att läsa också! 

Jag lyssnar just nu på Nirvana och gud vad jag älskar Nirvana, världens bästa band! 

Imorgon ska jag ta en låång promenad vid stranden, underbart! Få i mig lite D-vitamin och frisk luft. Jag tar med mig te på vägen. Jag försöker ta minst en lång promenad i veckan för att rensa tankarna, mycket effektivt! 


Ha en fortsatt bra kväll/morgon nu! 

kramar Moa<3

​You ain't alone♥

Likes

Comments

Livet , Psykisk ohälsa

Äntligen en ny design på bloggen! Väldigt standard men såå snyggt. Idag så har skoldagen varit sådär, svårt att alltid le när man verkligen inte orkar längre. Men jag försöker mitt bästa, speciellt på proven och läxförhören, jag vet att jag får gå hem när jag vill på grund av min diabetes, men då skulle jag varit hemma på heltid för det är så krävande men det gör jag inte. Jag kan inte gå hem, jag måste plugga och jag måste klara mig igenom skolan. Men vi kämpar på alla vi!<3

Nu pluggar jag inför ett HKK prov om näringslära, min sjukdom handlar ju nästan bara om det så jag läser mest mellan raderna .

Jag måste be om ursäkt att jag sa att jag skulle vara tillbaka, men mitt liv är lite upp och ned nu, jag är väldigt ostabil fysiskt och psykiskt, vissa dagar vet jag inte ens vart jag är, vissa dagar frågar lärarna om jag ens är närvarande. Så ser mina dagar ut. Jag har inte ork att plugga, det enda jag gör är att sitta och streck kolla på serier, jag har helt tappat kontrollen. Jag gick ju till en kurator på ungdomsmottagningen men hon och jag kom inte överens, jag tycker det är fel av henne att säga att jag är själv att fixa min situation, att ingen kan hjälpa mig. Både jag och skolsköterskan och skolkuratorn tycker det är fel, för om jag var själv i denna situation hade jag inte levt eller faktiskt kunnat fixat detta själv. Jag ska iallafall avboka tiden hos henne, jag har istället börjat gå till skolkuratorn och skolsköterskan istället, dom stöttar mig bättre och tror på mig. Jag känner mig trygg och säker när jag pratar med dom, speciellt skolsköterskan och jag tycker det är tråkigt att alla inte har en sån person på skolan som man litar på. Jag ser iallafall upp till dom 2 jättemycket och tycker att dom gör ett toppenjobb. Kärlek till dom<3

Nu ska jag vara lite social på instagram och andra sociala medier,

Ha en bra kväll finaste ni <<33

Likes

Comments

​Nu är jag förhoppningsvis tillbaka! Jag kan inte säga att jag mår bättre men jag försöker, men när jag väl står stadigt så faller jag igen. Jag hoppas iallafall att det kommer bli bättre så småningom men efter som mitt psykiska mående utvecklar liknande tvångstankar så blir det att jag faller när jag just rest mig. Jag har inte varit hos den där kuratorn på över en månad snart 2 månader för hon har varit sjuk och haft semester. Det är väldigt jobbigt då jag egentligen behövde en väldigt snabb tid efter jullovet.  

Jag sover så dåligt på grund av det här så jag måste nog börja med mina sömntabletter igen. Eftersom jag är stressad hela tiden så sover jag sjukt dåligt, och även på grund av min diabetes så produceras sömnhormonet melatonin mindre av.  

Iallafall har jag skaffat gymkort och det känns jättebra, att få röra på sig! Jag har alltid hatat att typ röra på mig och delta i sporter men gud vad bra man mår efteråt! På idrotten ska vi ha en egen träningsperiod och då ska jag välja styrka,  get them abs eller nåt haha. Jag ska även träna kondition på egen hand då jag älskar att känna att benen blir svagare och svagare tills du får mjölksyra sedan saktar man ner, typ intervaller kind of. 


Hoppas ni har haft en bra helg iallafall, nu ska jag streckkolla på skam!! 

Ly 

Likes

Comments

Jag mår dåligt. Mer än någonsin, psykiskt, fysiskt.
Jag kan inte sova,fokusera osv. Jag fryser. Jag mår inte bra.

Likes

Comments

Min dag startade bra, bortsett från knappt nån sömn men jag klarade natten genom yogan på kvällen. Sedan hade vi årets första svenska lektion och då läste vi " Att döda ett barn" tror jag att den heter av Stig Dagerman. Den var jättebra men jag har aldrig riktigt gillat att läsa gamla noveller eller historier. Sedan hade vi idrott och där började min helvetes (ursäkta) lektion. Vi skulle spela innebandy och det tycker jag är jätteroligt förutom att jag är rädd för bollen, precis som jag är för basketbollar, fotbollar och volleybollar! Det var lite synd att min idrottslärare uppfattade det fel som om jag inte ville spela, men jag ville ju spela. Jag kan inte förmedla det när jag började få en panikångest attack, jag ville springa ut ur rummet. Det brändes under huden, hjärtklappning och gråten i halsen. Det förstörde min dag. Att jag måste spela en match med klassen och be om ursäkt i mitt lag för att jag var en dålig lagkamrat när niorna satt ovanför. Jag såg nog väldigt dum ut när jag bara stod där och lät det andra laget göra mål. Men det är mitt sätt att visa att jag inte klarar av vissa saker. Min idrottslärare hade till försvar att jag hade klubban som kunde skydda mig. 

Jag skyller inte på min idrottslärare för jag är udda, det vet jag. Jag visar på ett udda sätt att jag tycker saker är fel när jag inte kan säga det. Och idag var en sån dag. Mina lektioner efter det vart inte så bra för känslan att jag var så irriterad att jag kunde strypa nån om dom sa nåt opassande. Jag tror att jag vet varför jag har känt såhär senaste veckan. Det är inget jag tänker ta upp på bloggen utan med en vuxen jag litar på.. 

Det enda jag kan nämna det är att det påverkar mig, mycket. Jag kan inte sova, inte fokusera och blir arg på folk om kring mig som bryr sig om mig. Iallafall så ska jag försöka skriva ett inlägg imorn om jag inte måste plugga?! Gått 2 dagar i skolan och redan plugg ;) 

Ha en bra dag imorn och en bra kväll!<33

Likes

Comments