Bra helg det där. Lördagen förra helgen spenderades hos Catarina som fyllde 18. Dagen därpå mötte jag upp Amanda, tog en sallad på favvostället Bistro och en glass på torget i solen. Sämre kan man ha det


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En fredag med sol är svårslaget. Följde med Kaja och Catarina en snabbis på stan innan jag mitt i tågkaoset tog mig hem. Kom innanför dörren halv 6, hoppade i mjukis, lagade middag till familjen och tog fredag. Good life.


En gammal, mysig finis som spelas på repeat konstant just nu....

Likes

Comments

Hej på er!

Försökte sova ut imorse men vaknade av ljuset då jag glömde rulla ner gardinerna, givetvis. Klockan var då 8 och jag vände och vred mig innan jag gav upp och tog upp datorn. Skrev på några arbeten och ställde mig sedan och gjorde ''lite frukost''. Det är något med mig och mina frukostar. Alltid alltid alltid.

Idag är planerna i alla fall att ta det lugnt för att senare ikväll åka till Catarina för festligheter, igen. Hands down, även jag har gränser för hur många helger jag orkar men ikväll blir det att dra iväg. Jag känner att jag lever. En dusch, en film och en promenad vore skönt att ha avcheckat tills dess.


Lite update angående tidigare inlägg incoming:

  • Var ju somsagt hos optikern för att skaffa vad jag trodde var så enkelt som endast nya glasögon, men det visade sig att det var mer komplext än så. Jag fick en remiss till ögonkliniken till Malmö för att få synen kollad ännu noggrannare, vilket förvånade mig då jag bara trodde jag var lite långsynt. Anyhow, har jag äntligen fått den och ska dit i april. Det kommer det vill säga ta ytterligare några månader innan jag får nya brillor så tills dess får jag tvångsbära mina gamla....


  • Min allergi har jag inte dock inte orkat ta tag i. Har haft fullt upp med skolan och yttre saker och sen Helsingör har jag inte känt av något, och känner att så länge det stannar så så låter jag det vara.


Likes

Comments

Hej på er!

Jag vaknade 06:00 imorse och trodde att jag snabbt skulle till sjukgymnasten för att få konstaterat att det inte gick att göra något åt min tå. Men så blev inte fallet. Då jag tydligen fått en blödning längs fotryggen skickade de mig till akutröntgen på sjukhuset. Väl inne där sa de att de inte visste vad smärtan berodde på annat än att det förmodligen var något med lederna. Så jag vände och åkte hem efter jag fick en tid hos sjukgymnasten igen för att troligen bara få övningar. Snart är jag på fötter igen. Blir dock galen av att veta att jag inte kommer kunna varken jobba eller träna ordentligt denna veckan och förmodligen inte nästa heller, aja, mer tid till plugg.

Annat än röntgen och remiss till optikern har jag inte lyckats åstadkomma idag, så nu måste jag skriva en sida plugg för att sen beställa lite nya ansiktsprodukter från Maria Åkerberg. Har alltid gillat hennes serie då jag aldrig hittat något som kan matta ner min torra hy. Snäppet dyrare, men så värt. This babe är min allt time fave innan primern.......
En snabb frulle hann jag få ner innan sjukgymnasten. Blåbärsgröt med honung och banan. Lovar, det är godare än det ser ut....

Likes

Comments

Jag tröttnade på att gång på gång rata svart plagg efter svart plagg i min festgarderob så jag beställde hem detta set. Detta lagom till att jag fick en impuls bestående av att jag förtjänade lite shopping. Drog en vild gissning på storleken då jag aldrig ägt något liknande innan, blev nästan perfekt. Jag skulle vilja ha kjolen snäppet kortare och tänker att jag syr upp den några centimeter vid något tillfälle. Jag tänker att topen även kan kombineras med ett par svarta höga kostymbyxor, medan kjolen går ihop med något linne eller någon loose skjorta. Supernöjd!
En till ny favorit.....

Likes

Comments

Två tomulta veckor har passerat, vilket utan någon som helst sugarcoat förklarar min frånvaro. Mycket jobbiga saker har hänt och mycket bra saker har inte hänt. Jag har försökt att inte låta det komma inpå för mycket, men ibland gör det det ändå. Men nu sträcker jag på mig igen, min nuvarande position är inte mitt mål. Jag kommer ta mig dit. Jag är jag och jag är bra nog, i alla lägen.

Moving on.

Helgen bjöd på en del festligheter som inte slutade helt väntat. Jag lyckades givetvis bryta min tå hos Filip och Sabina i lördags, vilket resulterade i att jag vid halv 3 haltade hem med hjälp av the guys. Väl hemma tog jag fram tejpen, bet ihop och snurrade den några varv runt tån och resten av foten för stabilitet, suckade åt att jag alltid lyckas med något sånt här och gick och la mig. Tack o lov var inte min helg över efter jag vaknade 12 dagen därefter då jag idag var ledig. Sonya och Amanda var så snälla kom igår på kvällen så jag skulle slippa halta mig genom Lomma eller Lund för att komma till dem. Film, skitsnack i min säng med rostade nutellamackor en söndag klockan 01 tillsammans med de finaste människorna jag har, var välbehövligt.

Nu är klockan snart halv sju och jag måste börja göra mig iordning för jobbet, vilket för övrigt kommer bli intressant hur jag ska fixa. Det blir en passiv guidning ikväll då jag inte ens får stödja på tån, but what does'nt kill you right.Likes

Comments

Äntligen. Satt i sängen hela morgonen och fick skrivet 2000 ord på uppsatsen, och med det tar jag helg/ledigt, igen.....

Lagade en snabb frukost och drack en kopp kaffe, detta blir en bra dag. Har några saker jag behöver få gjort idag, just av den anledning att jag vill kunna släppa och kryssa av det så fort som möjligt och för att inte behöva skjuta upp något. En vända ner till banken skall göras då mitt mobilID och internetbank lagt av, en städning (och utrensning...) av min garderob då jag för tillfället trycker in saker för att de ska få plats, en pw då jag somsagt aldrig tränade igår samt boka tid för massage (?!?!). Just massagen hade jag egentligen planerat att göra senare i de kommande veckorna när det är ännu mer stressat, men känner att det nu också vore skönt. Vi får väl se hur jag gör.

Nu måste jag klä på mig och gå ut i solen för att hinna med allt innan volleybollträningen ikväll, men see you around, darls.


Här är en fave just nu....


Likes

Comments

Hela dagen spenderades med familjen. Vi åkte över till Helsingör, käkade gott och shoppade i Helsingborg. Jag har så länge gått och längtat efter en räkmacka, så på en mysig liten restaurang beställde jag den största de hade. Dessvärre gick jag hela dagen med pingisbollar till ögon. Jag fick någon allergisk reaktion, som jag för övrigt borde kolla upp, så ögonen bara rann och rann medan de svullnade allt mer. Det har hänt innan att jag fått ömma ögon, de kliar, svullnar och rinner. Tänker att det måste vara något antingen från min hund eller luftburet, men ännu är det väl inte dags för pollen? Väl hemma igen, tryckte jag i mig en allergitablett för att bli av med eländet för att sedan, efter många timmar gång till fots, laga middag i form av ädelostpasta (another obsession of mine).

Jag ligger nu i horisontellt läge i min säng och kollar film. Tanken var att jag skulle träna volleyboll ikväll eftersom jag har en annan ännu viktigare träning imorgon, men eftersom det är en klass 1 varning utomhus på snöovädret har jag en känsla av att jag aldrig kommer komma hem... så säkra före det osäkra stannade jag inne, nerbäddad framför säsongerna Sex and the city.

Likes

Comments