Ännu en vecka avklarad! varit kallare och även kommit lite snö (borta nu) så mest blivit att jag och Mikko hängt inne under dagarna.
Eftersom det är långfredag idag eller good friday som dom säger här så har Amanda varit hemma från jobbet och haft Mikko (ledig dag för mig!! 😊) Vi passade på att åka till social security kontoret för att fixa ett social security nummer till mig men det visade sig att kontoret vi åkte till inte kunde göra det utan att vi var tvungna att åka till ett annat med mer folk. Eftersom Amandas mamma också var med oss blev det att hon och jag åkte till det andra stället och efter en del köande var det fixat!På vägen hem passade vi på att svänga förbi Five Guys för lite lunch och jag åt min första amerikanska hamburgare! 😁🍔

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en väldigt händelserik dag som börja med att min telefon slutade fungera fredag kväll genom att helt enkelt inte gå att ladda. Efter att ha testat med olika laddare och uttag gav jag upp och fick klara mig utan tills vidare.

Efter frukost följde jag med min värdfamilj till Ikea för första gången vilket var en annorlunda upplevelse då det påminde så mycket om hemma. Så kul att dom hade en vägg med lördagsgodis och instruktioner om hur man gör när man plockar det.
Efter det skypa jag en stund med en kompis hemma i Sverige innan jag drog iväg på mobiljakt. Slutade med att jag gick till apple store (affärerna är så stora här!!) och köpte en iPhone 6 S.
Sen hängde jag hemma ett tag och kolla Netflix innan jag drog iväg med några andra au pairer till Gran Slam, ett ställe med trampoliner, mini golf, lazer tag mm och avslutade kvällen med drive-in på McDonalds. 😊

Likes

Comments

Ännu en veckas barnpassning avklarad och det ska bli så skönt att slappna av och ha ledigt i två dagar.

Igår kände jag verkligen för att komma ut och få lite frisk luft efter att ha suttit inne större delen av veckan på grund av dåligt väder så jag tog barnvagnen och drog iväg till ett av caféerna i närheten och köpte en kaffe, va fortfarande lite kallt men såå skönt att få komma ut.

Efter lunch mötte vi upp en annan au pair och hennes värdbarn på en lekplats i närheten och hängde med dom ett tag.

Eftersom det var St. Patrick's Day åkte jag in till stan på kvällen och träffade två andra au pairer, planen var att hänga på någon av de irlänska pubarna men vi insåg snart att det inte gick att komma in om man var under 21 (yours truly) så slutade med att vi gick runt lite i downtown innan vi tog bussen hem.

Va dock kul att se hur stort det är med St. Patrick's Day här i USA, hade hört talas om det innan men visste inte att det var en så stor grej.. många hade även på sig gröna kläder, halsband mm (själv äger jag inte äns en grön tröja..) 🍀

Likes

Comments

Efter att ha haft sol i stort sett hela förra veckan (vågade till och med att ta på shorts i lördags) så har vi haft några gråa och regniga dagar vilket gjort att jag tillbringat det mesta av tiden hemma med mitt värdbarn Mikko.

Eftersom min värdpappa är bortrest i jobb hela veckan (till sverige!!!) så har det bara varit jag och värdmamman hemma vilket varit roligt då vi har haft mer tid att prata och lära känna varandra bättre.

Idag bestämde vi oss för att beställa hem pizza till middag, såå gott! 🍕 Men har fortfarande inte helt vant mig vid amerikansk pizza, den är så mycket tjockare än svensk pizza plus att den ofta är mer kryddig i smaken och jag vet inte hur dom klarar sig utan bea!?!

(Kommer dock måsta ut och springa som bara den efter den här veckan.. )

Likes

Comments

Hej! Är just inne på min sjätte vecka som au pair i Minneapolis, Minnesota. Ska försöka hålla denna blogg uppdaterad med vad jag hittar på under min tid här! ❤

Likes

Comments