Header

Snart börjar Melodifestivalen och jag håller på att återhämta mig för fulla muggar efter det sjuka trycket på jobbet! Det har ju trots allt varit löning, tiden rullade på vilket var otroligt skönt!

Hoppas ni har haft en bra lördag!

Likes

Comments

GIVENCHY ANTIGONA
PRADA  GALLERIA
GUCCI  GG MARMONT

Är de inte jackor jag tänker på så är det väskor. Älskar väskor och mina drömväskor just nu är Givenchy's, Pradas och gucci's men måste säga att Pradas har en design som verkligen inte går ur tiden!

Likes

Comments

Mina fredagar har verkligen blivit mina nya söndagar, tar alltid det lite extra lugnt och tar lite extra hand om mig själv. Sen efter det blir det helg, lite knasigt men jag gillar det!

Snart ska familjen Nilsson äta fredags-taco och ha fredagsmys, bra avlut på en lugn dag! Måste njuta lite extra idag, är inte ledig igen fören på onsdag.

Likes

Comments

Idag trillade det in ett sms om att mina böcker hade anlänt. Sprang ner till posten och hämtade ut två böcker, bland annat denna, Säker stil av Ebba K von Sydow & Emilia de Poret, som även har podden säker stil. Ser så framemot att börja bläddrar i den hör skönheten!

Likes

Comments

Snart löning, hur skönt? Lägger dock undan de mesta av min lön men måste nog sno lite mer den här månaden, är nämligen i behov av en ny säng och ett "nytt" rum för den delen haha, är uttråkad och behöver förändring!

Idag har jag jobbat i vanlig ordning, sen har jag bara myst med hjärtis framför serier och nu är det dags för att sova. Är ledig imorgon wiho, snacka om att jag ska ta sovmorgon!

Likes

Comments

Idag har jag och Johanna vandra på stan, fikat och ätit lunch på mat och prat. Har även hjälpt till med lite skriftliga ting. Och jag kom nyss hem, då vi fick för oss att ta en sista minuten buss och äta otroligt sen middag på Max.

Likes

Comments

Ska äntligen försöka sälja iväg min älskade Michael kors väska som ni ser på bilden. Det är dags nu när min LV tagit över..

Måste nog säga att jag haft den tråkigaste dagen som jag kan minnas. Har hunnit tvätta och städa lite smått men annars har jag kollat serier, sprungit en sväng på Ica. Planen var att åka till Jysk och kolla gardinstänger men min kära pappa delade inte den planen med mig, så typiskt!

Likes

Comments

Härliga dag! Har jobbar 12-18, skönt tid och ett pass som gick otroligt snabbt! Tog en fika efter jobbet med en arbetskollega, mysig avslut på dagen och efter det kom Rebecka förbi en snabbis och pratade en liten stund. Kom hem och tog en snabb dusch och här ligger jag nu och ska ta en kvällsfika framför paradisehotell.

Godnatt!

Likes

Comments

Har haft en ledig dag och tog äntligen tag i min garderob. Bestämde mig för att endast hänga jackor & västar för att de tar mest plats. Har även rensat igenom allt förutom min "sova-låda" men t-shirts och dylikt. Det får bli en annan dag. Ska även se till att fota några plagg eftersom, nu till veckan!

Likes

Comments

REVLON UNIQ ONE | LYKO

En stor favorit bland mina hårprodukter, som innehåller flertal bra ämnen som stärker håret på olika sätt. Det bästa är att man inte behöver använda 20 olika produkter när man kan få allt i ett!

Likes

Comments