Header

Dagens lunch blev en sallad från salladsbaren. Var sugen på något varmt men köpte kall mat, ja vad tänker jag med kan man undra! Men gott och näringsrikt var det!

Slutade tidigare idag och åkte förbi gymmet, blir lika stolt över mig själv när jag lyckas hålla igång, mår så bra! Men än kan jag inte säga att jag fått in det i mitt system riktigt än men förhoppningsvis inom snar framtid!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och då har lillördag börjat närma sig sitt slut och jag börjar känna mig mer än redo för sängen!

Jobbat sen 07:00 plus gym direkt efter jobbet, ja ni kan nog tänka er! Imorgon har jag en liknande dag framför mig samt några ärenden jag måste hinna med innan helgen men kommer säkert redan ha glömt allt imorgon, har känt mig lite som Doris på senaste, bör jobba på närminnet!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter på bussen nu, tänkte varför inte klämma in ett litet inlägg såhär på morgonkvisten innan jobbet. Här sitter jag även och önskar att mina scones på bilden var idag på morgonen och inte från gårdagen, hade varit så gott!

Hoppas ni får en härlig dag!

Likes

Comments

Är det grått ute får man bläddra runt på tumblr, weheartit eller Pinterest och leta inspiration. Drömmer just nu om att åka till värmen och dricka gott, sola och bada!

Likes

Comments

Bästa stunden på dagen må vara första koppen kaffe, speciellt en ledig dag!

Ingen sommar ute idag men jag är ledig och det är dags för mig att ladda upp batterierna. Först avnjuta min kaffe framför KUWTK. Och sen bocka av lite ärenden, fyllt en hel A4 sida med saker som behövs göras. Men först andas!

Likes

Comments

Var på en liten kompis-dejt igår med Julia. Vi tog oss lite drinkar på BBB och så flög tiden förbi och vi var oss illa tvungna att avrunda kvällen, inte lätt alltid när man har jobb. Men nästa helg får jag leva lite mer än den här helgen.

Likes

Comments

Regnet har öst ner här i Luleå och jag måste erkänna att jag njuter lite extra av att jobba idag. Ända minuset för att vara lite negativ är mensvärken men om någon dag är det över!

Du som är ledig eller har sommarlov får se dom dåliga dagarna som en möjlighet att bara plöja av en riktigt bra serie med något gott!

Likes

Comments

Älskar dom här bilderna från midsommar, hur somriga och hur underskattat är inte rulltårta?

Godmorgon godmorgon, ska snart sätta mig på bussen, vilket jag nästa fruktar för, låter ytligt men när man väl sitter på bussen och man känner lukten av inpyrd rök eller någon som inte borstattänderna, är det ända man vill att kliva av på nästa hållplats och gå till jobbet. Har dock inte rätten att klaga för har ju möjligheten att börja med körkortet, men man skjuter bara fram det hela tiden.. Så en tid framöver får jag ta och överleva lokaltrafiken, haha kan inte vara ensam om det här problemet!

Likes

Comments

En lunch på friends är självfallet när solen tittar fram + en kaffe på det.

Har haft en mysig eftermiddag med Joanna på stan. Nu är jag hemma och överväger att träna eller gå en promenad, men fastnade i KWTK och då är inget garanterat.

Likes

Comments

Morgonstund har guld i mun!

Godmorgon på er! Luleå bjuder på ett lite växlande väder idag, lite glimtar av solen kan man lyckas fånga men många kan vi nog glömma. Vaknade för drygt en timme sedan, trots att jag nästan sov hela dagen igår pga mensen, blir helt slut! Idag är min sista lediga dag den här veckan sen blir det att jobba jobba jobba. Funderar på att åka till Storheden och Kanske köpa en kamera jag haft ögonen på, har så svårt för min Canon legria mini x och skulle "verkligen" behöva en kompaktkamera man kan ta med enkelt i väskan.

Likes

Comments