Header

HOUSE OF LASHES / BEAUTYBLENDER / NAILPOLISH H&M

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Men blev bjuden på middag av hjärtat. Efter lite sushi åkte vi vidare hem till Pontus och såg något avsnitt av The night of och nu ligger jag hemma i sängen och drömmer om lönen, jobbig månad det här, haha godnatt på er!

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått träffa lilla prinsen Milian, min systerson. Är han inte underbar?? Har befunnit mig där hela dagen och kelat med lilla bebisen. Blir bara mer och mer bebissjuk. Kom precis hem och det blev en sen middag från Donken, längesen och inte lika gott som jag ville minnas..

Nu blir det Gilmore Girls och mys, uppladdning inför morgondagens jobbdag!

Likes

Comments

It's that time again! Dax för en uppfräschning, ska se till att boka tid hos frisören så snart som möjligt. Blir dock efter att lönen rullat in. Men man kan ju boka in en tid tills dess så man har något att längta till. Tanken är att behålla min grundfärg i botten och ljusa upp längderna, lite utav en balayage skulle jag säga. Måste även boka tid för ansiktsbehandling och nyttja min julklapp.

Likes

Comments

Spara till en kontantinsats (lägenhet)

Om det är något jag längtar till så är det att ha mitt egna lilla hem. En lägenhet jag själv kan inreda och styra över. Ta ett steg in i vuxenvärlden. Men jag vet hur svårt det är att få tag på hyreslägenheter eller lägenheter överlag och därför tänker jag börja spara till en kontantinsats för en framtida lägenhet.

Ta hand om mig själv!

Det här handlar inte bara om träning och att äta nyttigt. Det handlar om att ta hand om mig själv från insidan och ut. Undvika den stress som jag för några månader satt fast i som äntligen börjar falla av. Se till att människor jag har runt mig sprider bra energier och ger bra energi!

Satsa på socialamedier!

Jag älskar socialamedier och då riktar jag det mest mot bloggen, youtube och Instagram. Det är trots allt det jag brinner för. Men det kräver mer tid och energi än man tror, speciellt när man har ett jobb på sidan om.

Köpenhamn sommaren 2017

Denna stad! Helt otrolig! Jag har planerat att eventuellt hyra en lägenhet med några vänner en lite längre period under sommaren, så man kan lära känna staden på riktigt. Tror knappt det går en dag utan att lägga minst en tanke på vår lilla resa i somras.

Likes

Comments

För någon vecka sedan köpte jag mig en nästintill identisk kappa som den här från hunkydory fast på veromoda, ett riktigt kap. Den kostade mig 150kr(?) på rea självklart men så jäkla värt. Den på bilden från hunkydory går på 1859kr och anledningen till bilderna är för att jag var för lat för att ta en själv i detta mörker + att veromodas kappa inte går att hitta någonstans på nätet, typiskt!

Likes

Comments

RÖD TRÄNINGSTOP 179KR - ROSA LÅNGÄRMAD 199KR - ROSA LINNE 99KR - TRÄNINGSTIGHTS 249KR

Allt kommer ifrån h&m och nu gäller det bara att hitta tillbaka till träningen och få in den i min vardag igen! Vill mest av allt slippa halsont varje morgon, mest för att det varit så det senaste halvåret. Jag vill släppa 2016 och inleda det här nya året vi är i nu och vara frisk och hälsosam, vad skulle ni gjort om? har varit hos läkaren mer än jag någonsin varit under mitt fulla liv och det dom gör är bara att ge mig ny medicin som ändå inte hjälper. Äter D-vitamin och försöker även få i mig C-vitamin.

Har du något tips på vad jag kan göra?

Likes

Comments