Header

Levis mile high super skinny, 999kr

Så skönt att äntligen ha fått tag på mina favoritjeans från Levis. Och det bästa är att de har gjort dom ännu svartare och bytt ut lappen som sitter på rumpan från en silverglittrig lapp till en svart, nu slipper man höra människor som påpekar att man har något på rumpan, haha så skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

MAC FIX + 180kr

Kom hem med flera påsar från stan och åkte direkt med mina föräldrar till Waldorf för att fira mamsen på hennes födelsedag som är idag, mysigt! Nu är man proppmätt och ska försöka städa mitt rum, hur ska detta gå, haha!

Likes

Comments

Börjar min morgon med te, croissant och lite choklad, man får lyxa till det på söndagar.

Idag är planen att ta sig in till stan och hämta ut mina byxor som är färdiga, äntligen! Planen är också att ta en fika med Saga. Nu ska man bara äta frukost och vakna till liv.

Likes

Comments

Äntligen nya Sneakers från Nike
Blir träningsskor då det är svårt att bära dessa till vardags i den här staden då det är slask och jävligt.

Likes

Comments

Jobbar och jobbar ytterligare två timmar innan jag går hem för dagen. Idag vaknade man upp till snöstorm och nu lyser solen utanför, ja man blir inte förvånad. Snöade till och med för något år sedan på min födelsedag i maj, haha! Planerna efter jobbet är noll, blir nog bara mys och serier för imorgon jobbar jag igen.

Likes

Comments

Solen skiner ute och himlen är blå men ska jag vara ärlig är jag verkligen nedstämd idag. Skulle anta att det beror på mensen och jag avskyr att inte känna mig energisk och glad trots att man druckit två koppar kaffe och är inne på första energidrycken. Men jag måste påminna mig själv att det är okej att känna såhär ibland!

Bestämde mig för att bara andas idag, så gick ner till Ica köpte det ni ser på bilderna, som även ser mycket mer glamorösa ut tillskillnad från hur min dag i stort kommer se ut. Ska gotta ner mig i GIRLS och ikväll ska jag troligen träffa Joanna och Saga om det blir som planerat. Nu är det bara att andas och se serier som gäller.

Likes

Comments

Börjar dagen med GIRLS och havregrynsgröt för idag ska jag och jobba några timmar sen njuta av den här lördagen. Glömde föresten att säga att filmen vi såg på bio dvs beauty and the beast var så vacker, fin, underbar och allt därtill, nu måste se!

Likes

Comments

Sex stycken favoriter från Busnels vårkollektion

Blir ett snabbt litet inlägg för nu ska jag ta mig en promenad i solen och bara njuta tillsammans med en bra podd i lurarna. Annars hade jag tänkt åka in till stan lite senare och kika om jeansen kommit in än, hoppas!!

Likes

Comments

Nu ska jag och Pontus se beauty & the beast, som jag längtat! Håller tummarna på att den är lika bra som jag hoppats.

Tidigare idag fick jag mysa med lilla Milan som bara växer och växer, fortfarande liten men man får passa på att gosa när han fortfarande är liten. Nu säger jag hejdå för nu ska jag ägna mina ögon åt bioduken. Ha det bäst allesammans!

Likes

Comments