Header

F E N T Y  B E A U T Y  F O U N D A T I O N  N E U T R A L 2 3 0 

När jag var i Stockholm passade jag självklart på att springa in på Sephora och där möttes man av Rihannas sminkkollektion, lyckan! Passade givetvis på att få en colourmatch. Älskar den och priset ligger på 345kr, så bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg, sitter på flygplatsen och inväntar avgång. Planet lyfter 13:10 och kan knappt bärga mig, kommer bli så skönt att bara lämna Luleå för några dagar!

Likes

Comments

Köpte det sista till halloween igår. Blev ett svart baslinne och favorit fransarna från house of lashes. Nu ska jag bara hämta ut mitt paket med min brun-utan-sol för herregud vad min kropp är vit nu!

Likes

Comments

AFTER WORK MED JOBBET I SOMRAS

Behöver verkligen sol och värme efter den här dåliga sommaren som varit. Här i Luleå har vi snart snö. Minusgraderna är redan här och jag är långtifrån redo. Förkylningen har inte försvunnit än men jag måste ta mig in till stan och inhandla det sista inför min lilla weekend.

Likes

Comments

Idag är tvättdag, inte så roligt men ett måste! Åker som sagt till Stockholm under halloween helgen så måste även packa men känner jag mig själv rätt så kommer det bli i sista sekunden. Har även lite kvar att köpa till min utklädnad men det får jag fixa med imorgon helt enkelt!

Likes

Comments

Ett märke som höjts i mina ögon är Tommy Hilfiger. Älskar deras logga samt deras underkläder. Mycket snyggare än calvins om ni frågar mig!

Likes

Comments

VEROMODA 799KR

Jag och jackor.. finns inget stopp.. Köpte den här smaragdgröna faux fur jackan på veromoda för ca två veckor sen och åh vad jag tycker om den och ett stort + är att den är mycket varmare än förväntat!

Likes

Comments

Middagsdejt på friends med tjejerna. Blev en räksallad som var så god! Nu blir det bara att fortsätta prata och njuta av sällskapet.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!

Äntligen lördag mina vänner! Idag är planerna att hoppa in i duschen dricka ex antal koppar te för att sedan åka in till stan för en liten "hejdå" dejt tillsammans med tjejerna innan Joanna åker på sin resa. Kommer bli så trevligt!

Har ni några roliga planer för dagen?

Likes

Comments

LEO COAT FROM NA-KD

Jackan satt perfekt och jag bara längtar till att bära upp den tillsammans med en balm outfit. Är som sagt besatt av jackor och vill bara gråta av tanken att Linn Ahlborg snart släpper sina faux fur jackor som är så snygga. Vill ha alla i min ägo..men får lugna mig, haha!

Likes

Comments