Deep talk

Senaste 2 månaderna har varit ett down fall för mig. Jag har stressat sönder över skola, känslor och allting annat.
Jag har helt fallit tillbaka till gamla vanor. Jag mår konstant dåligt, min ångest tar ut sin rätt och mina ätvanor likaså. Jag är dålig igen.

Mina känslor har varit en jäkla bergochdalbana. Jag har helt tappat kontrollen. Min självkänsla är på botten ännu en gång och jag tror inte jag varit såhär dålig innan. Jag har ständigt tryck i bröstet, klump i magen och tårar som vill tränga sig fram. Jag är trött. Jag är utmattad. Ångesten trycker sig fram varje gång jag äter, får mig att känna mig äcklig, ful. Jag har ingen aptit. Jag försöker så att göra alla andra glada. Men jag då? Varför sätter jag alltid mig själv i andrahand? Hur ska jag kunna göra alla andra glada när jag själv går under.

Allting är ditt fel. Du var för hård nu, Moa.

Allting går ut över mina närmsta. Jag har förlorat folk för jag förlorat mig själv i allt detta. Detta är inte jag, jag är inte mig själv just nu. Jag låter mina tankar ställa till det för mig ännu en gång.

Jag vill inte må såhär längre, jag trodde jag var över detta för längesedan. Jag har mått så jävla bra och sen föll allting. Och jag har ingen aning vad jag ska ta mig till längre. Jag vill inte låta detta ta över hela mitt liv ännu en gång, men det är redan på god väg. 

Jag har helt tappat mitt fokus. Jag har tappat min inspiration till vad det är jag vill med mitt liv, all min kreativitet. Mig själv. Och det är dags att resa på sig igen.
Jag är inte redo att ge upp såhär lätt. Jag vill kunna njuta av livet, mat, kompisar igen. Jag vill kunna må bra. Och jag ska göra allt jag kan för att bevisa både för mig själv och människor runt om mig att jag kan klara detta. Jag ska klara detta. Jag vill hitta mig själv igen och det är dags att börja nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har inte alls skrivit här som jag ska. Men allt jag har att säga är att jag haft det jävligt tufft den senaste tiden. Min psykiska hälsa är på botten just nu och det har varit väldigt jobbigt att inse att jag blivit dålig igen.
Min aptit har helt försvunnit tack vare all stress i skolan och privat. Och när jag väl stoppar i mig något så får jag en sådan sjuk ångest i bröstet att jag faktiskt inte vet vad jag ska ta mig till. Även om jag själv har vett nog att förstå att jag inte alls äter mycket så känns allt för mycket ändå.

Mitt humör pendlar dag för dag, timme för timme. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting. Jag har blivit så sjukt bipolär de senaste två månaderna, jag kan vara hur glad som helst och sedan bara brista ut i gråt två minuter efteråt.

Den här känslan av att känna sig större för varje kilo man tappar börjar ta väldigt. Jag har ALDRIG känt mig större än vad jag gör just nu. Och jag har storlek S. Det är sjukt beteende och jag vet om det själv. Det är nog det svåraste. Att veta själv hur fel och dumt det är men att ändå inte kunna sluta. Bara 1 kilo till, 1 till. Jag är kall hela jävla tiden, jag mår illa hela tiden, jag har konstant huvudvärk och jag är alltid irriterad.

Och det värsta av allt är nog att jag tar ut detta mot personer som betyder väldigt mycket för mig.

M.

Likes

Comments

Livet

Hejsan! Shit jag har inte bloggat på hur länge som helst! Ligger just nu i min säng på hotellrummet på Gran Canaria. Här har jag snart spenderat 3 helt underbara veckor med vänner och familj!

Fått massa sol och badat hur mycket som helst. Kommer sakna detta när jag kommit hem..

Kram M.

Likes

Comments

Livet

Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera! Har ingen direkt ursäkt har egentligen bara glömt bort att skriva..

Har spenderat min vecka med Ida och hennes familj och var på fest igår! Superroligt!

Just nu sitter jag hemma hos min morbror och mina små kusiner och firar min morfar. Ätit god mat och börjat träna på låten jag ska sjunga på min yngsta kusins dop!

Kram M.

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet

Godmorgon alla fina! Ligger just nu i sängen och har precis kommit hem från frukosten. Dags att sätta på bikini och springa ner till stranden alldeles strax.

Är väldigt förvånad att mitt hår inte alls är fettigt fast jag inte använt något shampoo. Men det känns mycket mjukare och inte alls lika frizzigt som det brukar.

Kram M.

  • Livet

Likes

Comments

Livet

Hejsan och förlåt för riktigt dålig närvaro här! Har haft mycket för mig..

Sitter just nu på balkongen med mina morföräldrar, min moster och syster på Mallorca! Har varit här sedan i lördags och det är sjukt härligt! Vädret är toppen och brännan jobbas det på! Bara ätit massa gottis och solat och badat.

Har även börjat med 'No Poo'. Vilket med andra ord är balsammetoden. Alltså tvättar du håret med balsam istället för shampoo som innehåller massa sulfater och silikon som förstör ditt hår. Och eftersom jag har naturligt lockigt hår så är detta bara en bonus eftersom lockarna inte blir frizziga och torra utan mycket mer 'bouncy' och lena! Första dagen idag så får väll uppdatera efter några dagar igen hur det blir!

Kram M.

  • Livet

Likes

Comments