Livet

Hejsan! Shit jag har inte bloggat på hur länge som helst! Ligger just nu i min säng på hotellrummet på Gran Canaria. Här har jag snart spenderat 3 helt underbara veckor med vänner och familj!

Fått massa sol och badat hur mycket som helst. Kommer sakna detta när jag kommit hem..

Kram M.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Gud vad jag har varit dålig på att uppdatera! Har ingen direkt ursäkt har egentligen bara glömt bort att skriva..

Har spenderat min vecka med Ida och hennes familj och var på fest igår! Superroligt!

Just nu sitter jag hemma hos min morbror och mina små kusiner och firar min morfar. Ätit god mat och börjat träna på låten jag ska sjunga på min yngsta kusins dop!

Kram M.

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet

Godmorgon alla fina! Ligger just nu i sängen och har precis kommit hem från frukosten. Dags att sätta på bikini och springa ner till stranden alldeles strax.

Är väldigt förvånad att mitt hår inte alls är fettigt fast jag inte använt något shampoo. Men det känns mycket mjukare och inte alls lika frizzigt som det brukar.

Kram M.

  • Livet

Likes

Comments

Livet

Hejsan och förlåt för riktigt dålig närvaro här! Har haft mycket för mig..

Sitter just nu på balkongen med mina morföräldrar, min moster och syster på Mallorca! Har varit här sedan i lördags och det är sjukt härligt! Vädret är toppen och brännan jobbas det på! Bara ätit massa gottis och solat och badat.

Har även börjat med 'No Poo'. Vilket med andra ord är balsammetoden. Alltså tvättar du håret med balsam istället för shampoo som innehåller massa sulfater och silikon som förstör ditt hår. Och eftersom jag har naturligt lockigt hår så är detta bara en bonus eftersom lockarna inte blir frizziga och torra utan mycket mer 'bouncy' och lena! Första dagen idag så får väll uppdatera efter några dagar igen hur det blir!

Kram M.

  • Livet

Likes

Comments

Deep talk , Livet

Varför känns allting så jobbigt? Att vakna är jobbigt, att göra saker är jobbigt, att inte göra saker är jobbigt. När till och med saker som gör mig glad blir jobbiga att göra så känns det inte som om det finns någon mening längre. Vad är egentligen meningen när det inte finns något som gör mig glad längre? Det finns saker som kan göra mig glad för tillfället, men sen då? Varför har jag den tunga känslan kvar i mitt bröst?

Tyngden av mitt eviga hat och krigande mot mig själv blir för mycket ibland och jag vill bara krypa ner under mitt täcke och tänka på något annat än verkligheten. Jag vill inte behöva möta världen och alla jävla förväntningar jag har på mig själv. Även om jag har mina älskade vänner, min fina familj så känner jag mig inte lycklig. Jag känner mig tom, död. Jag känner ingenting samtidigt som jag känner hur mycket som helst.

Jag känner inte mig längre som om jag är en människa. Jag känner mig utmattad, ledsen, slut. Jag är inte mig själv längre och jag vet inte hur fan jag ska kunna hitta tillbaka. Jag har tagit död på mig själv på insidan och försöker göra samma sak på utsidan. Är det lönt och kämpa för något när man inte kan vinna?

Jag trillar ner i nya hål hela tiden. Jag kan inte ta mig upp. Det känns som om jag är fast i en bubbla medan alla andra lever sina liv till fullo och jag bara sitter och kollar på och drunknar i mina egna tankar. Det är ganska otroligt vad ett leende kan dölja ellerhur?

Jag försöker intala mig själv att livet är värt att leva, att jag har så mycket att uppnå och så många mål jag vill nå. Men varför vill jag hellre slippa allting? Varför vill jag inte se mig själv uppnå allt?

Mina dagar har börjat blekna och jag känner mig själv släppa taget. Mina demoner vill inte släppa taget de har om mig och jag börjar gå mot min bristningsgräns. Jag önskar jag kunde se ett ljus i slutet av tunneln men jag ser bara mörker. Evigt mörker. Jag ser ingen utväg och just idag är jag inte säker på om jag vill se någon heller. 


Kram M.

Likes

Comments