Hej på er!
Just nu sitter jag och tittar på idol igår på idol var det med en som gick på våran skola Adam heter han tycker han är as bra lite roligt att får se han på tv med och han fick en guldbiljett sjukt coolt! Tittar ni på idol och såg ni honom igår?
Ska titta vidare på idol nu blev ett lite kortare inlägg idag men hoppas de går bra. Hoppas ni får en bra kväll! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag! Nu har skolan börjat. Vi började i torsdags. När började ni? Igår var hela nian på skolan och spelade golf innan lunch fick vi vara på olika "stationer" den ena var bara en tipspromenad och den andra stationen var rangen tror jag det hette och då stog man och slog bollar sen på den tredje var det puttning och då var det en liten tävling. Sedan efter lunch fick vi välja mellan att gå en Kort bana eller vara med på 5 kamp och bada om man ville. Jag och några kompisar valde att bada fast jag badade inte så mycket för det var sjukt mycket sjögräs. Jag har typ alltid varit rädd för sjögräs! Sedan åt vi glass och satt och prata.
Idag så hade vi ett hål så jag och en kompis åkte iväg med hennes mopedbil och fikade hade jätte roligt! Sen efter de skulle vi ta skolfoto och efter som vi hår sista året nu på den skolan så ville vi göra det lite roligt så nästan alla hade vit överdel och svart underdel och solglasögon och en friget spinner. Dom andra niorna var tråkiga och tog ett vanligt skolfoto. Kommer särkert se jätte roligt ut! Hoppas det!
Ha en bra dag! Kram!!

Likes

Comments

Heej!!
I helgen var jag i Ängelholm med några vänner vi hade jätteroligt! På torsdag kvällen när vi kom dit packade vi upp och sen cyklade vi runt våran kompis som har sommarstugan där visade oss runt. På fredagen badade vi och på kvällen skulle vi ut till min kompis släktingar och vi cyklade dit det var över en mil dit men det var as kul! Lördagen var vi på Väla och shoppade vi köpte någon supergod amerikansk glass. Har sett den på instagram och har alltid velat äta den sen dess! På kvällen cyklade vi och köpte den nya nocco glassen och våran kompis köpte hårfärg så sen när vi kom tillbaka till sommarstugan satt vi ute och färgade håret och lyssna på musik. Sedan på söndagen hann vi inte göra så mycket för vi skulle hem. Har haft en as rolig helg hoppas ni har haft det med! Kram!

Likes

Comments