Hej!
Hoppas ni haft en bra dag!
Idag har jag varit i Jönköping och shoppat lite på förmiddagen. Shoppade ett par jeans och två snygga linnen på lager 157. Inte så mycket men va gör det. Sen var jag hos en kompis och vi pratade lite och hon test körde sin moppe på hennes trädgård. Hon har inte fått sitt moppe körkort än så hon kan inte köra ute på vägen men imon ska jag hänga med henne när hon ska skriva upp. Hoppas verkligen att hon lyckas så vi kan ut och köra moppe på kvällen. Har lovat henne att jag ska hjälpa henne i bilen påvägen dit eftersom jag har moppe körkort för hon har kuggat två gånger innan med två frågor så vi får hålla tummarna för att hon ska klara det denna gången.
Godnatt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Det har varit en sjukt rolig vecka i Borås. När jag kom dit så åkte vi och plocka jordgubbar sen på kvällen grillade vi och hade det mysigt. Sedan nästa dag ringde min ena syster och sa att vi två skulle åka till Liseberg om en timma. Sjukt spontant! Vi hade jätte roligt och vi åkte allt. Vi testade även den nya Loke så läskig! Nästa dag åkte vi till Ullared. Såklart var kamera teamet där och det kändes som dom typ följde efter oss hela tiden och vi sprang iväg nästan varje gång vi såg dom. På kvällen var vi på bio. Vi såg den nya Pirate off the Carebbean filmen. Den var bra! Tycker ni ska se den om ni inte har sett den än. Dom sista dagarna tog vi det lugnt vi grillade lite och satt ute. Jag har haft det jätte rolig i Borås! Hoppas ni har haft det roligt med! Kram!

Likes

Comments

Hej på er!
(Sorry för dålig uppdatering)
Just nu sitter jag på en buss på väg till Borås eftersom mina systrar bor där. Sen när jag kommer fram ska jag och min ena syster och några fler åka och plocka jordgubbar! Sen tror jag vi kommer göra jordgubbstårta. Mums! Jag kommer stanna där tills på söndag så det kommer bli roligt och roliga saker att blogga om med hoppas jag! Hoppas ni har en as bra dag! Kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har det bra!
Själv har jag haft det ganska tråkigt eftersom det har vart dåligt väder i två dagar här där jag bor. Så jag har suttit inne och tittat på lite serier på Netflix för att få dagarna att går snabbare. Såklart så har jag hittat en ny favorit serie som Netflix har gjort. Serien heter between. Den handlar om en liten stad/by i USA där alla över 22 år dör av ett virus och alla som fortfarande lever måste klara sig själva. Jag kan verkligen rekommendera den serien. Den går bara på Netflix så om ni inte har Netflix kan man ju ta en gratis månad eller kolla den ihop med en kompis som har det.
Längtar verkligen tills 3 säsongen kommer!
Ha en fortsatt bra dag! Kram!
Instagram: _moaceder_

Likes

Comments

Hej på er!
Mitt första blogg inlägg!
Jag heter Moa och är 15 år har bloggat här innan men var inte riktigt nöjd med designen och blogg inläggen så jag bestämde mig för att radera allt och börja om på nytt. Men det tog såklart lite tid till att komma igång igen. Så nu är jag nästan klar med allt på designen av bloggen det är bara en liten sak jag vill fixa som har krånglat lite men jag hoppas att jag ska lösa det snart. Ska se om jag kan fixa det nu ikväll annars så får jag ta det en annan dag. Hoppas ni får en bra lördagkväll! Kram

Likes

Comments