Hej på er!
(Sorry för dålig uppdatering)
Just nu sitter jag på en buss på väg till Borås eftersom mina systrar bor där. Sen när jag kommer fram ska jag och min ena syster och några fler åka och plocka jordgubbar! Sen tror jag vi kommer göra jordgubbstårta. Mums! Jag kommer stanna där tills på söndag så det kommer bli roligt och roliga saker att blogga om med hoppas jag! Hoppas ni har en as bra dag! Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har det bra!
Själv har jag haft det ganska tråkigt eftersom det har vart dåligt väder i två dagar här där jag bor. Så jag har suttit inne och tittat på lite serier på Netflix för att få dagarna att går snabbare. Såklart så har jag hittat en ny favorit serie som Netflix har gjort. Serien heter between. Den handlar om en liten stad/by i USA där alla över 22 år dör av ett virus och alla som fortfarande lever måste klara sig själva. Jag kan verkligen rekommendera den serien. Den går bara på Netflix så om ni inte har Netflix kan man ju ta en gratis månad eller kolla den ihop med en kompis som har det.
Längtar verkligen tills 3 säsongen kommer!
Ha en fortsatt bra dag! Kram!
Instagram: _moaceder_

Likes

Comments

Hej på er!
Mitt första blogg inlägg!
Jag heter Moa och är 15 år har bloggat här innan men var inte riktigt nöjd med designen och blogg inläggen så jag bestämde mig för att radera allt och börja om på nytt. Men det tog såklart lite tid till att komma igång igen. Så nu är jag nästan klar med allt på designen av bloggen det är bara en liten sak jag vill fixa som har krånglat lite men jag hoppas att jag ska lösa det snart. Ska se om jag kan fixa det nu ikväll annars så får jag ta det en annan dag. Hoppas ni får en bra lördagkväll! Kram

Likes

Comments