Vincent har 40graders feber så är gnällig och vill sova på mig hela tiden. Så har denna och gårdagen sett ut... Gissar på en 3dagars feber bara, han är ju liksom inte direkt sjuk utöver.

"Lyxat" till det med alvedon nu faktiskt, han är så hängig och febern har verkligen slagit till hårt. Han är inte sig själv😔
Vill inte krypa runt och leka utan ska bara klänga på sin mor, som är helt slut. Det är inte lätt att bära runt på honom längre...
Middagen lockade inte, men fick i honom en liten "plastburk" fruktpure och 100 välling (brukar äta 150-200) Och ja, jag pratar i ml...
Nu åt han nästan 150 ersättning vilket jag är glad över. Han är inte alls pigg på att dricka vatten direkt.

Har mer eller mindre redan avbokat helgen, får se hur han mår imorgon ang lördag och lördag ang söndag...😔
Blir kanske bara att ligga hemma hela helgen med mys framför teven.

Lilla trollunge...
Vill ha tillbaka detta lilla busfrö han egentligen är. Dumma feber😖

Likes

Comments

En del seriösa inlägg ploppar fram nu, nu när livet nått en sån period att jag tänker på allt 500 gånger extra.
Idag har jag tänkt mycket på framtiden, vad jag ska göra och HUR jag ska göra...

Jag gillar inte att tänka framåt, jag tycker det är extremt jobbigt och jag skjuter gärna upp saker till sista sekund. Tills "nu eller aldrig"...
Vilket får mig att för stunden må bättre men som gör också att jag stressar något så enormt med vissa grejer. Vet inte hur många gånger jag säger "jag gör det sen" och så blir de flera veckor fram...

Vincent ska börja på dagis och tanken är att han ska göra de till hösten. Vilket betyder att jag måste välja om jag ska plugga eller om jag ska jobba.
Jobba känns inte alls kul, det gäller ju att hitta ett jobb också som jag trivs på med bra arbetstider.
Att gå tillbaka och plugga känns inte heller så kul, för det är mitt blä i livet. Jag tycker så illa om skolan... Men kanske blir det annorlunda nu när man får en "nystart"?
Skulle jag då vilja plugga är det ju dags att söka in antar jag? Och jag har inte ens kollat några som helst alternativ. Jag har ingen aning om nånting alls.

Skulle kanske vilja jobba med små barn... Eller ungdomar som hamnat snett. Känns som två områden jag "brinner" för. Så ska jag tillbaka och plugga blir det nog antagligen något sådant😊

Likes

Comments

Kolla så mysig bild jag hittade från i somras. Ibland saknar jag amningen så, men det hade tagit slut såsmåning om oavsett så inget att vara ledsen över😌

Vincent har nyligen slocknat och sover för natten, ska försöka lägga honom i sin egen säng men han totalt vägrar sova själv på natten... Det är ju mysigt och så, men vill börja öva lite, jag menar på dagen går de hyr bra som helst att sova själv men om jag så bara lägger honom där på "natten" så grinar han. Vaknar inte ens utan bara gråter, vrider och vänder.

Något till de som säger att "bäbisen sover bättre själv"😂 Visst att många säkert gör det, men i detta fall inte alls😌Gör mig lite glad ändå när man känner att han vill sova med mig men också att Ni inte har rätt i alla tillfällen... Har ju fått de påpekat så att säga.

Imorgon blir det öppna förskolan för vår del, Vincent behöver komma ut och jag behöver dryga mig med Molly😅 Att sitta hemma och grubbla över saker är ju bara så tråkigt...

Nej men ett godnatt då kanske💁🏼

Likes

Comments

Ibland mår jag bra, sådär som en ska må. Brättre än förtjänt... Men ibland mår jag dåligt. Ibland mår jag sådär riktigt dåligt. Och så är det i perioder i mitt liv, det är så det alltid har sett ut... Det är inget fel med att må dåligt, det är ju en del av allt. Säg någon som inte mår dåligt alls emellanåt? Omöjligt...

Jag pratar inte gärna om sånt som handlar om mitt mående, hur jag mår psykiskt. Det är något jag soppar under mattan och låter ligga där. Men det är viktigt att prata om och det är då alltid så mycket lättare i skrift. Då känns det mer som att jag bara skriver ut till mig själv och inte att jag skriver med/till någon.


Denna bild är då tagen från google och har egentligen inget med mitt mående att göra, men den passar in.

Låt mig förklara: Topparna representerar mina riktigt bra perioder, där jag mår som bäst. När jag nått toppen går det ner igen och där hamnar jag i någon slags ''lätt'' depression'', oftast. Ibland mår jag så sjukt dåligt att jag bara vill lägga mig och dö. Det beror mycket på vad som petar ner mig från toppen. Jag trillar ner av mig själv många gånger, men ibland när man får en knuff ner så känns allting mycket svårare. Min deppiga period blir mer svårhanterad och blir svårare att komma ur. Om jag går ner ''med hjälp'' från toppen så kan de handla om bara en dag men om det är av mig själv kan jag hamna i någon slags ''mellanperiod'' på väg ner. Att någon/några veckor är jag mitt mellan och svajar. Men det betyder inte alltid nödvändigtvis att jag trillar hela vägen ner, det kan gå uppåt därifrån också. Sällan, men det händer.

Under mina ''feel good'' perioder är jag väldigt impulsiv. Startar gärna många projekt som inte avslutas, slösar mycket pengar på mycket onödigt, har ett överdrivet bra självförtroende, behöver inte alls lika mycket sömn osv. Blir generellt så otroligt lycklig över allt och tycker att allt är så najs.

Under mina depp perioder blir jag negativ, får ett otroligt dåligt självförtroende istället, övertänker, överreagerar, oroar mig för framtiden, orkar inte göra något, sover gärna mycket mer än vanligt. Listan kan göras längre, men detta är vanliga tecken på mina perioder.

Detta påverkar mitt liv både negativt och positivt, men jag har genom åren insett att det är något jag bara får acceptera och måste leva med. Har testat medicin för min adhd och det hjälpte mig att stanna i denna mellan period, men kunde inte ha kul utan var bara allmänt off. Vill ändå vara en närvarande mamma till Vincent och han är anledningen till att jag kämpar extra med dessa perioder. Inget tas ut över honom om jag mår dåligt och sånt är viktigt för mig.

Likes

Comments

I dop present från familjen, och mig själv, fick Vincent denna fina sulky från Elodie Details.

Har suktat efter den ett tag (Sen Molly typ tryckte in den i mitt huvud) och nu blev de ba av. Jag köpte en vagn! Klickade hem den i måndags och den kom samma dag med hemleverans. Vilket var gratis, perfekt!

Men det blir bara bättre: Vi har bokat en resa!

Jag, Vincent, Molly och Lily ska till Kreta i maj! Så otroligt skönt att det nu blir av, komma iväg och sådär. Så mysigt!

Tänk att om bara några månader är vi här och bara chillar galet! Ser det inte bara helt fantastiskt mysigt ut!?

Likes

Comments

Det tråkiga med såna här ''högtider'' är ju all stress... varför kan vi inte bara acceptera att det blir som det blir och slappna av lite. Jag som dessutom hade min mamma som var på plats fört och sist och gjorde inget annat än att städa och fixa. Är så tacksam, tacksam till min familj, hela släkten och mina vänner.

Allt var så fint idag, jag behövde varken tänka på fika eller något sådant. Jag gick bara runt och var social. Och visade upp Vincent, han tyckte det var rätt jobbigt ett tag så min lilla orangutang ville inte alltid vara hos någon annan. Där är också något jag är tacksam över... Att de flesta är så förstående gällande den biten, att de inte pushar med att hålla honom när han inte ens vill. För det tycker jag är jobbigt, att behöva säga nej till någon som faktiskt inte förstår.

Nu är det hela över och får en sån där känsla av att ''det var väl inte så farlig'', men inget jag vill göra om på länge. Det blir ju när Vincent fyller 1 då, kanske något litet när jag fyller men det är tveksamt.

Dopet var väldigt fint, även om jag kanske inte riktigt tror... shhhh... Men det är tradition, att min son döps i min gamla dopklänning, min mammas gamla, det betyder mycket. Det hölls i samma kyrka som mina två yngsta systrar och så hade vi hyrt lokal precis bredvid. Bjöd på massa fika men hälften hamnade hemma igen, suck... Fick en massa kul paket också, så glad att det inte bara var en massa typiska dop presenter. De ju kul också, men inte bara... Blir så mycket samma då.

Mina favoriter <3

Vincents gudmor, min kusin Elin <3

Likes

Comments

Vi har haft dop idag för min lilla kille... Så slut jag är nu! Men ändå en del att gära nu, plats för alla presenter tillexempel haha. hur de nu ska gå...

Vi har haft en så fin dag, och ska såklart dela med mig av den. Men när jag orkar... Bjuder på några bilder sålänge...

3 favorit bilder... Inte gått igenom allt ännu dock.

Likes

Comments

Har mer eller mindre behövt säga till mig själv någon gång varannan dag att inte tänka på att blogga, men det är väldigt svårt må jag säga.
Händer det något vill jag vara här och skriva om det, eller när jag fått hem paket så känner jag direkt att "ja men måste ju visa på bloggen"

Det är väl ändå ca 2 veckor som det ekat tomt här inne. Men jag vill skriva igen, även mitt i mitt lilla kaos. Har så mycket att göra men så lite tid.
Vincent ska ju döpas på lördag så har en del att ta tag i imorgon😅

Men vad som hänt ens är ju svårt att komma på på rak hand faktiskt... Vincent har massor med tänder, bara de. 7 stycken?! Och han är inte ens 8 månader hehe...
han är runt 76 lång och väger ca 10 kg😅 Min stora kille, tiden hår undan här. Han är snabb som fan när det gäller, kryper bättre och bättre för varje dag som går och han ställer sig (hör och häpna) i sängen och mot diskmaskinen😄 Ostabilt dock så med de tillkommer en del "skador" såklart, är något stup i kvarten och man vågar ju knappast lämna honom själv😂
Jaha vad kan han mer då? Säger titta och försöker alltid vinka tillbaka när någon vinkar.
Han säger mamma, men ändrat vid läggdags eller på natten av någon anledning... Toker💞

Hursomhelst, kommer börja blogga mer igen och jag känner mig faktiskt taggad hehe!

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter. Eller hur?

Hursomhelst, jag tar en paus från bloggen nu. Det är mycket nu i början på året och tänker lägga min fokus där, inte gå runt att tänka "hmm vad ska jag göra för inlägg idag"😅

Såklart kommer vi tillbaka, men obestämt när. Det får tiden avgöra!

Hopps ni fick ett mysigt nyårsfirande igår🖤

Likes

Comments

I Januari detta år fick jag för första gången se mitt lilla hjärta där i magen. För snart ett helt år sedan och jag minns det som att de va i förra veckan...

Magen saknar man ju lagom mycket...

Blev rätt ''påhoppad'' i hyn av graviditeten (mitten) Såg förjävligt ut.

Fyllde 19, fick en jättefin och mysig baby shower och mina systrar fyllde 7 i våras...

Och hann väl med 1800 snapchat bilder hehe

Likes

Comments