Åh vilken värme vi har fått här i Piteå, alldeles underbart! Efter jag slutade jobbet klockan 15 så har jag hunnit iväg och köpt lite för hemmet, städgrejer och hygienartiklar. Av någon anledning tycker jag om att handla sånt och älskar att köpa på mig en del så jag med säkerhet vet att det finns.
Varit rätt sliten dom senaste dagarna och inte riktigt orkat med att städa ordentligt här hemma, så idag blir det storstädning.

Och kolla så underbara kvällar det är, har bästa vägen till jobbet där jag får njuta av en fin utsikt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu vaken och gör bort sånt som tvättning och matlagning, det är något befriande med att vara vaken när många andra sover. Luften är sval ute och jag njuter av varje andetag där jag går mellan den kvava tvättstugan och lägenheten, tänker att jag har det bra trots att mina blickar går över gården, för att ha lite koll, ifall att.

Det är underbart att äntligen kunna leva sitt liv, istället för att kämpa med att överleva. Mina framtidsdrömmar känns möjliga att förverkliga, för jag vill stå där en dag och visa att det går, man kan trots att allting är så mörkt och kallt, ibland till och med kolsvart.

Likes

Comments

Ångest ikväll, den som jag klarat mig utan så länge. För tankarna cirkulerar, snart flyttar jag in i min nya lägenhet och så som jag längtat efter något större, ett boende som är permanent och inte bara något för tillfället. Dessutom på bottenvåningen där jag kommer ha en egen uteplats och egen ingång, alldeles underbart. Men det finns något som skaver i mig, varit många nätter med mardrömmar om hur han bryter sig in, att han smyger runt bland fönster och inte låter mig vara ifred, att mitt nya hem där jag vill kunna bo i länge ska bli till en plats där jag inte kan vara trygg på. Att jag ännu en gång kommer känna att jag måste iväg för att börja om, hitta trygghet. Det är svårt när man bor i samma stad, när han själv sagt att han aldrig någonsin kommer lämna mig ifred, gråtit så många gånger och känt att det bara är hopplöst. Jag vill flytta till en helt annan plats men finns saker jag vill ordna först, så som körkort och utbildning för att det ska bli lättare. Jag hoppas att jag orkar vara stark nog ifall han kommer, att jag inte låter mig brytas ner, att jag fattar rätt beslut och ringer efter hjälp och inte bara grips av panik.
Tänk att kunna vara hemma och inte behöva låsa dörren under dagarna, det önskar jag så mycket att jag kunde.

Likes

Comments

Lunchade igår med två vackra brudar, efter det traskade jag runt på stan och hittade en tröja och en bikiniöverdel.
Fastnade sen inne på Buketten (en butik som säljer blommor och inredning), där fann jag hur mycket som helst som jag vill köpa till nya lägenheten, längtar att få inreda och det är ju inte så länge kvar tills jag ska flytta in.
Mötte upp Emma och hennes lillebror på stan, umgicks med dom en stund och på kvällen kom Emma hit och sov över här.
Var alltså en riktigt mysig gårdag.

Hunnit vara på en kurs idag som tyvärr inte kändes lika rolig som jag hade förväntat mig, så blir att avsluta den då det inte känns värt att behöva kämpa sig igenom.

Snart ska jag iväg och toppa håret, såå välbehövligt! Hoppas ni har en fin dag, kram 🌸

Likes

Comments

I flera års tid har jag levt med ätstörningar, det går i perioder, vissa värre än andra. Haft en lång period då jag hetsätit men nu har det vänt till att svälta mig själv. Direkt jag äter fylls jag med ångest, i mitt huvud tänker jag hur mycket jag borde träna för att bli av med det jag stoppat i mig. Det är ständigt i tankarna hela hela tiden. Jag vet att många vill hjälpa och pusha på med att jag borde få i mig något, men avråder er från det, i mitt huvud blir jag bara ännu mer inställd på att göra såhär mot mig själv, det är som en tävling nästan, pressar mig själv och ser hur långt jag orkar. Jag vet att ni menar väl men det är tyvärr inte så jag tar det just när jag är inne så intensivt i "perioden", då är det bättre att vänta och prata om det sen när det blivit bättre. Försök ha tålamod med mig fastän det inte är lätt. Jag vill själv att jag en dag ska bli frisk, det är mitt sanna mål. Kram

Likes

Comments

Idag blev det en mysig stund på Nodo med en riktigt bra person, åkte sen och hämtade mina nya skor som jag bara älskar! 
Längtar efter sommaren, men vilket fantastiskt väder det varit dom senaste dagarna, man glömmer nästan bort snön som ligger kvar när solen skiner och värmen finns i luften, underbart.

Likes

Comments

Umgåtts en stund med Emma och Julia, längtar redan tills nästa gång vi ses! Med dom vart det en sparktur på isen, alldeles underbart då solen var framme.

Börjat redan nu planera vad jag ska köpa för mat inför kommande månad, mitt mål är att sluta hetsäta och börja med regelbundna, lättsamma och näringsrika måltider. Dessutom sluta (åtminstone trappa ner) med godis och läsk. Det är ju inte första gången jag planerar och tänker "nu jäklar, den här månaden ska jag klara det!" men ger man upp så lyckas man ju aldrig, någonstans måste man börja och funkar det inte för tionde gången så kanske det går den elfte, åtminstone kanske lite bättre och det borde man känna sig stolt över.

Uppdatering:
Gett upp om psykiatrin för tillfället och försöker luska ut i egen hand vad som får mig att må bra, hur jag ska få bättre struktur i tillvaron och behålla detta lugn och den positiva energin som jag har.

För tanken var att dra upp allt som hänt igen och jag är måttligt less på det och jag känner att jag inte ska behöva utsätta mig för den biten, om det går att ta en annan väg. Jag anser att det måste finnas fler alternativ än ett, kan bara inte föreställa mig något annat. Såklart tankar kan dyka upp och alla stunder i ens tillvaro kommer inte vara fyllda med lyckorus och det är okej. Jag tror att jag först och främst lagt för stor press på mig själv tidigare, letat i blindo och tagit desperat i vartenda handtag som jag kunnat få tag på och ibland klivit in genom helt fel dörr. Om det är något som jag lärt mig under denna tokiga resa så är det att jag måste få känna mig själv redo om jag ska ha hjälp och få ha en röst i hur jag ska få den hjälpen, väldigt tidig var jag med att säga "medicin vill jag inte ska vara det första alternativet", men det blev så för att det var vad som erbjöds och där kom min desperata hand och tackade och tog emot, fastän min första känsla var att jag inte ville.

Så med det sagt så väljer jag nu att pröva själv, för att det känns bäst.

Likes

Comments

Dom bra dagarna är fler, jag är stolt över mig själv och känner ett lugn som inte funnits där på ett tag. Detta ger mig möjligheten att tänka ut strategier hur jag ska klara de jobbiga stunderna, för dom kommer att komma hur lite jag än vill. Det handlar om trauman och det tar tid. Just idag känns det orättvist, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Vad gjorde jag som var så fel att jag skulle behöva kämpa såhär mycket för att må bra och känna att jag förtjänar att vara lycklig. Och varför just du av alla, varför min egna pappa?

Jag kommer nog alltid att undra, för det finns inga bra svar. Åtminstone är jag nog stark i mig själv för att veta helt säkert att jag gjorde ingenting fel, och att jag inte kunde ha gjort något annorlunda.

Snart tar jag mig an ett nattpass till denna vecka, det känns bra.

Likes

Comments

Jag kastas fram och tillbaka med känslorna, försöker greppa varför det är såhär. Ena dagen är det bra och andra så kan hela världen vara upp och ner. Jag vet att jag kan bättre än såhär, det är så uppenbart att en del av mig gett upp och det är dags att få gnistan tillbaka.

Dagen har varit långsam, vaknade riktigt sent på dagen och bara tänkt massor på hur jag ska göra för att ta mig upp från den här dippen. Bara att ta en dusch, ta på mig favvo-tröjan och sätta på skön musik har fått mig uppåt en bit. Sakta men säkert ska jag tillbaka och hoppas på att stanna där uppe. Blev alltså varken möte eller träning, vilket jag nog hade behövt, men satsar på nuet och får ta en dag i taget.

Likes

Comments

Varit dåliga dagar, varit bra. Precis som livet är, men önskar att det ibland kunde vara lite enklare. Att det skulle vara lika lätt som det är nu på en bra dag, kunna förstå att det inte kommer vara såhär för alltid, det är bara en tuff period just nu men det blir bättre.. Det, just det vill jag känna på en dålig dag, ha den vetskapen inom mig att jag banne mig fixar det här.

Det är ljusare tider nu och jag känner mig gladare, solen gör en hel del. Ny start imorgon på en ny vecka, möte och träning, ser fram emot att träna efter att ha varit sjuk ett tag och vad är bättre än cheer och laget?👏

Likes

Comments