Tisdag var kommen och jag är ledig! Turen har jag att ta hand om mina djur för dagen då mina föräldrar är i Umeå en heldag. Rätt mysigt att bara vara hemma och se serier med en drömmandes hund bredvid mig. Gick även till badhuset imorse för att inkassera en av min julklappar, massage! Så välbehövligt och skönt borde göra det oftare helt klart.
Ikväll väntas träning i tältet, blir kallt men roligt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen har passerat och de känns ändå okej, hann med rätt mycket trots sjukdom och jobb. Lördag blev det jobb till 3 sen direkt upp till stan för lite fotboll i gympasal. Blev sedan snabbt hem för att göra sig i ordning för fest. Blev en väldigt lugn kväll för mig då jag var rätt slut men hade kul ändå! Idag var det jobb igen sen har jag varit hemma hos emma för lite mys med tjejerna. Nu är jag hemma igen och ska se lite farmen sen sova för imorgon är det jobb igen.

Likes

Comments

Efter 3dagars sjukdom ska jag äntligen tillbaka till jobbet imorgon. Jag längtar! Helt sjukt vad man börjar klättra på väggarna när man knappt lämnat sin lilla 1:a på 3 dagar och ska bli kul att få gå tillbaka till vardagen. Jobbar till 3 imorgon sen stannar jag i Bureå hos familjen för att sedan sticka till träning. Just nu när jag är skadad är jag hjälptränare, rätt kul faktiskt. Försöker även vara med på det jag kan men är än rätt ostabilt och jag är fortfarande lite rädd för att börja ta ut helt. Men snart så är jag nog tillbaka! Som sagt ska jag ju börja rehaba nu ordentligt så ska inte dröja så länge innan jag har fotbollsskor på mig igen.

Likes

Comments

Inte allt för länge sedan blev det ett nytt år, 2018. 2017 för mig var en stor berg och dalbana, jag hade inga mål och gick som bara runt och lät dagarna gå. Blev väldigt mycket drickande också. Såå för detta år har jag gjort några mål till mig själv.

Flytta till större: trivs egentligen sjukt bra i min lägga men den börjar bli lite liten tyvärr..

Byta jobb: samma här jag trivs bra men jag pendlar nästan varje dag till Bure + att jag redan kör dit 3-4 gånger i veckan utöver med träningar och familj.

Dricka mindre: inte dricka bara för att det inte finns något annat att göra eller bara för att andra gör det, ska bara göra det om jag själv verkligen vill.

Slösa mindre pengar: inte att bli snål och skippa aktiviteter med mina vänner bara för det är dyrt men mycket av det jag köper tänker jag inte en extra gång på, till exempel behöver jag verkligen den här tröjan?

Minska på godis/onyttigheter: för att jag ska börja må bättre och för min hälsa. Just nu äter jag överdrivet mycket

Träna/rehaba: har spelat fotboll i hela mitt liv men förra sommaren/hösten gjorde jag illa mig i knäet. Börja träna upp knäet för att sen kunna spela fotboll i sommar!

Resa/festivaler/roadtrips: i år vill jag ta vara på sommaren mer, vi pratade jättemycket innan sommaren om massor vi skulle göra under den men tror inget blev av. Eller pdol och stadsfesten for vi på iallafall.

Inser nu att de är rätt standardgrejer jag skrivit upp men som sagt dom är inte skrivna i sten och jag måste följa dom till punkt och pricka. Ska dock absolut börja tänka mer på dom och se över lite val. Antar att jag bör göra en resumé till årets slut för att se om jag klarade något av dom.

Här kommer lite bilder från året som var och som är relaterade till mina punkter.

Likes

Comments

Vad heter du? Moa 

Smeknamn? Behövs inte på mitt redan korta namn men Mois, moisen

Födelsedag? 24 oktober 

Stjärntecken? Skorpion 

Yrke? Säljare på Konsum 

Hårfärg? Brunt 

Ögonfärg? Gröna 

Piercing? Jajamen, i öronen och nippeln

Tatueringar? Yes, 8 stycken faktiskt

Höger/vänster hänt? Högerhänt

Favoritfilm? Svarar nog Ace ventura på den haha

Favoritserie? Många! Bland annat riverdale, empire, bron och blindspot 

Favoritlåt? Just nu är det World gone mad med Bastille

Favoritfärg? Säger nog grönt och blått

Favoritrestaurang? Älskar subway!

Favoritaffär? Na-kd, Nelly eller ridestore

Favoritbok? Har typ bara läst fifthy shades böckerna i vuxen ålder så måste säga dom

Favorit skor? Vita sneakers 

Favorit plats? Spelar egentligen ingen roll vart men så länge jag har nära och kära runt om mig ör jag lycklig

Vart befinner du dig om 10 år? Då är jag 31 år, hoppas på äga ett hus, vara gift och ha 2-3 barn kanske

Stationär eller bärbar dator? Bärbar men har inget av det

Känsla just nu? Trött och uttråkad

Vad tänker du på just nu? Om jag ska göra kvällsfika innan jag ska sova 

Vart vill du bo när du blir stor? Där jag växt upp i Bureå eller någonstans i närheten.

Hund eller Katt? Svårt, båda?

Coca Cola eller Pepsi? Cola alla dagar! Pepsi är blä

Vad köpte du senast? Handlade lite matvaror hem idag


Likes

Comments

​Då har man fått för sig att testa blogga igen. ​har ingen aning om det kommer hålla i sig eller om jag slutar inom nån vecka, vem vet liksom. Jag ska iallafall ge det ett försök.

Jag vet att jag trivdes rätt bra i det förut och alltid kul att kolla tillbaka senare i livet på hur man mådde och vad man hade för sig. Aja vi hörs senare! 


Likes

Comments