Kan ju börja med att berätta att jag fick åka hem från sjukhuset vid klockan 2 igår eftermiddag. Operationen gick bra och dom tog bort en liten bit av min yttre menisk som hade gått sönder. När dom var inne i mitt knä så såg dom att det var något med min knäskål som inte stämde. Tror att den var lite sne eller nått men inget farligt jag måste bara bygga upp lite muskler runt knäskålen.

På vägen hem stannade jag och mamma på ChopChop eftersom att jag inte hade ätit sen 19.00 kvällen innan så jag var grymt hungrig. Tror inte att mat har varit så gott någon gång förut!

Idag är jag hemma från skolan eftersom att knäet känns rätt mörbultat efter operationen men satsar på att gå till skolan imorgon.

Började morgonen med en lite "lyx" frukost, jordgubbar och äpple med vaniljkvarg, såååå gott och såååå enkelt!

Idag ska jag ändå försöka plugga eftersom att vi har matteprov idag (som jag tror jag ska göra imorgon istället) och imorgon har vi läxförhör i kemi. Så det blir väl vad jag gör idag.

Tänkte även testa använda kokosolja som hårinpackning. Har hört att det är bättre för håret då det ger mer glans och kan reparera skadat hår (och billigare?). Vi får se hur det funkar senare.

Puss!

Den godaste frukosten som finns!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Japp ni läste rätt. Jag gick upp 05.15 imorse för att sedan en kvart senare sätta mig i bilen och bege mig till
ackis.

Jag har ju haft problem med ett knä och detta problem är då en meniskskada och idag så ska den fixas!!
Det blir operation och jag har halvsovit lite i natt kan man säga. Jag var ju självklart nervös detta är ju min första (och förhoppningsvis sista) operation. Men det känns ändå skönt för att det känns som en början att komma tillbaka till handbollen.

Vi har USM steg 4 om 2 1/2 vecka och jag hoppas att om skadan inte är för stor att jag då kommer tillbaka lagom till det. Mamma säger att jag inte ska hoppas för mycket men efter att inte ha får spela på en månad så har jag lite abstinens efter att få spela snart!!

Puss!!

Likes

Comments

Hej! Som ni kanske redan läst i presentationen (eller inte) så heter jag Moa Carlberg och jag är 14 år och kommer från en liten ort drygt 4 mil från Uppsala.

Jag går i skolan i Uppsala där jag även tränar handboll i Uppsala HK F01, tyvärr så är det så att jag har skadat knäet och får inte träna för tillfället men jag kämpar på min väg tillbaka till planen. 

Ja det finns inte så mycket mer att veta om mig, tror jag. Ni får ställa frågor eller lägga en kommentar om det är något ni är nyfikna på.

Detta vart ett sånt här "stelt" inlägg men jag ska försöka öva på det och bli bättre!!

Hoppas verkligen att ni kommer vilja följa mig genom mitt lite komplicerade liv.

Puss!!

Likes

Comments