Min helg var MAGISK! Fredagen bjöd på middag hos mamma & pappa med Jenny (har man ingen pojkvän, får man väl ta med kompisen istället?) - grillat, rödvin och cava. Ja ni hör ju? Efter ett tag där mötte vi upp Johanna och Yolanda och gick till TAK. Aldrig varit där och förstår hypen, det var verkligen mysigt!

Lördagen bestod av hemmahäng fram tills jag skulle åka iväg mot Tyresö med Saga. Väl där så hängde vi på en brygga vid båtarna som folk hade kommit på och även på båtarna senare, för att fira Christoffers födelsedag. Det var unga vuxna och små kids till en början och då körde vi minidisco. Herregud vad vi dansade med dem och kastade runt dem. Så kul! Lite senare vart vi utan barn och det fortsatte vara precis lika trevlig. Många av oss tog oss ett dopp och måste ju verkligen säga - jag är en badare, spelar ingen roll om det är kallt! Fast tyckte inte att det var det? Sov kvar på en av båtarna och dagen efter spenderade vi mest med att ta det lugnt och äta lunch. Så mysigt!

Avslutade söndagen med middag hos mamma & pappa igen. Och sen kom Oskar och Felix hit och sov kvar, så skjutsade jag dem till Skavsta imorse. Jag gick alltså upp kl 3 .. så är ju lagom trött nu. Knarkat Nocco och kämpat mig igenom arbetsdagen och lyckades även träna. Go me! Tog inte en enda bild på hela helgen.. inte okej! Bjussar istället på en härlig bild, när jag inledde min korta semester jag hade med mina fina kollegor. / M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej.. vi ger detta ett SISTA försök. En blogg, för jag har alltid gillat att blogga! Let's do this, stay tuned. / Moa

Likes

Comments