Hej alla! Igår smörjde jag in mig med brun utan sol och hade på det liite för länge. 11/12 timmar om jag räknat rätt. Dubbelt så lång tid som man egentligen skulle ha haha. Men det var faktiskt så att jag somnade med det, latheten tog över. Detta resulterade då i att jag ser ut som en morot Atm. På en skala ifrån Snövit till Donald Trump så skulle jag säga att det är en 5:a. Alltså lite mittemellan.

Bilderna är tagna ifrån idag, då var jag och Chillie å fotade lite på skolan! Sedan var det lunchdags och skolmaten var kalops vilket inte direkt är min favorit så vi gick och åt pommes-tallrik på en pizzahub om man kan kalla det d haha.
Nu resten av dagen ska jag bara fortsätta kolla på youtube, jag kollar på Jocke & jonnas spökvideo, där dom är på Ekenäs slott! Jag älskar dessa video trots att jag blir extremt rädd och inte riktigt kan blunda dom kommande 3 dagarna efter.

Men ha nu en fortsatt bra kväll/dag! Puss & kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejj! nu blir det en collab, en collab med en av dom bästa tjejerna som finns. jag tycker ni bör checka in hennes blogg!

http://nouw.com/chilliebasas

det jag verkligen älskar med Chillie är att hon är sig själv,. exakt hela tiden. hon visar sig till 100% på bloggen och jag kommer definitivt kika in på hennes blogg igen. det borde du också göra.

Likes

Comments

Eftersom att det är första blogginlägget så tänkte jag köra en '' 10 frågor om mig''

1. vad heter du? Jag heter Moa Brask

2. hur gammal är du? 13/14 år. beror på hur man ser det.

3. vart bor du? Jag bor en liten bit utanför Göteborg

4. singel eller upptagen? Jag är singel och uppskattar faktiskt det väldigt mkt!

5. när fick du din mens? när jag var runt 11 år, 1 augusti 2015

6. om du vann 1 miljon, vad skulle du då göra? Jag skulle resa något otroligt. sedan skulle jag shoppa och spara en hel del till framtiden!

7. vad gillar du mest/minst med dig själv? det jag gillar mest är att jag har så lätt att förlåta, jag är en väldigt godhjärtad person haha. Det jag gillar minst är nog att jag inte kan kontrollera min ilska, jag kan säga saker jag inte menar och jag blir lätt en dubbelmoral.

8. vad har du på dig nu? grå/svarta mjukisbyxor som jag köpt på Ullared och sedan en grå hoodie som jag fick i julklapp, tror den är köpt på h&m!

9. din drömsemester? att åka till LA! verkar sjukt roligt att vara där + man kan få så extremt fina bilder.

10. har du några saker planerat för sommarn? Jaaa!! änsålänge är det planerat att jag ska gå på massa konserter, jag ska sticka in och shoppa i gbg, jag ska till Lisse och jag ska ha en awesome sommar och ta vara på tiden me värmen och vänner!Likes

Comments