Likes

Comments

Sent under förra torsdags kvällen åkte jag & gänget upp till Felicias land för en mysig helg ute vid västkusten. Det blev verkligen en toppenhelg med massa mys, skratt, badande, solande, besök på bohus malmön, härliga kvällar & god mat. I fredags åkte vi dessutom till Smögen där Adam & några av hans vänner hade lagt till med båten, vilket resulterade en riktigt bra utekväll med härliga människor.
Lite problematisk blev dock sista dagen då det blev massa stul med färjor & punkterade däck, men kom hem tillslut!

Likes

Comments

Fyra från i lördags kväll hemma hos Felicia!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag, Louise & Linnea in till stan för att sätta oss på någon uteservering och ta någon drink, hittade en bar tillslut där det inte var helt fullproppat med folk! Hade en riktigt roligt kväll som avslutades på Scandic Rubinen, vilket lite börjat bli ett favvoställe!

Likes

Comments

Vilken helg jag och Louise hade förra veckan, en hel weekend med massa shopping, god mat, mycket skratt, härliga människor & festande! En perfekt trip med bästa vännen, hoppas verkligen det blir fler småresor som denna!

Likes

Comments

Hade en otroligt mysig kväll med Alice, Felicia och Emelie i lördags! Vi strosade runt i stan till olika barer & kvällen slutade på Scandic Rubin, cozzy!

Likes

Comments

Började dagen med en långpromenad med huden och åt sedan en väldigt god frulle. Vid 3 tiden hämtade Mårten mig för att sedan åka till gymmet, vilket var väldigt välbehövligt! Sen dess har jag inte gjort så jättemycket förrutom att duscha, kollat youtube samt gjort iordning mig inför kvällen. Sitter för tillfället på bussen in till stan där jag ska möta upp gänget för en utekväll, funfun!

Likes

Comments

Igår fick jag hem ett paket från fitnessguru som jag beställde för några dagar sedan. Testat Oneheat innan men då inte under optimala förhållanden, tyckte dock det fungerade bra för att få upp energin mer under träning och bli mer motiverad. Så kör en omgång nu igen så får jag se om det blir några resultat. Fick även med lite andra produkter som jag ska testa!

Likes

Comments