Hej idag ska jag ta tag i det... Ne men vad ni troligtvis inte vet så träna jag ganska yrket förr och är väldigt intresserad av det. Men sluta på grund av olika anledningar 1 jag pajade ryggen och var tvungen att börja om från början, 2 jag börja festa och gå ut med kompisar 3 jag flyttade till Spanien. Men nu vill jag verkligen börja ta tag i det igen för man mår så mycket bättre. Träningen gör så mycket med humöret, sömnen och hur man mår så det är ju verkligen så värt det att ta sig till gymmet och kära det där passet på någon timme. tänkt länge på att jag ska börja igen tyvärr hjälper ju inte bara att man tänkt tanken och mer tyvärr är ju att tanken inte hjälper utan man måste ju ta sig i väg med.. men idag ska jag i alfafall iväg och köra första passet på typ 2 år fy vad det kommer att kännas i morgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså ta mig till baka till världens bästa dag!!! hur kul var ej studenten det var verkligen mitt livs bästa dag tror jag. Vi fick även världens bästa slut med den härligaste klassen någonsin, dem människorna har verkligen satt sina avtryck hos en så underbara. Jag tog alfafall studenten i från hotell och turism prugramet vilket är ett yrkesförberedande prougram. Dagsläget ser det ej ut som att jag kommer jobba med något som har med det att göra men de gör inget för det programmet ger en så mycket som har med det sociala livet att göra.

Likes

Comments

Hej var hur längesedan som helst jag satt ner framför datorn o skrev här nu och mycket har verkligen hänt sedan sist, men tänkte bara skriva lite kort om vad jag gör i dagens läge. Nu jobbar jag på två olika ställen jobbar som servitris och på ett ålderdomshem trivs på båda ställen men har så mycket spännande planer angående jobb inom kort tyvärr får ja inte säga till någon än mer en tjejen jag ska göra det i hopp med. Så svårt att inte prata om det är verkligen så exalterad barndoms drömmen är på väg att gå i uppfyllelse. denna sommar har jag ej gjort något annat än att jobba mig igenom typ men ville i större drag få tut ett inlägg nu för att dem andra ska komma igång efter.

Likes

Comments

HEJ är så taggad på denna helg inte för att jag har så mycket planerat men den kommer så lägligt i tiden, men ska jag vara ärlig så suger jag verkligen på det här men ska verkligen försöka nu. Mest för att jag måste hitta en hobby haha eller en sydsel sättning något alla fall känns som dagarna bara flyter förbi utan tt jag gör något så det ska jag ta tag i nu haha.

Likes

Comments

Hej ja vet att uppdateringen på senare tid har varit kass men min dator krånglar o mitt internet hör nere suger. Men jobbar på som vanligt o mina föräldrar har varit här på besök, vi är även i lågsäsong nu så har drygt 40% på hotellet så dagarna går långsamt o de fina inte så mycket att blogga om men tänkte lägga upp lite bilder från dagen vi hyrde bil och åkte runt på ön.

Likes

Comments

Hej nu är de bara 48 dagar kvar tills jag äntligen kommer hem igen har inte sätt familjen eller vännerna på två månader och längtar något enormt hem nu. just nu går allt ganska dåligt mycket bråk i teamet alla ät trötta hela tiden och värmen tar på en. Vi har inte så mycket energi kvar vilket leder till ett dåligt jobb vilket leder till dåliga poäng som leder till en sur hotell direktör. Som ger oss skäll men inte långt kvar nu men man är så seg jag sov 15 timmar i går vakna upp vid halv 4 åt lite och gick och sov igen vakna åt och somna, vakna dock runt halv 1 på natten av att de kändes som ja inte kunde andas o världens panik känsla som sa att jag måste ut, kasta mig mot dörren och ut i vår korridor där jag fall i hopp kändes som jag skulle spy. fattar inte riktigt vad de va men mina grannar kom ut o en av dem sa att de inte ville att jag skulle sova själv så sov inne hos honom. Men men annars rullar de på här nere familjen kommer om en vecka så de ska bli super mysigt. Men har svårt att bestämma mig om jag gillar att leva så här eller om jag inte tycker om de haha väldigt blandade känslor.

Likes

Comments