HEJ är så taggad på denna helg inte för att jag har så mycket planerat men den kommer så lägligt i tiden, men ska jag vara ärlig så suger jag verkligen på det här men ska verkligen försöka nu. Mest för att jag måste hitta en hobby haha eller en sydsel sättning något alla fall känns som dagarna bara flyter förbi utan tt jag gör något så det ska jag ta tag i nu haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej ja vet att uppdateringen på senare tid har varit kass men min dator krånglar o mitt internet hör nere suger. Men jobbar på som vanligt o mina föräldrar har varit här på besök, vi är även i lågsäsong nu så har drygt 40% på hotellet så dagarna går långsamt o de fina inte så mycket att blogga om men tänkte lägga upp lite bilder från dagen vi hyrde bil och åkte runt på ön.

Likes

Comments

Hej nu är de bara 48 dagar kvar tills jag äntligen kommer hem igen har inte sätt familjen eller vännerna på två månader och längtar något enormt hem nu. just nu går allt ganska dåligt mycket bråk i teamet alla ät trötta hela tiden och värmen tar på en. Vi har inte så mycket energi kvar vilket leder till ett dåligt jobb vilket leder till dåliga poäng som leder till en sur hotell direktör. Som ger oss skäll men inte långt kvar nu men man är så seg jag sov 15 timmar i går vakna upp vid halv 4 åt lite och gick och sov igen vakna åt och somna, vakna dock runt halv 1 på natten av att de kändes som ja inte kunde andas o världens panik känsla som sa att jag måste ut, kasta mig mot dörren och ut i vår korridor där jag fall i hopp kändes som jag skulle spy. fattar inte riktigt vad de va men mina grannar kom ut o en av dem sa att de inte ville att jag skulle sova själv så sov inne hos honom. Men men annars rullar de på här nere familjen kommer om en vecka så de ska bli super mysigt. Men har svårt att bestämma mig om jag gillar att leva så här eller om jag inte tycker om de haha väldigt blandade känslor.

Likes

Comments

Asså herre gud är så kär i denna tröja så sjukt fin, får mig att villa komma hem till Sverige och bara få klä mig i alla höst kläder och få se naturen när den är som bäst. Hösten är lätt min favorit årstid älskar höst skorna, jackorna, tröjorna haha allt o så synd att ja inte kunde följa med till Stockholms fashion district för inköp, blir så himla taggad och inspirerad efter dem dagarna.

Likes

Comments

Hej i söndags var jag äntligen off igen o har blivit ändringar i charmat så jag är ledig söndag till måndag så himla skönt!! Pontus var också ledig så vi möttes upp för en mys dag drack massa gott o gjorde inte mycket alls.
Framåt kvällen fick vi en spontanare då ja åkte med honom hem för att sova på hans hotel trots att jag ej hade sovplats haha. Men de löste sig fick sova på en luftmadrass och vi hade en super mysig kväll.

Dagen efter gick vi till stranden innan dem skulle jobba då även yam var med oss o vi bara låg där o gjorde typ inget så skönt. Sedan var de åka hem o börja städa o tvätta, handla o fixa med massa papper för pengar, älskar att bo själv hehe

​Ni kan ignorera glasen då vi inte her mer än plastglas där vi bor haha. 

Likes

Comments

hej alltså förra söndagen hände det bästa som skulle kunna hända här nere mina kompisar från skolan kom till mig två tjejer som jobbar i Alcudia och en tjej från Sverige som var här på besök. Börja gråta när ja såg dem alltså kan inte beskriva känslan man känner sig så ensam här nere även om man inte är det. Men när ja såg dem o kunde prata svenska en hel kväll och bara skratta med dem människorna som betyder så mycket för en var så underbart. Vi gjorde inte så mycket gick ut och åt o bara prata var så himla skönt. Haha att ett besök kan få en att bli så taggad på sin APL igen.

Likes

Comments

hej för 20 dagar sedan så flyttade jag här nere, bytte hotell till Viva Mallorca och bytte även stad. Det kan vara de värsta jag gjort i hela mitt liv skrev att de var jobbigt att några i teamet åkte hem men att lämna hela teamet kändes som att lämna sin familj igen. De människor som jag lärt känna i Cala Mesquida var så underbara o de hjälpte mig så mycket att lära känna mig själv o komma in i de här jobbet o livet på Mallorca. men fick se positivt på en motvillig flytt kom till de nya stället och fick en chock... De teamet här är verkligen inte som förra man ser verkligen skillnad på animation till animation. Här är vi bara jobb kolegor och de är så grupperat bland oss men vi jobbar på att bli ett team dag för dag. Boende situationen är även sämre här herregud haha vi bor i korridorer så alla har ett varsin rum som är lika stort som en kartong och vi är 30 personer på tre tvättmaskiner för övrigt haha. Vårt lägenhetshus ligger bakom hotellet över köket o bredvid hotellets sopstation så de lucktur alltid sopor o man hör alltid diskmaskiner o folk som staplar tallrikar.

Men fins så klart positivt med med denna flytt ja får verkligen testa på att stå på mina egna ben och man lär verkligen känna sig själv. Staden här är även mysigare o ligger närmre Alcudia så de är skönt. Men hemlängtan börjar verkligen krypa på en nu haha. Bara 61 dagar kvar tills planet mot Sverige lyfter.

Likes

Comments

hej har nyss kommit hem från dagens sista jobb pass o är helt slut.. okej så jag börjar med att säga att ja inte sökt detta jobb utan gör de som en APL för tredje året på gymnasiet, då jag går hotell o turism ( så har glidit in lite på ett bananskal i den här branschen). Detta betyder inte att vi jobbar på något annat sätt utan vi gör fortfarande de samma som dem anställda gör. skillnaden är att vi inte år betalt o att vi har två dagar ledigt i veckan. de som jobbar har en o ett skift off. men vi startar dagarna runt 9 med frukost o börjar jobba 10 till 1 då vi är off tills 3 jobbar till 6 sedan är vi lediga och börjar 8 sedan slutar vi mellan 9, 9:30.

jag är i mini club vilket betyder att jag jobbar och är med barnen varje dag vi leker lekar, målar, dansar, ansiktsmålning och en hel del mer. på kvällarna är det mini disco då vi dansar med alla barnen sedan har vi en presentation på scenen där hela teamet är ute o dansar hoppar o får igång publiken inför kvällens show. det är ett väldigt socialt jobb som jag verkligen älskar, det är lätt bland de bästa jag har gjort i mitt liv. men nackdelen är att vi sover väldigt lite då vi har en hel del att göra på kvällarna och samtidigt vill vi ju vara med teamet, så de blir en hel del sena kvällar.

öven om de låter som ett väldigt chill jobb så är de slitit då barnen pratar alla möjliga olika språk och du måste ta in så mycket som möjligt för att förstå dem. sedan rör man sig hela dagarna dansar varje kväll i 30 till 40 graders värme. jag har tyvärr slitit sönder något i benet nu o min kompis har slitit ut knäna. men de är så kul så de är värt de. om man älskar att uppleva nya miljöer, resa vara social, jobba med folk samt vara aktiv är de de bästa jobbet någonsin. men nu börjar även hem längtan att krypa på en att få ducka i svenskt vatten o sova i sin egen säng o så klart familjen o vännerna.

förlåt om bilderna är så dåliga men de är lite svårt att ta kort när man jobbar haha.

Likes

Comments

HEJ nu blide mycket inlägg på en o samma gång men men. idag är ja ledig så strata dagen men den liten vandring i morse upp på ett litet berg så sjukt vackert!! sedan har ja jobbat lite på gymnasier arbetet var o simma på lunchen men Evelina som för övrigt har bytt hotell o jobbar i vårt team nu super kul. så vi ska vara aktiva på rasterna för lägger man sig ner i denna värme så blir man så seg. Så vi har tagit tag i de o försöker simma varje lunch o de brukar bli mellan 25/30 längder. nu gör ja inte så mycket bloggar kollar mejlen o ska gå o köpa frukt o vatten. tror även att de blir en springtur eller kanske ett träningspass vet inte än men har så mycket energi i dag av någon anledning. måste dock tvätta o städa lägenheten som alltid ser ut som kaos haha.

Likes

Comments

hej asså tiden går så fort har snart gjort min första månad här nu gör den på onsdag!! kan inte fatta att jag vrid här en månad känns helt sjukt. men för två veckoredan gjorde ja o tre till en resa till Palma haha de är nog en resa ja kommer komma i håg tills jag dör för träffa så mycket folk o hände så sjukt mycket. vi börja utflykten här i Cala mesqiuda runt 9 tiden då ja o oliver började packa i ordning för han o jag bodde i samma lägenhet o jobba i samma team så mötte vi upp Valentina o Evelina hyser bilen o körde i väg. hade så sjukt kul på vägen dit även om vi åkte fel ett vist antal gånger. vi shoppa o sedan gick vi till en uteservering o drack o åt lite vi träffa även de gulligaste paret där två engelsmän som vi drog med oss till stranden på eftermiddagen sedan på kvällen gick vi till en liten pub. de var bara ett hål in i väggen o ägdes av en dansk man o hans son super mysiga människor så stannade vi där tills kanske två halv tre detta är dock på edra sida ön så vi har två timmar hem o ska jobba dagen efter. o vi är en bit utanför Palma så vi fick ta taxi in till Palma igen då vi höll på att bli utkastade ur bilen för att en var väldigt full o otrevlig sedan kom vi inte ihåg vart vi parkerat bilen o hon som skulle köra var jätte full men efter mycket om o men var vi i bilen ja somnar i baksätet o vaknar upp 30 min senare o då är vi vilse o åkt en halvtimme åt fel håll... men hittade rätt o kom hem 20 över 6 på morgonen o skulle jobba kl 9 hehe. men vi hade så jäkla kul denna dag o så mycket trevligt folk.

den här killen saknar jag han har åkt hem nu men var världens skönaste person o de känns att han inte är här längre men ett hejdå är inget som behöver vara för evigt.

Likes

Comments