Header

​Jag har nu kommit hem till mamma och pappa. Och kom på att "så mycket bättre" började igår, kunde ju inte se då för jag var med vännerna. Så när jag kom hem så tog jag på reprisen och kollade. Kanske inte många i min ålder som sitter och kollar på det här men jag är helt fast sen Ken ring var med ett år. Sen dess har jag varit fast varje år och jag kan säga att efter första avsnittet i år så "WOOOW". Grät redan på första avsnittet och då är det bra kan jag säga. Jag tyckte alla som är med iår är väldigt duktiga och mina favoriter än så länge är Jill Johnson och Danny Saucedo. 

Ovanför sjunger Jill en tolkning på öppna din dörr med Tommy Nilsson. Jag grät på första refrängen. Den blev så mycket djupare nu när jag fick höra den på engelska. Allt dom säger i denna låten är ju också sant när man tänker efter. 

Nu ska jag gå lite mer på "djupet" och förklara. Så som Jill och Tommy förklarade så handlar denna låten om när man känner extra speciellt för en person och man glömmer bort allt runt om sig och ser bara DEN personen framför sig. Och att allt som hände tidigare i kärlekslivet har ingen betydelse nu när man ser DENNA personen. Jag blir nästan bara rörd över att tänka på det så jag kan säga att jag fick en klump i halsen när Jill sjöng denna. Så vacker låt så jag tycker verkligen att ni borde lyssna på detta om ni gillar detta programmet eller musik eller vad som helst,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit ganska upptagen de 2 senaste dagarna. Igår var jag ute med mina tjejkompisar. Först var vi bjuden på tacos hos Bea sen spelade vi lite drickspel. Sedan drog vi till tempel där Martin Jensen spelade. Det var jättekul igår. Så just nu har jag köpt mig lite lunch på Waynes coffee sen ska jag dra mig hemåt till mamma och pappa.

Likes

Comments

En vecka kvar tills den största halloween festen är igång. Jag är så taggad att få klä ut sig med sina vänner och bara ha as kul en kväll. Polisdräkten ni ser ovanför ska jag ha. Den passade bra men jag tror jag ska kapa av den så den bara blir en t-shirt så ska jag ha en svart skjol istället! Jag får se. Sen ska jag såklart ha lite blod i ansiktet och så. Detta ska bli så kul.
Denna var väldigt dyr när jag köpte den ca 400 spänn och jag skulle egentligen inte köpt något så dyrt för att bara ha en kväll men kom igen. Vill gå all in för detta ska bli så kul.

Likes

Comments

Innan jag lägger mig tänkte jag visa MINA favoriter på instagram. Det är väldigt olika om man tänker på stilar och vad det är för typ. Jag tog inte med deras flöde för över står det nämligen vilka av mina vänner som också följer denna. Så jag fick ta bort det så om ni blir nyfikna på bara namnet på allas instagram som jag visar upp här så är det bara att söka.

På sista bilden så ser ni att det är UFC sidan. En sak som jag faktiskt har fastnat för nyligen är UFC (MMA och allt det där). Jag blir bara helt fast i det.

Likes

Comments

​Jag har nu blivit besatt av serien HEROES. Jag kollade på det när jag var mindre och kommer ihåg att ajg var fast men har glömt bort allt typ så började idag att kolla på det. Har redan kollat 10 avsnitt vilket är typ 9 timmar totalt heheh.. nörd. Ni som inte vet vad serien handlar om så handlar det om att några människor runt i USA har magiska olika krafter och alla har en koppling till varandra ungefär. Svårt att förklara men det är så bra. 

Imorgon är det fredag och kommer nog ta det lika lugnt imorgon med. På lördag åker jag till karlstad igen för att träffa några kompisar på kvällen. 

Likes

Comments

Godmorgon!

Satt och kollade lite bloggar nyss och tänkte att nu är jag sugen på att starta upp en liten frågestund. Jag kanske svarar dom på en video eller bara skriver. Vi får se hur många jag får.

Så nu är det bara och fråga mig exakt det ni vill veta om mig!

Likes

Comments

Jag fick en fråga alldeles nyss och det handlade om att det var en tjej som hade sett att jag har tatuering, kan börja med att JA det har jag och jag har faktiskt 3 stycken. Och sen frågade hon vad dom betyder.
Min första tatuering gjorde jag när jag fyllde 18 och då blev det en text på nyckelbenet och en på armen som jag tyvärr inte har kort på just nu. Men dom två tatueringarna är lite olika så dom hör inte ihop exakt men båda handlar om att inte ge upp. Den jag har på armen handlar om en person i mitt liv som var sjuk och hen klarade sig igenom det. Och den jag har på nyckelbenet handlar om mig, att jag har kämpat så extremt genom allt och gör det fortfarande så handlar det om att inte ge upp. Så den kan jag kolla på ibland.

Sen har jag en på armen som är på bilden ovan som ni kanske ser lite av (jag är hon i vit klänning med tatueringen hehe). Det är en påbörjad sleeve som kommer bli klar om några eller många år haha. Den gjorde jag förra sommaren (tror jag?) dålig koll på det. Jag var väldigt impulsiv när jag gjorde den. Jag och en nära till mig satt och kollade tatueringar hela tiden under dagarna och vi båda är besatt eller var besatt av tatueringar just vid den tiden. Så en dag så sa jag bara "äsch nu vill jag köra på en stor tatueringen som täcker hela överarmen" så några veckor senare så tatuerade jag mig och jag kan varna er att tatuera er INTE i augusti. Min tatuering blir infekterad och jag fick ärr efter det.

Den handlar om mina 3 familjemedlemmar eftersom det är 3 rosor. Det står för mamma, pappa och storebror. Jag gillar meningen men kan säga att nu idag är jag inte nöjd över tatueringen. Jag ångrade faktiskt mig att jag gjorde den men tänker samtidigt att jag lever bara en gång så det gör inget. Haha tuffing jag är ...

Hoppas det var ett svar på din fråga så får ni alla sova så gott!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag känner nu att mina matbilder börjar gå överstyr alltså. Lägger bara ut bilder på mat.
I alla fall, jag och mamma har nyss ätit frukost på house of Melker och är snart påväg hemåt till skogarna.

Idag vet jag inte vad som händer, tar det nog lugnt för jag har väldigt ont i magen idag så känner inte för att göra något och vill inte göra mig fin eller så för lever i mina mjukis just nu.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte haft tid att blogga idag för jag har varit på ett möte sen var jag på en inventering till 23:00 så har inte haft chansen förens nu att blogga.

Jag och mamma sover i lägenheten inatt och åker hem imorgon igen. Vi har storstädat lägenheten så nu är det fräsch och mysigt igen. Så det är fint när jag kommer tillbaks till helgen.
Inventeringen jag var på ska jag inte prata om så mycket för jag har ingen aning om man får prata om det eller inte. Kan bara säga att det var jätteroligt och alla var så trevliga verkligen. Det var lättare än jag trodde och insåg då att "wow detta är verkligen det jobbet jag vill ha". Skulle göra allt för att få en plats DÄR.

Men nu är klockan 00:00 så jag och mamma ska försöka sova snart tror jag men först ska jag kolla lite på twilight såklart. Godnatt på er!

Likes

Comments

Likes

Comments