Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är några bilder från Liseberg. Vi var på Liseberg i lördags och vi kom dit runt halv tolv. Pappa, jag och mamma tog direkt helix och sedan tog pappa och jag atmosfear. Vi tog även den nya mechanic eller vad den heter, vilket jag hade högre förhoppningar på...men den var riktigt bra! Vi åkte hem runt halv nio och va hemma vid tolv tro jag.

På söndagen blev det ändrade planer helt och hållet...jag skulle va med Isse runt 1 men han vaknade vid 3 och sedan en halvtimme efter kom han, tyvärr kunde han bara vara här i en halvtimme för han och hans bror skulle bada. Senare på kvällen skulle jag träffa en vän men det blev inte så...

Det var även min födelsedag igår och den kunde inte vara bättre!! Min släkt på mammas sida var samlad här hemma och vi åt massa gott och sedan tårta! Jag fick äntligen en högtalare som jag har velat ha så länge. Självklart tar jag kort på den senare idag.

Moa

Likes

Comments

Hinner inte blogga idag för har massa saker jag ska göra innan vi åker till Liseberg imon. Därav kommer det inte bli bloggning imon heller och kanske något inlägg på söndag kväll men vet ej! Berättar såklart om vad jag gjort under helgen och allt.

Moa

Likes

Comments

Vilken underbar kväll!! Igår var bäst asså!!

Ellen och Alma hämtade mig runt halv sex och sedan vid typ sex va vi inne i stan, vi gick direkt till kicks för att Ellen skulle hämta ett paket sedan gick vi till h&m och kollade. När klockan va kvart i sju gick vi till Linnéparken för att kolla på norlie&kkv fast först var carcamo som spelade han är från Växjö och är jätteduktig!! Sedan kom Norlie&KKV, FYFAN VA SNYGGA ASSÅ!! Det var en riktigt bra kväll som slutade med donken käk!

Moa

Har ju fler videos än bilder tyvärr...

Likes

Comments

Herregud, herregud!! Detta är helt otroligt, ingen trodde detta förutom dom själva! Tänk att vi vann Esc och nu EM GULD!!! Asså händer detta på riktigt? Jag är idag stolt svenne!

Moa

Likes

Comments

1. Jag sover med strumpor på, hatar att vara barfota
2. Jag är rädd för katter, dom är bara så läskiga...
3. Jag är livrädd för eld, innan har jag inte ens kunnat tända en tändsticka..
4. Föredrar chips före allt!!
5. Jag avskyr folk som inte är sanna mot sig själva
6. Jag älskar Göteborg
7. Hejar på Frölunda i hockey
8. Min största idol genom friidrott är Usain Bolt
9. Jag är alltid hungrig
10. Jag äter hur mycket som, folk frågar oftast hur allt får plats i min mage?!?

Moa

Likes

Comments

Äntligen, äntligen får samkönade par gifta sig i USA! Jag tycker det är så hemskt tex i Ryssland där dom inte bli accepterade asså kärlek är kärlek? Jag förstår inte vad problemet är. Varför får folk inte älska varandra oavsett om det är två killar eller två tjejer?

Moa

Likes

Comments

Alltså jag måste fan börja jobba typ NU! Pengar behövs hela tiden, ingenting i livet är gratis.

Jag har så mycket saker jag vill göra i sommar men har inga pengar...jag ska ju jobba i slutet av sommaren och det suger men är ändå rätt skönt.

Idag ska jag bara chilla och ligga ute i solen.

Moa

Jag bjuder på denna bilden!!

Likes

Comments

Vi vaknade runt halv nio men gick upp vid tolv och åt hamburgare. Så jävla gott! Sedan gick vi ut och åkte longbord.

Sedan gick vi till Ica och köpte slush eller aa Peter bjöd Ruben och mig på det.

Jag gjorde även världens tabbe och trillade. Jag stod upp på longborden och halkade så trillade..aja, inga tårar inblandade så är det lugnt! Vi gick även och spelade minigolf med Alma och Arthur. Så himla trevligt och vet ni vem som kom först?? Inte jag...hahah jag kom sist men fick iallafall en spik eller vad det nu heter.

Dom här två dagarna var riktigt bra asså. Måste hända snart igen!

Moa

Likes

Comments