Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

I know it seems hard sometimes but remember one thing. Through every dark night, there's a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.


Likes

Comments

Träning

Dagens träning
* Challenge:
50 Jumping jacks
10 burpees
20 squats
- 30 min Pw (totalt 1h)

* Vattengymnastik 1h

Gammal bild från i somras i ett soligt Norrland!

Likes

Comments

Livet

Gick förbi denna under promenaden,
tyckte den var så fin :)

Likes

Comments

Livet

Jag har tappat mitt flow...

Eller tappat smaken. Tycker mina smoothies blir smaklösa eller smakar konstigt och framför allt ser oaptitliga ut.

Inte roligt! Jag gör ju alltid på frihand, har inga mått förutom av Vetegräs, Spirulina och msm... det är sen jag började med Spirulina och msm förresten som jag upplever att smaken har ändrats så det är ju inte konstigt. Ska nog ta tag i saken och ha en smoothie- provning hemma och få till det så jag har några bra basic att göra på vardagarna. Dom är ju ändå en stor del i vad jag får i mig om dagen så känns viktigt att dom blir goda och bra liksom :)

Likes

Comments

Yay! Hade tänkt klara av min pw nu på lunchpromenaden men hade hund med så gick sådär. Funderar på att börja springa intervaller med honom dock. Det kanske vore något? Så får jag ihop min "10min jogg" istället för Pw. Blir ju inte sammanhängande 10minuter men det bör vara likvärdigt. Och eftersom det är min challenge så bestämmer jag det ;-)

Ska gå en till promenad ikväll, vi gick faktiskt bara 20 minuter idag (1,3km) joggade en hel del dock. Men ikväll ska vi gå minst 30, hoppas jag får med min pojkvän kanske. Ska gå direkt efter vattengymnastiken så hoppas jag inte hinner bli kall mellan 😌 Vill inte bli sjuk.

Har ju tre olika övningar idag också. Som jag nog gör hemma innan vattengymnastiken :)

Likes

Comments

Det är så galet skönt att få komma ut och gå på lunchen. Förut när vi hade en timmes lunch stressade jag hem och lagade mat men nu äter jag ordentligt på förmiddagen vid 10 och tar bara smoothie eller frukt efter promenaden. Och äter ordentligt igen kl 15 på eftermiddagsfikat.

Likes

Comments

Livet

Såhär mysigt har vi haft det idag med syster och mamma :)

Likes

Comments