Header

Vet inte riktigt vad jag ska säga angående uppdateringen, men den har helt enkelt varit kass. Har inte haft tiden och inte heller orkat..
Men känner mig väldigt sugen på att börja igen här nu. Så nu ska jag försöka att börja igen som vanligt.

Kram Moa


Likes

Comments

Imorse vakande jag av att jag hade ont i halsen, så himla tråkigt. Så denna dagen kommer väll gå ut på att bara ligga och kolla på film helt enkelt. Dock börjar det onda i halsen försvinna, vilket är skönt. Alltid värst på morgonen. Men nu ska jag ta och kolla på en bra film.

Kram Moa


Likes

Comments

Inte lång kvar till helgen nu. Fredag imorgon, kan inget annat än att bara säga ÄNTLIGEN. Under dagen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och kolla på favorit serien, The Vampire Diaries. Slutade ju inte fören 16.00 idag i skolan dock började vi inte fören 9.45 idag, så himla skönt.

Kram Moa


Likes

Comments

Då va Tisdagen avklarad, en dag närmare helgen. Dagen i skolan va lugn, Tisdagar är dom skönaste dagarna om man frågar mig. Eftersom vi inte har några speciellt jobbiga lektioner. Men efter skolan så va jag med Eliza och Amanda. Vi hade det mysigt och tog lite glass samtidigt som vi satte på en bra film. Mysig Tisdag helt enkelt.

Kram Moa


Likes

Comments


Likes

Comments

Efter en lång tid nu med uppehåll på bloggen så tänkte jag faktisk börja blogga nu igen. Har verkligen saknat att kunna blogga, så kommer som sagt så ska jag börja blogga igen.

Kram Moa

Likes

Comments

Just nu är vi hemma hos Love och tänkte nog kolla på någon film eftersom vädret inte är på topp. Får se vad vi gör efter det men kommer säkert bli roligt. Men ska verkligen försöka att uppdatera bloggen så ofta som möjligt.

Kram Moa
🌸


Likes

Comments

Godmorgon, i det underbara vädret.
Om ca en timma så ska jag ta och träffa Alice och Lina och vi ska åka ner och bada, nu när det är så fint väder. Men tänkte iallafall börja med att jag ska tipsa om nån/några produkter som jag själv har använt och som jag tycker är värt att dela med mig av. Men bloggar mer senare.

Kram Moa
💛


Likes

Comments