Beställde hem dessa fransar ifrån Wish för ett ganska så bra tag sedan. Jag hade inga förhoppningar alls, men wow vad fina dem är! Bara älskar att den har en genomskinlig fransrad, blir så mycket lättare att få ett naturligt resultat då. Dessutom kostade hela paketet endast 9kr!! Vilket kap

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det blev en fika på Darins idag för att fira Alex som blir 18 imorgon.
Kladdkaka & gelato glass är ett safecard!

Likes

Comments

Sen är det Ä N T L I G E N helg igen❤
Jag hoppas ni får en fin torsdag!

Jag har endast en lektion nu på morgonen, håla, lunch & sen en till lektion. Slutar kring 14 så jag & Sarri ska åka in till stan & plugga lite. Vid 15 tiden kommer en kompis till oss som vi ska fika med då hon fyller 18 år på fredag! :)

Likes

Comments


OBS, trigger warning! Handlar om självskadebeteende. Känsliga läsare varnas.

Ja, var ska jag börja? Det är ett väldigt känslosamt & tabubelagt ämne som man bara inte får prata om. Men som är ett större problem är vad vi tror. Vissa tar till mat, alkohol, shopping, river sig själva, ja i princip vad som helst för att bota sin psykiska smärta. Men jag, ja använde rakblad. Jag var bara ett barn. Ett barn som hade hela livet framför sina fötter. Ett barn som skulle vara ute med kompisar & ha kul. Men riktigt så var det inte. Jag var bara 12 år. 12 år första gången ett rakblad skar i mitt skin i 2 delar & fint, rött blod sipprade ut. Jag blev lugn. Jag fick ingen panik, lättanden gick inte att beskriva. Jag var så lättad att jag äntligen för en stund, även om det bara var för några sekunder så var det värt det. Jag slapp den psykiska smärtan & fick känna den fysiskt istället. Jag blev blind för detta, jag trodde inte det var så farligt & sjukt. Jag trodde att de lilla värdet jag hade som människa förtjänade den smärtan. Detta var något som bara fortsatte & fortsatte & fortsatte. Såren blev aldrig djupare med tiden, inte efter den händelsen en oktoberkväll. Jag skar för djupt & då blev jag rädd, riktigt rädd. Jag fick panik & visste inte vad jag skulle göra. Visst, jag hade alltid papper & plåster bredvid mig när jag gjorde det, men pappret tog slut & jag var tvungen att springa ut & hämta nytt. Jag trodde jag skulle dö. Men tyvärr fick inte denna händelsen några varningsklockor att ringa, utan jag fortsatte ändå. Fram tills ett år tillbaka. Jag kan STOLT säga att jag har i snart ett år varit självskadefri. Ett helt år har gått utan att mitt skin har splittras i 2 delar & fint, rött blod har sipprat ut. Innan skämdes jag över dem, men nu har jag lärt mig att leva med dem. Det är ett kvitto som bevis att jag överlevt samt ett bevis på alla gånger jag förlorat mot mig själv.

Kan du, kan jag. Kämpa med mig & så kämpar vi tillsammans. För du är aldrig ensam ❤

Likes

Comments

Gjorde mitt första nationella prov i tvåan idag. 08.15 på morgonen första dagen efter lovet.. Det var i engelska, muntligt. Har alltid haft sån brutal ångest natten innan nationella prov & idag var inget undantag. Sov kanske MAX 2h & då var det liksom en kvart där, låg vaken 3h, 20 min sömn osv.. Det blev ingen helhetssömn med andra ord. Men det gick väl hyfsat tycker jag. Jag satsade bara på att bli godkänd & i slutet sa läraren att vi minst hade uppnått E, mer fick han ej säga. Men det kändes jätte skönt att höra att jag hade klarat det! Svävade på rosa moln hela dagen, haha!

Likes

Comments

Dessa 2 armband bär jag nästan varje dag & dem fick jag utav mamma i julklapp! Det ena armbandet är i från Marc Jacobs & heter Logo disc Black. Det andra är ifrån Snö Of Sweden & heter Colline charm brace.

Likes

Comments

Ge mig sena nätter, blonda slingor i mitt saltvatten hår, solbränna & bättre väder

Likes

Comments

Nu sitter jag & Joel på tåget påväg till min morbror i Hässleholm för lite påskfirande. Är lite nervös, jag ska nämligen köra från station hem till honom. Är inte rädd för att köra, men det är första gången jag har en passagerare med 🙊
Men det ska i alla fall bli mysigt att träffa delar utav släkten igen! Det är det enda bra med högtider, gillar det inte alls egentligen. Men jag vill i alla fall önska er en glad påsk! Va rädda om er & era nära & kära ❤

Påfyllning med lite energi;)

Selfies, ugh. Men här har ni en bild på mig!

Likes

Comments

Imorse tog vi en pw på ca 40 min, så skönt! Älskar att starta dagen med en pw, äta en god frukost & sedan ta en varm dusch.

Idag har vi inga speciella planer direkt. Joel ska åka till Väla för att köpa present till sin mamma & ikväll ska vi på middag. Det vankas hemmagjorda hamburgare, mmh!

Likes

Comments

Blev en tur till handtvätten idag för att tvätta rent pärlan inför våren 😉

Likes

Comments