Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Varför går dessa helger så snabbt? Känns som att det var fredag för 2 timmar sedan.

Men iallafall, nu är det måndag, eller ja, måndag kväll iallafall. Har en hel skolvecka framför mig. Dock så är morgondagen något att se fram emot då vi har Bild&Form som första lektion i 2,5 timme, tycker det är sjukt roligt att rita och skapa. Jag kan slappna av när jag sitter där och det är skönt att inte bara ha massa jobbiga ämnen i skolan.

Idag efter skolan så fikade jag med mina vänner som jag gjorde förra måndagen, tycker det är mysigt att sitta på Wayne's och bara prata med dem jag gillar allra mest. Dock var jag otroligt trött idag så ville helst hem och sova, men det var mysigt ändå.

Kom hem vid 7 ikväll och sedan dess har jag bara kollat på youtube. Borde läsa en bok som vi måste läsa med skolan men funderar på att lyssna på ljudboken istället då jag verkligen inte alls gillar att läsa. Eller så kanske jag kollar på filmen. Boken jag läser är Oliver Twist vilket är obligatoriskt att jag måste läsa på svenskan.

Får se vad denna vecka har att erbjuda, men ska nog träffa en kompis på onsdag efter skolan och sedan kanske hitta på något kul med mina vänner i helgen. Det återstår att se. 

Likes

Comments

Låter djup, men titeln beskriver det väldigt bra.

Idag har jag fått så mycket inspiration på internet. Främst youtube. Jag kollar dagligen på youtube, jag har mina favoriter som jag dagligen kollar in deras kanaler. Allt från skönhet, sminktutorials, vloggar, you name it.

På den senaste tiden har nästan alla gjort flyttvloggar, alltså videobloggar då dem filmar hela sin vardag fast att dem ska flytta, alla till olika ställen i Sverige. Jag tycker det är så inspirerade att kolla på sådana videos, jag blir själv så taggad till att flytta.

Idag har jag fått så otroligt mycket inspiration, jag har drömt mig fram till hur jag vill att min kommande framtid ska se ut.

Jag vill helst nuuu flytta till Stockholm, till en fin liten lägenhet. Få inreda mitt alldeles egna hem, gå själv och storhandla på söndagskvällarna och bara sköta allt själv. Plugga på ett bra universitet, skaffa nya vänner och bara starta ett nytt liv. Ett nytt kapitel i mitt liv. Det är allt jag vill just nu.

Jag har det bra här, jag har bra vänner här också och jag trivs. Men det blir alltid samma sak, jag vill upptäcka nya saker. Träffa nytt folk och bli 18, få gå ut på krogen och leva ett amazing studentliv och bo helt ensam.

Ååååh jag drömmer mig fram och kan inte vänta tills när jag tar studenten sommaren 2018 och på hösten få börja ett nytt kapitel i mitt liv, bli en universitets student. Det är så jag ser det just nu, om 1 och ett halvt år får vi se om det ser likadant ut.

Vill resa också, till New York främst. Ingen kan verkligen förstå min stora dröm om att få åka dit, har drömt om detta sååå länge och vill bara att det ska bli till verklighet. Få åka dit med min stora kärlek och ha en underbar resa med massa shopping, god mat, kvällarna i NYC, vandra genom Central Park, besöka Empire state building och få se the memorial av 9/11 med mina egna ögon, allt är så intressant och jag vill verkligen detta.

Dessa två saker är mina största drömmar just nu och jag kan inte vänta tills när detta blir min verklighet. Allt är möjligt och jag kommer lita på dessa ord.


Likes

Comments

Igår hade jag den bästa dagen på länge. Fick träffa David. Kan inte säga mycket mer än att jag var den lyckligaste någonsin.

Idag har jag inte gjort mycket. Ikväll gjorde jag ordning en lyxmiddag till familjen med västerbottenpaj, mozzarella och tomat, kräftor, ost och kex osv. Och till efterrätt äppelpaj med vaniljsås, det vart riktigt bra.
Nu ska jag snart sova och tagga till en ännu lång skolvecka som jag har framför mig.

Likes

Comments

"Att leva med ovillkorlig kärlek och bli lämnad av den enda man lever för. Jag tror att han är en av mina pusselbitar, men jag vet inte. Jag försöker bara hitta vägen till lycka."

Likes

Comments

Sitter nu på Waynes Coffee med mina närmsta vänner och fikar och pratar, meningen var att vi skulle plugga men det funkar inte när vi är så många och har så mycket att prata om, har så kul med dem.

Ska hem med 6 bussen och sen ska jag plugga, kolla youtube och paradise hotel ikväll.

Hoppas ni får en bra kväll.

Likes

Comments

Är nu påväg till skolan. Slutar halv 4 idag och ska eventuellt plugga på något café med mina vänner efter skolan, men det visar sig.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Jag började fredagmorgonen med att ta tåget till Solna 08.40 för att gå runt på Mall of Scandinavia med Julia, Julia och Rebecka. Jag handlade jackan som syns på bilden och jag är väldigt nöjd med den. Vi åt även mat på en tapas-restaurang på M.O.S, jag tog en fajita, det var riktigt gott! Halv 5 tog vi tåget till Stockholm central, jag mötte upp Amanda och Hilda som jag skulle gå på konserten med och vi tog sedan tåget vidare mot Tele2 arena!

Vi stod och väntade i cirka 1 timme för att komma in i arenan. Det var en väldigt lång kö! När vi kom in köpte jag en dricka och det var förband i cirka 2 timmar innan Justin skulle komma in 20.45. Det var kaos inne på arenan och mycket trängsel där jag stod, jag hade parkett ståplats så det var en bit bort men jag är väldigt nöjd ändå. När han väl kommer in 20.45 så blir det ännu mer kaos i arenan, alla skriker inklusive jag, min röst gick typ sönder. Det var MAGISKT, hade inte sett honom på 3 år, och det var verkligen MAGISKT!

Det var en paus på 20 minuter under hans spelning och då gick jag ifrån mina vänner och försökte tränga mig in ännu längre i massan, tillslut kom jag nästan fram till stängslet mot Golden Circle, jag var definitivt mycket närmre än innan. Jag stod alltså helt själv eftersom Amanda och Hilda stod väldigt mycket längre bak, men jag hoppade och skrek lika mycket ändå, hade fortfarande lika kul! Jag kände att jag ville komma så långt fram som jag kunde, även om mina vänner skulle stå kvar. Och alltså jag släppte loss totalt!

Justin har varit min favoritartist sedan så många år tillbaka, har haft min galna Belieber-period och allt som det innebär, så det var helt MAGISKT att få se honom igen. Var den lyckligaste tjejen på jorden den kvällen.

Är så tacksam att jag fick uppleva detta igen, och TACK JUSTIN för denna underbara kväll, den var OFÖRGLÖMLIG.

Likes

Comments

Instagram@moabeatrice