Header

Postad i: Vardag
Räkmacka med röra i bakgrunden

Okej, detta med att blogga lite gick ju åt skogen, men för att vara helt ärlig så har inte såå mycket hänt förutom att vi äntligen slutat skolan!

Men nu är jag tillbaka och har en massa planer under sommaren, och jag är skit taggad!

Men idag så var mamma ledig så vi ska ut och göra lite ärenden, men innan det så tog vi en räkmacka på Blomstermåla. Helt klart den bästa jag käkat!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Glaesir Från Lilla Årnebo, Känslor
Glaesir står en bit in i hagen och går mot mig

Ni som vet kommer ju känna igen er i detta helt och hållet.

Mådde inte 100% idag under eftermiddagen, och då skriker liksom hela jag att jag är i behov av Glaesir. Så ser jag honom stå i hagen lite längre upp och känner att jag börjar andas. Kände direkt att jag började slappna av och andas. Och så får vi får liksom verkligen ögonkontakt, han kände direkt att jag var lite nere, och börjar gå ,med sina öron fram, till grinden, till mig. Känner direkt den där obeskrivliga känslan. Där man känner att man kan bara stanna upp och aldrig riktigt behöva lämna. Man vill bara att tiden ska stanna och man kan leva kvar med den känslan livet ut.

Den där känslan, som är helt obeskrivlig.

Likes

Comments

Postad i: Glaesir Från Lilla Årnebo, Vardag
Glaesir med munnen full av gräs

Idag var det också en lugn dag, den började med en trip till stallet. Började packa påsar under tiden hästarna stod inne. Sprayade och smorde in Glaesir som vanligt. Det var hyfsat kyligt ute men han står som sagt i skogen och det var liiite kvavt. Och sedan kikade solen fram lite. Och medan det var kallt och mulet så sparkade han ändå, så ett ganska vettigt val.

Med flughuvan på och vi begav oss mot hagen, men stannade och käkade en massa gräs lite lätt i 20-25 minuter. Det är ju snart dags för att få variera lite med bete, så då måste han vänja sig, så det blir en massa betes träningar nu.

Sedan släppte jag in honom i hagen och fixade resten av stallsysslorna i lugn och ro.

Därefter kom mormor och vi tog en snabb fika med stallets personal och ägare innan vi begav oss till kungsmässan i mina stallkläder och min snygga helt omatchande väska.

Jag vill ju ha Everything, everything (allting och ingenting) boken, men såklart har dom den inte där. Super tråkigt, så får nog vänta ett tag med att beställa. Men tycker att dom flesta bokbutiker inte har så stort utbud av YA (Young adult) böcker, vilket är jätte tråkigt då jag älskar att stå i en stor bok butik och känna på nya böcker som luktar helt fantastiskt. Men då kommer nästa krav - Den ska vara på engelska. Så det är lika bra att dra till England igen och gå igenom alla bokbutiker där. Längtar!!

Sen åkte vi hem och chillade en stund i lite besvikelse, men nu snart ska vi över till min moster som bor granne för att fira examen för min kusins flickvän.

Men avslutar inlägget såhär hastigt och så ses vi la inom kort.

Likes

Comments

Postad i: Glaesir Från Lilla Årnebo, Vardag
Glaesir som nu blev en giraff

Idag var det en pretty chill dag. Det blev ingen lektion idag, så jag fick helt plötsligt en timme extra att utnyttja. Började med att packa hö påsarna och fixa vattnet då hästarna var inne innan dom fick komma ut.

Sprayade hela kroppen och smörjde in lite kisel salva runt Glaesir's skap, då flugorna har en tendens till attackera stackaren. Det är jätte jobbigt för honom utanför hagen, undra bara hur det är inne i skogen då liksom. Och på vägen till hagen så råkade en riktigt god gren hänga ner ovanför oss, och den skulle ju Glaesir bara ha. Jag visste att jag har en giraff innan då han har snott hö ur sin grannes hö påsar (Han är smart då han inte tar av sina egna). Men en riktigt lång hals har han definitivt.

Sedan mockade jag och allt det vanliga. Hann till och med putsa mitt micklem träns då det är ganska hårt innan mormor kom, rätt så imponerande faktiskt. Fixa hästarnas boxar otroligt noga, inklusive putsa träns ;)

När mormor kom så drog vi till Coop och Ica maxi, min lilla syster skulle ha lite kompisar hemma, och världens bästa stora syster som man är så ska man självklart dra och handla lite godsaker till dom.

Sen blev det mycket ta det lugnt hemma innan dom skulle komma hem. Det är otroligt skönt att vara ensam hemma (trots dom två hundarna) och bara kunna få vara ifred i sin bubbla och redigera bloggar och bilder.

Sedan kom pappa hem och vi åkte iväg och handlade lite pyssel till hästarna som dom ska få se imorgon ;)


Well, that's it från mig idag. Har ingen aning hur man ska avsluta ett blogg inlägg. Men see you imorgon

Likes

Comments