Det har varit 2 väldigt sega och tråkiga dagar. Är ganska förkyld och när jag väl kommit hem från skolan har jag typ bara gått och lagt mig. Och har kollat klart på 13 reasons Why. Oklart vad jag tycker om serien. Men den var bra. Fast jag gillar mer till exempel i still med the walking dead och pretty little liars. Idag fick jag en bra start på morgonen för att jag åt en riktigt god frukost. Det var gröt toppad med blåbär och vindruvor! Mums!! Och imorgon ska jag baka och ska försöka att ta bilder till er! Och på lördag fyller jag 14!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ögonbryns puder, med 2 färger, en highlighter och ett wax! Köpt på jfr.se och kommer ifrån LA girl.

Cocoapowder från to faced! Köpt Sephora. Doft av choklad!

Eyeliner från kubiis, fick den i julklapp och vet därför inte var den är köpt!

Mascara från Makiash, har för mig att den är köpt på ellos.

Matte me, ifrån sleek. Har köpt den på jfr.se

Setting spray från Urban decay. Mindre storlek. Köpt på sephora.

Likes

Comments

Jag och min familj, har länge funderat på att skaffa hund och så! Fast det har liksom aldrig blivit av. Fast nu detta året har mina föräldrar funderat ganska mycket och så! Och vi har tjafsat om ras och så! Vi har kommit fram till att vi vill ha en cocker spaniel. Och mina föräldrar har kollat runt. Och nu har vi äntligen tingat en hund. Nästa vecka ska vi hälsa på honom och jag längtar! Dock ligger uppfödaren i Kungsbacka (Göteborgstrakten ???). Och vi som bor i en liten håla nere i Skåne! 3 timmar bilfärd jippie njjjje. Men så värt det.
Uppfödaren ville ha valparna i 10 veckor för att vars på den säkra sidan med allting och så antar jag! Så vi får honom någon vecka innan sommarlovet! Och vi har nästan kommit fram till ett namn också!

Likes

Comments

Har varit en väldigt seg dag, fast vi alla är fighters som klarar oss igenom det! Skolan var som vanligt seg men det är väl vardagen! Nu sitter jag i bilen och väntar på min farfar och ska snart dansa!

Likes

Comments

Idag tog jag och min Bästavän lite bilder! Vi tog bilder på fler outfits fast dem bilderna blev inte så värst bra. Det var iskallt ute men värt det för det blev bra bilder. Det mesta jag har på mig är köpt i Spanien så är inte säker på att det kan hittas här i Sverige.

Tröjan är ifrån Levi's. Och den kostade 25€, cirka 250 svenska kronor.

Skjortan runt midjan är köpt på primark, fast jag har sätt liknande på hm. På primark, cirka 60kr

Shortsen är ifrån hm, kostar 150:-

De höga strumporna kostar, 50:- och är 2 pack.

Och skorna kommer också ifrån primark och kostade 190:-

Likes

Comments

dagens

Ska förmodligen börja blogga igen! tycker att det är riktigt roligt faktiskt. Fast denna gången ska jag kanske mer ha en fashion/beauty blogg. Haha vi får se hur det går. Det är iallafall lördag, och jag har haft en ganska chill lördag dansade i morse men inte så mycket mer än så har hänt idag.

xoxo

Likes

Comments