student, dig

Har inte alls tänkt på att uppdatera.. vilket är tråkigt!!

Men för att sammanfatta en vecka på några bilder så har ni dem ovanför! De är dock i fel ordning, med först själva studentdagen, sen mösspåtagning och sist balen.

Men jag vill va noga med att tacka ALLA som medverkat till att göra min student till den bästa veckan i mitt liv (än så länge😉)!! Kompisar, familj och min mamma som har fixat oerhört mycket💓

Det finns så mycket att va tacksam för och glad över, och jag tänker mig att även om mitt liv förändrats nu, till vuxenlivet, så behöver det inte betyda att jag inte kan ha alla mina vänner kvar. Jag vet att alla är rädd för att man ska mista alla kontakter eftersom alla drar åt olika håll, olika jobb och olika högskolor! Men vi måste även tänka att om man verkligen vill ha sin vän kvar, så gör man tid för att träffas eller prata🌸👩🏼‍🎓👨🏼‍🎓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

dig

Ligger här i sängen och lyssnar på det trista regnet. Hade velat sova men det smattrar alltför högt för att få ro. Allt jag kan tänka på är hur jag ska forma min långhelg. Jag hoppade in på jobbet idag, och imorgon har jag nästan allt klart för dagen... Men sen är det tomt.

Men så tänker jag att det är ju faktiskt okej att inte veta, att låta det komma som det kommer. Det är en av mina många flaws, jag blir stressad när jag inte vet. Jag vill ha en plan för det mesta, men oftast är det skönast att inte ha det. Men det är sånt man känner i efterhand🙈

Jag vet att jag inte är den enda som känner att man måste vara aktiv eller ha planer hela tiden. För om man inte har det är man rädd att man bara blir kvar i sängen och kollar på nån serie med en chipspåse.
Men det bästa är att de flesta gånger så löser det sig, och om det inte gör det så ska man veta att det är okej att va lat en dag eller två. Det kan tyda på att kroppen kanske behöver vila och lugna ner sig!

Ta hand om er och godnatt 🌖

Likes

Comments

Kläder, student

Hejsan

Som ni sett har jag inte skrivit på ett jäkla bra tag och det finns många anledningar till detta. Ett av dem är att jag slitit som ett djur med skolan för att göra sista skoltiden enklare på slutet.

Jag ville bara in och skriva en liten uppdatering på hur nuläget ser ut och ni blir en av de första att veta att jag fick ett nytt jobb idag!😻 Var alltså på intervju idag och fick jobbet innan vi ens hade pratat klart! Huuur grymt är inte det!! Jobbet kommer dock bara vara som vikarie under sommaren men de ville att jag skulle fundera på om det va något jag kunde tänka mig fortsätta med under hösten🎉

För att fira ska jag och min vän Julia ut i helgen, för det grymma är att hon också blivit anställd! En av hundra fick jobbet och det va min stjärna🌟
Det bästa är att detta bara är början på en hur grym vår som helst! Vi åker iväg till Magaluf allihopa om ynka 22 dagar och när vi kommer hem börjar studentveckan!!🥂🎓

Grejen är att jag redan fixat klänning till bal, och student. Byxor och body till ombyte och två par skor som är to die for!! Kan göra ett inlägg senare med kläder och skor för dem som vill se👗👠

Likes

Comments

utomlands

Idag var vi iväg och snorklade vid ön Koh Talu.
UNDERBART!!

Eftersom vi ligger 6 timmar före Sverige, så ligger vi just nu i sängarna på hotellet med after sun på axlar och rygg😓🙄
Tog några fina bilder från stranden, men tyvärr inga under snorklingen🌊🌴

Likes

Comments

skolan, dig

Ja då är sista jullovet nånsin slut för mig imorgon... ska bli lite skönt att träffa alla vänner igen, men inte så tagg på att skolan börjar..

Ångesten har varit länge inom mig gällande denna termin, sista terminen i gymnasiet.. Det är liksom tråkigt men ändå skönt att det är så lite kvar nu..!
Har inte bestämt mig än vad jag ska göra efter, men det är ändå några månader kvar så känns fortfarande lugnt på ett sätt, men det hindrar absolut inte tankarna att tänka fritt.

Till alla er som känner ångest över att skolan tar slut, och ett nytt liv kommer börja, ett liv som vi inte har någon aning om.. Det kommer inte vara rutiner med att gå upp 7 på morgonen, vara i skolan hela dagen och lyssna på en lärare, komma hem och göra läxor och sen sova..
Det kommer finnas många alternativ och möjligheter, vilket man inte ska vara rädd för, utan beundra sig själv över vad man åstadkommit för att få alla dessa möjligheter!

Jag har många möjliga val att göra, men känner inte att jag bara kan göra en, jag tänker prova mig fram och se vad som passar mig. Vad som gör mig lycklig och driver mig.

Jag lånade lite quotes från olika sidor för att visa er lite motivation till både denna vår med hårt slit, och sen även till det som kommer hända efter❣️

Likes

Comments

december, familj

Hej alla vänner❣️

Menat att lägga ut ett inlägg för typ två veckor sedan men den laddades inte upp och jag glömde den tyvärr tills nu...

I alla fall så har jag haft en super bra jul, med familj och vänner! Jag firar alltid med pappas sida dagen före jul, och blev superglad över att få träffa mina bröder! De växer så fort just nu så man hinner knappt med!
På själva julen så var vi hos min morbror och åt och öppnade julklapparna.

Fick suuuuper fina presenter tills jag flyttar hemifrån som man tar för givet att det ska finnas!! Jag är jättenöjda och ett stort tack till alla mina familjemedlemmar som gjorde julen så härlig❣️

Likes

Comments

Handboll, skolan

I fredags var jag i Stockholm på SACO-mässan för att kolla upp olika universitet,högskolor och college till framtiden?! Men man blev ju inte klokare av att gå runt där.... Alla människor var på oss hela tiden "Välj vår skola för den är bäst och ta en broschyr"
Kom hem med fyra tygpåsar fyllda med böcker och flyers typ..

Idag var jag också i Stocholm, men på helt andra vägar än att kolla högskola. Det blev en match men tyvärr resulterade det i 0 poäng denna gång....
Men What to do, vi har match igen hemma på söndagen den 27:e, så bara att komma och heja👏🏼

Imorgon blir det dömningar på Lugnet och sedan mitt älskade plugg som jag aldrig blir klar med.... jätte roligt är det...

I alla fall så ska jag sova så jag orkar med tre matcher imorgon!! Kram på er

(Några veckors gammal bild från en hemmamatch i Falun)

Likes

Comments

Norge

Några få bilder jag tog under trippen till farbror i Oslo.
Vi tog bilen fram och tillbaka och tillbakavägen var som att åka igenom ett vinterland😻❄️☃️

Likes

Comments

Handboll

Ikväll blir det att packa lite, köra lite och se lite hockey förhoppningsvis.
Imorgon bär det av till Jakobsberg för match med en inställning att ta hem 2 poäng!! Så taggad!!😻💪🏼
Detta kommer vara andra seriematchen för säsongen så vi har stora förväntningar allihopa att vi kommer orka.
På söndag blir det ännu mer handboll genom dömning i Haraldsbohallen😅

Likes

Comments

dig

Skrev tidigare att jag skulle skriva ut en sak som hände mig och en vän för ett tag sen som fick mig att tänka om, bli frustrerad och sen skratta.

Jag går rakt in i händelsen; vi var och shoppade en eftermiddag då vi går om, om det var två eller tre killar, som gav oss en blick. (Det var väll inget speciellt med det), men sen började de mjaoa och kurra på oss, som vi var två katter att locka på.
Och då kommer min fråga, vad hände med killarna och deras intelligens?

Jag menar, vi är unga kvinnor som känner självkänsla. Men hur kränkande är det inte egentligen att killar kallar på oss som om vi vore djur? Har vi inte lika hög IQ som killar? Ska jag känna mig attraherad till det ljudet och finna killen intressant på grund av deras flitiga raggningsreplik?
Det är inte så att det är första gången det händer för mig att en eller flera killar har så kallat "raggat" på mig med kattljud eller själva ordet "katt", men det väckte tankar i mig just denna gången.

Det jag tänker är; ska vi tjejer tycka att detta är okej? Vissa av er kanske tycker det och gillar det, vilket jag inte har något emot. Men jag kände mig ofredställd så att säga. Jag tycker inte att det är okej eller sexigt.
Jag vet att bara för att jag skriver detta, så kommer det inte upphöra med djuriska läten av personer när de sett mig, jag vet att jag inte kan förändra dem om de tycker att det är en bra replik. Men jag står på mig och säger att jag tycker det är fel och hoppas att någon håller med eller i alla fall förstår varför jag tycker så.

Jag vill skapa en diskussion och låta andra få säga sitt tycke i denna fråga, eftersom jag är nyfiken på vad andra kvinnor, alltså du, har varit med om.

Ha det så bra så länge, och tack för att ni läste :)

  • dig
  • 1431 readers

Likes

Comments