View tracker

Handboll, skolan

I fredags var jag i Stockholm på SACO-mässan för att kolla upp olika universitet,högskolor och college till framtiden?! Men man blev ju inte klokare av att gå runt där.... Alla människor var på oss hela tiden "Välj vår skola för den är bäst och ta en broschyr"
Kom hem med fyra tygpåsar fyllda med böcker och flyers typ..

Idag var jag också i Stocholm, men på helt andra vägar än att kolla högskola. Det blev en match men tyvärr resulterade det i 0 poäng denna gång....
Men What to do, vi har match igen hemma på söndagen den 27:e, så bara att komma och heja👏🏼

Imorgon blir det dömningar på Lugnet och sedan mitt älskade plugg som jag aldrig blir klar med.... jätte roligt är det...

I alla fall så ska jag sova så jag orkar med tre matcher imorgon!! Kram på er

(Några veckors gammal bild från en hemmamatch i Falun)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Norge

Några få bilder jag tog under trippen till farbror i Oslo.
Vi tog bilen fram och tillbaka och tillbakavägen var som att åka igenom ett vinterland😻❄️☃️

Likes

Comments

View tracker

Handboll

Ikväll blir det att packa lite, köra lite och se lite hockey förhoppningsvis.
Imorgon bär det av till Jakobsberg för match med en inställning att ta hem 2 poäng!! Så taggad!!😻💪🏼
Detta kommer vara andra seriematchen för säsongen så vi har stora förväntningar allihopa att vi kommer orka.
På söndag blir det ännu mer handboll genom dömning i Haraldsbohallen😅

Likes

Comments

dig

Skrev tidigare att jag skulle skriva ut en sak som hände mig och en vän för ett tag sen som fick mig att tänka om, bli frustrerad och sen skratta.

Jag går rakt in i händelsen; vi var och shoppade en eftermiddag då vi går om, om det var två eller tre killar, som gav oss en blick. (Det var väll inget speciellt med det), men sen började de mjaoa och kurra på oss, som vi var två katter att locka på.
Och då kommer min fråga, vad hände med killarna och deras intelligens?

Jag menar, vi är unga kvinnor som känner självkänsla. Men hur kränkande är det inte egentligen att killar kallar på oss som om vi vore djur? Har vi inte lika hög IQ som killar? Ska jag känna mig attraherad till det ljudet och finna killen intressant på grund av deras flitiga raggningsreplik?
Det är inte så att det är första gången det händer för mig att en eller flera killar har så kallat "raggat" på mig med kattljud eller själva ordet "katt", men det väckte tankar i mig just denna gången.

Det jag tänker är; ska vi tjejer tycka att detta är okej? Vissa av er kanske tycker det och gillar det, vilket jag inte har något emot. Men jag kände mig ofredställd så att säga. Jag tycker inte att det är okej eller sexigt.
Jag vet att bara för att jag skriver detta, så kommer det inte upphöra med djuriska läten av personer när de sett mig, jag vet att jag inte kan förändra dem om de tycker att det är en bra replik. Men jag står på mig och säger att jag tycker det är fel och hoppas att någon håller med eller i alla fall förstår varför jag tycker så.

Jag vill skapa en diskussion och låta andra få säga sitt tycke i denna fråga, eftersom jag är nyfiken på vad andra kvinnor, alltså du, har varit med om.

Ha det så bra så länge, och tack för att ni läste :)

Likes

Comments

friendos

Ikväll var vi alltså hemma hos Julia för att överraska henne när hon kom hem från en middag med sin pojkvän. Om man säger såhär- hon hade inte en aning!😂
Alla var jätte stressade och nervösa men we pulled it off, hon blev jätte rädd och glad!
Super härlig kväll med super fina människor.

Likes

Comments

dig

Tänkte skriva lite senare i veckan om en händelse som kom upp för någon vecka sen, men som jag inte kunnat låta bli att tänka igenom 1000 gånger om..

Ledtråden är: 👦🏼👦🏻👦🏾👦🏿🎶😼😸🎶🙎🏽🙎🏼

Likes

Comments

dig

Det blev en tatuering i måndags för min del.. 🙄😍

  • dig
  • 573 readers

Likes

Comments

utomlands, familj

Adriana Beach club - vilket härligt ställe. Dit åker man gärna igen!!

Vi bodde alltså på ett hotell en bit ifrån staden Albufeira, hotellet var skitstort så vi tappade bort oss några gånger (iaf mamma)😅
Hela veckan var det sol och mellan 27°-35° vilket var asskönt, speciellt när jag fick veta att det regnat hela veckan hemma i lilla Falun!

Vi hade all inclusive så det va buffé hela dagarna och drinkar som bara var att hämta från baren! Stranden låg en 100 meter utanför hotellets område så man behövde rumsnyckeln för att komma ut och in genom en låst port.
Jag kan rekommendera detta ställe

Likes

Comments

friendos

Börjar dagen med att vakna upp hos Veronica, ta en fika på stan med Erik och sen...
Träffa min efterlängtade älskade Julia❤️
Vi var och bada innan vi fixa grillen för lite hamburgare och mys🤗 slutade med minigolf med henne och Max på Slussen! Kunde inte haft en bättre dag⛳️🏌

Likes

Comments

familj

Idag fyller mellersta hela tre år, helt sick vad tiden gått fort! Inte träffat honom sedan julas tror jag, vilket gjorde honom jätte stor i mina ögon nu idag när vi var och åt lunch😍
Gjorde mig super glad att han inte alls var blyg, utan ville ha med mig överallt och sitta bredvid osv.
Som de flesta vet så ser jag dem inte ofta då de inte bor i Falun längre. Supernöjd storasyster⭐️

Likes

Comments