Använder redan Lcc schampoo/balsam/inpackning och är störtförtjust, så detta ska bli ytterst spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har gått igenom ganska många olika faser&färger med mitt hår. Mitt stackars hår.
Jag är från början blond, men har genom åren varit svarthårig, brunett, knallrött, tillbaka till brunt för att sedan bleka och bli knallröd igen. Sammanfattning- det är ett under att jag ens har något hår på huvudet.
Men förra sommaren bestämde jag mig för att bli blond igen. Försöka få fram min riktigta hårfärg. Men denna gången skulle jag göra det "på riktigt". Jag hade låtit bli att hålla på med röda färgbomber för att underhålla färgen, och när jag traskade in på frisörsalongen i juni 2015 var det en gräslig färg. Urtvättad, rödaktigt och allmänt asfult. Efter några timmar på frisörsalongen var jag ganska mycket mer korthårig och brunblond.

Efter det har jag varit så överdrivet "snäll" mot mitt stackars hår. Jag har inte använt värme, inte plattat håret, inte fönat det eller något. Men nu har jag äntligen bokat klipptid. Nästa vecka ska jag klippa och slinga håret. Det ska bli så spännande och se hur det blir, har ju blivit ganska ljushårig under året, men ska bli skönt att fixa till det ordentligt!

Likes

Comments

Nu har mina nya glajor kommit, ett par slipade sol, vilket är grymt skönt. Dessa med spegelglas och pilotmodell. Har använt mina andra iprincip varje dag i 3 veckor, så ska bli kul med lite variation.

Likes

Comments

Ja, nu är det inte mycket kvar i huset. Tvättstugan är klar och duschen monterad. Det är alltså bara köket kvar, sen går flyttlasset!

Likes

Comments

Produktiv måndag kan jag säga. Storhandling med Rebecca, dvs 4 papperskassar fulla. Nu är kylen/frysen fyllda och jag kan kolla serie med gott samvete. Slängde även ihop en smoothie/milkshake med banan och jordnötssmör, yum!

Likes

Comments

Helgen har varit mysig, i söndsgs var det kalas för pappa som gällde, hela familjen!
Nu idag åkte Anton till Spanien för jobb, och jag är ledig, så idag blir det städning och storhandling med Rebecca!

Likes

Comments

Dagen har spenderats med en av mina absoluta favoriter. Min fina Rebecca. Vi har varit på "vårat place", nämligen Silverfallen. Det har blivit lite utav vår grej. Promenad och sedan en kopp kaffe.
Sedan drog vi vidare till Skövde och strosade runt. På vägen hem stannade vi till vid Max och köpte varsin lyxshake, hallon&lakris. mums!!

Likes

Comments

Likes

Comments