View tracker

Måndag igen.. Gick till 16.00 , som vanligt hahah. Ikväll har Anna varit här så vi har varit ute och gått och pratat.

Har nationella prov imorgon i engelska, den muntliga delen. Är mer nervös nu inför engelskan än vad jag var för svenskan. Kanske för att vi inte har förberett oss nästan någonting för engelskan, vilket vi gjorde inför svenskan. Hoppas att det går bra imorgon. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag har jag och Anna varit på grans och kollade på program. Jag ska gå häst, vilket jag längtar efter så mycket! Är less på solander nu, så ska bli jätteroligt att börja gymnasiet till hösten. :) Vi hade det verkligen jättekul!

Likes

Comments

Jag fyllde ju år i fredags, närmare bestämt 15 år. Vi firade i stugan med sushi och glass. 😍Jag är jättenöjd med dagen, jag fick ett målarblock till akvarell och en Iphone 6s plus!

ikväll är det Piteå Ridklubb som gäller.☺️

Likes

Comments

Idag får Lady en stor guldstjärna!!!🌟
Var inte rädd för någonting och hon blev inte allt för upprörd när Leo och Tex fick trava osv, då hon själv bara får skritta än så länge. Hon koncentrerade sig på mig och det vi gjorde. Tränade på stopp och start. Gick super!😊

Likes

Comments

Idag invigde jag min nya pannlampa som jag köpte igår! Nu när det blir mörkt så fort så ser man inget när man ska mocka å fylla på med vatten i Ladys hage, utan man måste ha typ telefonen som lyse. Det är ju inte bra för telefonen,så jag skaffade mig en pannlampa. Funkar jättebra!


Utan vs med ficklampa

Likes

Comments

Idag så har jag inte gjort så mycket, mest gått å väntat på att få fara till stallet hahah! Vi hade galoppbommar och Alfie skötte sig super. Jag är också supernöjd med mitt byte till denna grupp, visade sig idag att en av ridlärarna (de är två) i den nya gruppen rider i samma stall som Lady står i, Vilket var kul!Imorgon blir det mest troligt sunderbyn, för att kolla mina ögon. Igår (Lördag) skulle vi se en film och jag fick synbortfall, 1177 sa att vi skulle fara in till akuten så det var det vi gjorde. Det försvann dock efter ett tag men sjukhuset här i piteå pratade med det i sunderbyn ( där jag är å kollar diabetesen) och de ville att jag skulle komma dit på måndag och se vad som egentligen hände. Det kan vara migrän, har dock ingen huvudvärk men enligt läkarna kan man ha migrän med bara synbortfall. Pratade med mormor idag och hon sa att hon som ung hade kraftig migrän och än idag ser hon typ mönster å att det blir grumligt då å då vilket var exakt det jag upplevde! Men vi får se hur det går, De ska säkert göra ögonbottensfotografering och annat..

Likes

Comments

Idag var vi bara åtta stycken i klassen, vi är redan en liten klass när alla är här men idag slog vi nog rekord.. Många sjuka osv. Iallafall så hade vi:
NO (labbade)
Svenska (svarade på frågor om boken vi läst/läser)
Idrott (badminton)
Engelska (skriva artikel)
och sist men inte minst...
Tyska! (drama om Türkisch für anfänger)

och nu är det helg, äntligen!! Imorgon blir det att fara till lady och på söndag rider jag lektion på piteå ridklubb. Idag,Fredag, är den enda dagen jag inte har varit i stallet i veckan hahah.

Likes

Comments