View tracker

Sånt som jag behöver i mitt liv! Samt lite vinter .. lite snowboard, lite skoter, Åre och Janine.

Efter att ha varit uppe sedan halv fem i morse pga. jobb, så sitter jag nu utslagen i soffan och varvar ner en aning. Typ läggdags om en timme igen, haha. Kikar iallafall runt på ridestores hemsida, och det verkligen kliar i fingrarna på mig!! Finns så mycket jag bara vill klicka hem på en gång. Behöver bland annat ett nytt ställ inför vintern, samt snowboardskor och ryggskydd .. Ja sånt där som jag tycker är mycket roligare än plånboken, stackarn. Behöver dom där ,Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej på er! Så kom den här dagen då jag faktiskt tog upp datorn igen, haha. Sitter och redigerar och går igenom lite bilder sedan jag och Janine var på Mallis en vecka, i Portixol för att vara exakt, så jag kände att det vore väl på sin plats att smyga mig in här en sväng då också? Hade en sån himla fin vecka där borta! Världen borde ha fler som Janine. Är ju inte så ofta vi ses längre då hon bor i Åre sen en tid tillbaka, så det var precis på sin plats det här.

I övrigt så har jag en ledig dag idag, så jag har hängt lite med Zara nu på förmiddagen. Besiktat hennes bil, haft en lunchdejt och lite sådär! Kom väl hem för en timme sedan, så nu tänkte jag väl bara fortsätta att hänga här i soffan en stund till och försöka pilla klart med mina foton.

Likes

Comments

View tracker

Sista onsdagen i augusti .. Jag sitter nedslagen i soffan och är dunderförkyld. Förstår liksom inte grejjen när jag har klarat mig såå bra i flera månader, men precis nu så var det tvunget att slå till. Jag åker ju utomlands på fredag, så det här var väl typ det sista jag behövde nu, haha. Snorig, hosta, näsblod om vart annat, och som pricken över i;et så får jag sånna problem med mina leder när jag är sjuk.

I övrigt så har jag lyckats tagit mig en dusch iallafall. Så nu tänkte jag bara kasta på mig nå slit o släng kläder och fara vidare mot pappa för att ordna lita med bilen. Ska nämligen komma ett litet par dit i eftermiddag och kolla på lill'pärlan min inför ett kommande bröllop. Spännande!!


Likes

Comments

Alltså, look at my new babes! De enda som fattas nu är ett schysst ställ, men eftersom jag är så nedrans liten så verkar bara barnkläder finnas i min size .. haha. Hittar alltså inte alls så snygga kläder som finns i vuxen storlek. Minns hur extas en fin vän till mig var över att jag och Zara skulle börja vara med och gasa runt med han och grabbarna, att han skulle få lära oss allt han kunde .. Livet tog dock en oväntad vändning där på midsommar, men jag kan se hans nöjda min varje gång vi sitter upp på dessa fordon.

Kan knappt bärga mig till att jag och dessa pjucks ska få skita ner oss tillsammans.

Likes

Comments

På foto; Zara G.

" You're the weirdest, craziest, stupidest and most beautiful creature i have ever met "

Likes

Comments

Alltså va.. vad hände? Det är snart tre månader sedan jag var in på den här sidan senast och delade med mig utav något. Ska jag vara helt öppen och ärlig så har dessa månader bara varit kaos för mig. Det har varit tre månader utav tårar, oro och en konstant bubbla som jag fortfarande går omkring i. Det här året har tyvärr inte varit det bästa året under mina tjugotvå år. Så jag har hållit mig på avstånd härifrån, eller snarare så har den här sidan inte ens funnits överhuvudtaget i mitt lilla huvud. Istället försöker jag konstant att omringa mig av fina vänner och bara stötta varandra genom allt som sker.

Igår var jag och skålade med ett fåtal personer iallafall, bland annat Janine som tog upp min lilla sida här på tal .. Så fick för mig att gå in och kika till den förut och kände plötsligt för att lägga upp någonting här. Så hej på er igen! Jag hoppas att allt står lite bättre till för er än här borta. Tänkte ta och pilla med lite bilder nu när jag ändå sitter här vid datorn, så får ni en tjusig liten bild ifrån innan allt rasade samman och jag faktiskt var på topp så länge! Eller två,

Likes

Comments

​Ändra är man automatiskt duktig på sånt här på heltid, eller så är man som mig, och är duktig fyra dagar varannan månad ungefär. 
Men vill ni veta nå skojj? 1. Jag har fått jobb. 2. Jag har tagit ut amazonen från vintervila. 3 .... det var väl ungefär det. Vore det inte för att det snöar här hos mig i skrivande stund så hade jag skrivit att sommaren är runt hörnet, och att förr- förra helgen så var det snurr på stan här i våran lilla håla. Jag drack öl, åkte impala och vrålade i kör tillsammans med mina fina vänner. Åh, det kändes så bra! Och om två veckor är det dags för årets första riktiga cruising också, startskottet. Helgen innan fyller jag dessutom år så jag ska tvinga alla att fira mig i efterhand där i bilen och få en oförglömglig kväll .. haha! Närå.

Jag är så ringrostig på sånt här så det här inlägget får vara lite grumligt och vingligt, men jag lever iallafall, just so you know. Lite fullt upp med jobb och att komma in i nya rutiner bara, så jag har inte ens suttit vid datorn den senaste månaden.


Likes

Comments