Det blir inte så mycket på den här sidan längre .. Sitter knappt nedslagen vid datorn alls längre, så det är väl typ därför. Har haft så mycket för mig på senaste! Så mycket som säkerligen hade varit kul för mig att ha sparat här egentligen, men jag har liksom inte känt för att spendera så mycket tid vid den här skärmen tyvärr.

För några veckor sedan exempelvis, så tog jag mitt pick och pack och hakade med grabbgänget bort till Vemdalen för vårforum. Visserligen hade ju en tjej som sällskap gjort det hela snäppet bättre för min del, men nog må jag ha levt loppan ändå och hade superfina dagar där borta. ↓

Nu är ju tyvärr vinter- och fjällsäsongen över för min del (för nu), men jag känner mig nog ändå helt okej mättad på ett också. Sommaren har börjat anlänt hit till mitten av Sverige också, och bästa säsongen jag vet är ju ändå den som väntar! Första cruisingen har varit, startade dagen med klubbdag innan vi begav oss mot Timrå för några snurr på kvällskvisten. Alltså vad jag älskar detta! Vad jag älskar människorna i våran klubb, vad jag älskar hög musik och trånga baksäten där alla sjunger i kör. Vad jag älskar mina föräldrar som låtit mig växa upp i denna "bilkultur", haha!

Får se när jag lyckas slänga upp någonting här nästa gång! Allting blir ju mest för min egna skull nu mera, så jag känner ingen press.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 12 maj så blev min kusin pappa, en utav mina närmaste vänner blev mamma.
Och jag, jag fick en gudson. Finaste lilla Billy! Har nog aldrig känt mig så stolt,

Likes

Comments

Lagomt till att säsongen typ är slut, så införskaffar jag mig nya snowboardboots, haha ..
Mina gamla har verkligen gjort sitt, så det var på tiden att låta ett par nya ta över. Denna gången med boa istället, har länge velat pröva den modellen!
Håller tummarna för att några backar kommer gå att åka i när det är dags för vårforum, i Vemdalen. Är ju dock inte förrän i slutet av April, men ändå.

För övrigt så, HALLÅ IGEN! Det var ett tag sedan, haha. Vet inte riktigt varför den här sidan hamnade åt sidan nu?

Likes

Comments

Ännu en helg har snart passerat! Den här helgen har verkligen bjudit på en massa fint för min del.
I fredags så blev det en middag på Gambrinushallen med ett fåtal sköna människor. Bara sitta och surra, äta och dricka en massa gott. GILLA!
Lördagen erbjöd i sin tur en sväng bort till Hamstasjön med Linda och Olivia där det var angeltävling på gång. Tog med oss varsin solstol och bara hängde med en massa människor som var där, haha. Älskar verkligen att vara ute sånna här dagar .. När det närmar sig våren liksom,

Hade dessutom en as härlig kväll igår! En tjej vid namn Victoria fyllde 30år, så från klockan sex så var vi en massa människor som hängde i en lokal på BSK och svängde med svansarna hela kvällen. Åt god mat, körde nån lek, drack gotta och bara hade det jäkligt kul. Så himla bra ordnat och lilla jag hade en tipptopp kväll!

Men ja, söndag nu .. Vaknade faktiskt upp "fit-for-fight" idag, men har ändå bara lyckats hängt här i soffan och tagit det lugnt. Mina händer mår uselt, och nu har jag till och med lyckats få en "knöl" vid ena handleden som är (ursäkta för äcklig information) fylld med vätska .. Haha alltså, det blir bara värre och värre med mina leder. När tar det slut liksom? Får provsvar om ca. 1-2 veckor ifall det är något sjukdomsrelaterat, och tills dess så har jag fått smärtstillande att knapra på, woho!

Väntar dessutom jobb för mig hela kommande vecka, så jag hoppas verkligen att jag kan få överleva dessa pass nu! Jag behöver det.

Likes

Comments

Vad jag lever i när jag bara går hemma? Det här. Mitt underställ. Har varit kär i det sen dagen det införskaffades .. Överdriver inte ens, haha.
Ligger i soffan och spanar lite på Eivys hemsida, vill klicka hem fler .. De här nedan exempelvis, de skulle inte sitta helt fel

Likes

Comments

HALLÅ FREDAG! Solen skiner, någon film rullar på tvn och idag har jag faktiskt "bara" ont i mina knän. Känner mig faktiskt någorlunda pigg idag alltså!
Har legat vaken sedan klockan 8 och bara strosat runt här i boet sedan dess, väntat på att Zara ska vakna. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med ..
är less på att sitta instängd nu och vara begränsad. Inte kunna göra vad som helst längre.
Hoppas iallafall på att kunna åka något åk på brädan ikväll! Är ju "natt i backen" idag, och det hade ju inte vart fy skam att få ta sig ett åk eller två.

Springer omkring i mina underställsbyxor och försöker intala mig själv att kroppen kommer att palla ett iallafall, haha.

Likes

Comments

En vecka senare och här sitter jag fortfarande instängd .. Den här kroppen är inte alls på min sida längre! Skulle egentligen har jobbat idag, men icket.
Har iallafall äntligen fått någon att lyssna på mig nu, så nästa vecka väntas både sjukgymnast och ett läkarbesök. Hoppas på att få någon hjälp och ordning på de här lederna nu! Behöver jobb och rutiner i mitt liv, tycker om mitt jobb och har en för rastlös liten själ för sånt här, haha.

I övrigt så tog jag iallafall vara på solen härromdan, for ut med Zara en timme eller två och rastade kameran lite. Innan min kropp gav upp igen vill säga. Är väl ungefär det som har hänt för mig de senaste dagarna, haha. Annars har jag bara legat och degat här i soffan. Kollat på dåliga tv-program och bara varit.
Hoppas det här vänder snart! Har iallafall ställt in mig på att kunna jobba på måndag igen.

" Become the hero of your own story " ↑
- DirtCultClothing

Likes

Comments

HEJ FREDAG! Såå har ännu en vecka snart passerat, en vecka som inte alls blev en jobbvecka för mig ..? De var ju det som var tanken egentligen liksom.
Mina leder har sagt upp sig mer än vanligt den här veckan, och jag har helt enkelt inte kunnat jobba. Knappt kunnat torka mig när jag har pinkat, eller borstat tänderna, eller kammat håret heller för den delen. Min vänstra handled har varit totalt off och inte gett mig mer än en massa smärta på senaste.

Har försökt krigat till mig tider på VC i säkert ett år nu, men aldrig fått kommit in? Istället tycker dom att jag ska vända mig till sjukgymnasten varje gång, som inte ens har några tider för än .. Igår fick jag nog och åkte in till sjukhuset. Och vet ni vad? Jag fick inte komma in där heller, haha. Alltså jag blev så himla frustrerad att jag ställde mig och bölade åt mamma. Visste inte vart jag skulle ta vägen längre.

Hon på sjukan skulle ringa till VC och göra så att dom fixar en tid åt mig där, också skulle dom ringa upp mig idag. Men har dom ringt än? Noep.
Så här ligger jag i soffan och har precis lugnat min irritation en aning. Fått i mig lunch och tänkte väl ta och göra mig i ordning för vad nu den här dagen kan tänkas erbjuda! Har inga planer alls för idag, eller någon av de kommande dagarna i helgen. Jag tar det helt enkelt som det kommer, får se vad kroppen orkar med liksom!

Likes

Comments

HAN.
Han som var bäst på att ösa kärlek över andra.
Han som såg alla tjejer han tyckte lite extra om som sina prinsessor.
Han som tog en i famnen och alltid visste vad en behövde. Höjde en till skyarna.

Som jag saknar dig. Som jag behöver dig. Så som hjärtat skriker emellanåt och man går sönder. Om fyra månader så har det gått ett år. Ett helt jävla år utan dig.

.

.

Likes

Comments

Men hallå snöiga måndag!

Ännu en ledig dag, trots att det nyss var helg .. Sitter i soffan och trycker i mig gifflar (hälsosam som man är) och spanar in en serie på svtplay, "hashtag"
Tror den var baserad på någon verklig händelse? Något i Göteborg typ? Läste iallafall om den på någons blogg och än så länge verkar den helt okej!

Har inga större planer för dagen, mer än att jag ska iväg och simma med Linda i eftermiddag. SÅ SKÖNT. Men annars så blir det nog mest bara soffhäng.
Snöar som attans ute, och de flesta utav mina små vänner jobbar ju en dag som denna .. Själv så kliver jag på min egna jobbvecka först i morgon!
.

.

.

.

Likes

Comments