Hola amigos! Igår var det fredag, fredagar betyder alltså öl ... oftast. Iallafall om jag och Linda kommer i kontakt med varandra, då är det öl-fredag som gäller. Haha fy, är inte pigg idag. Inte så att jag mår dåligt, klarar mig tack och lov 9 av 10 gånger från det, men jag är såå fruktansvärt trött.

Hade en harmonisk hemmakväll igår och spelade sällskapsspel med lillasyster och hennes kompis. Bara mös runt och halvsov på soffan emellanåt liksom. Sen började jag och Linda surra, haha. Halv elva klev jag på ölen och har ingen aning om när jag skallade en kudde för läggdags efter det .. Men trött, det är jag. Sitter här hemma hos modern min och grattar systra min som fyllde år i måndags, inväntar middag och bara tar det lugnt liksom. Senare ikväll väntas festligheter också, överraskningsfest har stått på dagens agenda, men idag kör vi på det nyktra jag och Linda. För imorgon, imorgon ska vi gasa skoter! Woop


Likes

Comments

Såå hade vi klivit in på ett nytt år och är redan inne på andra veckan! Det snöar ute, och jag sitter nedslagen i soffan och önskar att jag hade en massa pengar ... Jaa, vem gör inte Moa? Nämen vill bara överösa mig själv med en massa ytterkläder, i massor. Älskar sånt här, ↑ men har inte råd med allt sånt där nu, haha. Min garderob saknar en overall. Också vill jag ha mig en egen skoter .. Har nämligen äntligen tagit tag i att gå utbildningen för förarbevis, så att jag kan börja köra lagligt som alla andra. Vill hänga med Janine i Borga exempelvis, och det har ju inte riktigt fungerat säkert utan det där kortet ...

Det rycker verkligen i mina nerver, vill ut. Vill hänga med vänner ute i snön, vara ute och gasa och pausa med en grillning, typ. Var ju i Hede under nyårshelgen med några härliga människor, tog en tur ut där på fredagskvällen och gjorde upp eld och käka middag i skogen. Alltså så mysigt! Precis vad själen behöver.

Likes

Comments

Så har ännu ett år snart passerat, och jag insåg precis att jag inte varit aktiv här sedan i September? Jag har knappt varit aktiv här alls om man ska kolla överlag på hela året ... Jag har haft ett känslomässigt väldigt kämpigt år och den här sidan flöt helt enkelt iväg från vad jag hade ork för.

Fick iallafall för mig att slänga in ett litet livstecken här nu, haha. Var ju i Åre för ett tag sedan och hälsade på Janine, hon berättade om sin besvikelse när hon klickar sig in här gång på gång och får se samma dumma inlägg sen just September fortfarande .. Det är ju ändå här stackarn får hålla koll på en på bästa sätt sen hon flyttade härifrån, hah. Jag försöker göra mitt bästa! Vi får se hur det går härifrån, kan bli hur som helst det. Jag mår iallafall jäkligt bra igen.

Likes

Comments

Sånt som jag behöver i mitt liv! Samt lite vinter .. lite snowboard, lite skoter, Åre och Janine.

Efter att ha varit uppe sedan halv fem i morse pga. jobb, så sitter jag nu utslagen i soffan och varvar ner en aning. Typ läggdags om en timme igen, haha. Kikar iallafall runt på ridestores hemsida, och det verkligen kliar i fingrarna på mig!! Finns så mycket jag bara vill klicka hem på en gång. Behöver bland annat ett nytt ställ inför vintern, samt snowboardskor och ryggskydd .. Ja sånt där som jag tycker är mycket roligare än plånboken, stackarn. Behöver dom där ,Likes

Comments

Heej på er! Så kom den här dagen då jag faktiskt tog upp datorn igen, haha. Sitter och redigerar och går igenom lite bilder sedan jag och Janine var på Mallis en vecka, i Portixol för att vara exakt, så jag kände att det vore väl på sin plats att smyga mig in här en sväng då också? Hade en sån himla fin vecka där borta! Världen borde ha fler som Janine. Är ju inte så ofta vi ses längre då hon bor i Åre sen en tid tillbaka, så det var precis på sin plats det här.

I övrigt så har jag en ledig dag idag, så jag har hängt lite med Zara nu på förmiddagen. Besiktat hennes bil, haft en lunchdejt och lite sådär! Kom väl hem för en timme sedan, så nu tänkte jag väl bara fortsätta att hänga här i soffan en stund till och försöka pilla klart med mina foton.

Likes

Comments

Sista onsdagen i augusti .. Jag sitter nedslagen i soffan och är dunderförkyld. Förstår liksom inte grejjen när jag har klarat mig såå bra i flera månader, men precis nu så var det tvunget att slå till. Jag åker ju utomlands på fredag, så det här var väl typ det sista jag behövde nu, haha. Snorig, hosta, näsblod om vart annat, och som pricken över i;et så får jag sånna problem med mina leder när jag är sjuk.

I övrigt så har jag lyckats tagit mig en dusch iallafall. Så nu tänkte jag bara kasta på mig nå slit o släng kläder och fara vidare mot pappa för att ordna lita med bilen. Ska nämligen komma ett litet par dit i eftermiddag och kolla på lill'pärlan min inför ett kommande bröllop. Spännande!!


Likes

Comments

Alltså, look at my new babes! De enda som fattas nu är ett schysst ställ, men eftersom jag är så nedrans liten så verkar bara barnkläder finnas i min size .. haha. Hittar alltså inte alls så snygga kläder som finns i vuxen storlek. Minns hur extas en fin vän till mig var över att jag och Zara skulle börja vara med och gasa runt med han och grabbarna, att han skulle få lära oss allt han kunde .. Livet tog dock en oväntad vändning där på midsommar, men jag kan se hans nöjda min varje gång vi sitter upp på dessa fordon.

Kan knappt bärga mig till att jag och dessa pjucks ska få skita ner oss tillsammans.

Likes

Comments

På foto; Zara G.

" You're the weirdest, craziest, stupidest and most beautiful creature i have ever met "

Likes

Comments

Alltså va.. vad hände? Det är snart tre månader sedan jag var in på den här sidan senast och delade med mig utav något. Ska jag vara helt öppen och ärlig så har dessa månader bara varit kaos för mig. Det har varit tre månader utav tårar, oro och en konstant bubbla som jag fortfarande går omkring i. Det här året har tyvärr inte varit det bästa året under mina tjugotvå år. Så jag har hållit mig på avstånd härifrån, eller snarare så har den här sidan inte ens funnits överhuvudtaget i mitt lilla huvud. Istället försöker jag konstant att omringa mig av fina vänner och bara stötta varandra genom allt som sker.

Igår var jag och skålade med ett fåtal personer iallafall, bland annat Janine som tog upp min lilla sida här på tal .. Så fick för mig att gå in och kika till den förut och kände plötsligt för att lägga upp någonting här. Så hej på er igen! Jag hoppas att allt står lite bättre till för er än här borta. Tänkte ta och pilla med lite bilder nu när jag ändå sitter här vid datorn, så får ni en tjusig liten bild ifrån innan allt rasade samman och jag faktiskt var på topp så länge! Eller två,

Likes

Comments