Godmorgon på er! Idag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt min 19 års dag, hurra, hurra, hurra! Skämt åsido. Vaknade vid 05:55 imorse av att jag kände mig utvilad helt enkelt haha, vaknar alltid jätte tidigt när det är antingen julafton eller min födelsedag, oavsett hur äldre jag än blir så vaknar jag alltid tidigt. Idag fyller jag som sagt år och ikväll ska jag ha ett firade här hemma med mina fina vänner. Kommer bli riktigt kul. Ska springa några ärenden innan tiden slår in och fixa det sista. En drink/bål, vodka gummibjörnar och dekorera lite med roliga saker. Mer om min dag kommer självfallet imorgon!

Förra året från min 18 års dag <3 Två födelsedagspresenter & första lagliga ute på krogen, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har vi lovat varandra till varandra för alltid. Världens finaste pojkvän som nu bokstavligen är min fästman. Låter ganska sjukt i mina öron så lär inte direkt kalla honom för det för ens vi är äldre haha. Har tisslat och tasslat med detta i lite över två veckor och idag kom ringarna som jag beställde från Safira och då åkte och hämtade ut dem. Äkta silver med varandras namn ingraverade i varandras ringar. Och idag frågade jag Jarl om han ville spendera resten ut av sitt liv med mig, och han sa ja! Kärleken till honom går inte att beskriva. Är alltid likadan som när jag var nykär varje gång jag och Jarl ses. Gud vad jag älskar honom..

Nu ska jag alldeles strax duscha och därefter gosa mig ner hos älsklingen. Är inne i denna lilla nyförlovad-bubblan. Känns så bra, allting känns så rätt.

Likes

Comments