sjukaste grejen hände mig i dag.

Min sambo ringde våran vaktmästare angående våran kylskåp som va trasigt.

När han då kommer hit med han snubben som skulle fixa detta, så får JAG alltså skäll av han snubben för att jag hade ställt in varorna fel tydligen i MITT kylskåp?

Och så började han ha en liten lektion med mig om hur man ställer in rätt?

jag stor där och bara ee okej? så nu mina kära vänner får man inte ens ha sin kyl ifred utan att nån ska komma och påpeka och ändra..


Dom tog ju ut alla kylvaror när dom lagade kylskåpet, och sen när jag skulle gå till kylen sen och kolla jo då hade han ändrat om i hela kylen och tydligen ställt allt rätt..

HITTAR INTE ETT JÄVLA SKIT

Vem är han att säga till MIG hur jag ska ha det i mitt hem? och i min kyl..

den snubben förstörde hela min dag.

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har varit en riktig mys helg,
Vi har städat å fixar i lägenheten, jag och natta rensade min garderob vilket behövdes!
Vi käkade tacos och hade det allmänt mysigt i lördags, sen på söndagen gjorde natta tacopaj och kom hit med 😍 har man världens bästa vän eller? Kommer hit med mat de är ren kärlek!

Jag har ju världens bästa sambo med som säger åt mig att jag ska ta ett varmt bad och bara ta de lugnt helt för mig själv 😍 så under tiden hade han både Walle och Ralf oh jag njöt av ett vant bad! När ens sambo och käraste säger så de är då man vet att man är bort skämd 😂

Xoxo

Likes

Comments

Tvingade mig själv upp ur sängen fixa mat och byte blöja på Lilleman, gav han sin mat och sedan somnade han ro fyllt om, och jag vill göra detsamma men nope det får ju inte jag såklart för jag ska gå upp till jobbet

tack gode gud att det bara är från 07:00 - 13:00

Det är super kul att jobba men jag hatar att jobba dag.. men efter denna brevid gången så kommer jag troligtvis bara jobba kväll eller natt!

När man väl har vaknat och man går där på jobbet så. är det Såå skönt, där är jag inte mamma Moa på samma vis utan jag är Moa som jobbar och har barn.

så man får egentid fast man jobbar och får lön.

Längtar tills jag kan komma hem och säga nu äre helg.

Denna helgen ska vi ner till Falkenberg på fredag och lämna en säng och hälsa på min mamma

sedan ska jag ta tag i våran uteplats som ser fördärvlig ut. ska dampa loss på en stor buske xD


Xoxo

Likes

Comments

Ber om ursäkt för denna ursla uppdatering, men har haft väldigt mycket i mitt huvud dom senaste dagarna. 

ångesten knackar på med jämna mellanrum under varje dag. 

Vi i min familj fick ett besked man aldrig önskar få,

Min älskade mamma har fått cancer, hon har opererats redan och allt har gått väldigt snabbt. men hon är stark och jag vet att hon kommer fixa detta. 

Jag har dock inte mått så bra, och med allt mitt bagae så blir det extra jobbigt! men jag vet att det är ljusare tider påväg och jag ska börja fokusera på sånt som gör mig lycklig ist!!! 

så snart är jag helt igång igen med allt! ®

Xoxo

Likes

Comments

Och såhär blev de! Super nöjd verkligen, men kan ju säga såhär! Jag föder hellre tusen barn än att göra om det där igen 😂

Xoxo

Likes

Comments

Så taggad om några timmar så kommer min älskade sons namn sitta permanent på mig 😍 hur underbart är inte de 😏 ett litet smakprov på skissen

Resultatet kommer senare 😘

Xoxo

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag bar en bläckfisk som har många armar. Då hade jag kunnat göra flera olika saker samtidigt 🙌🏻 allt är fortfarande skit och jag har typ ingen ork till nått, men självklart gör jag allt å lite till endå 💪🏻 får se hur länge det håller

Min underbara son! Han som får mig att bita ihop och fortsätta vara stark även fast jag inte vill! Han är hela min glädje i livet

Xoxo

Likes

Comments

Just nu tycker jag allt är super jobbigt. Allt är bara skit och jag mår röv... men som tur är har jag min fina son som ger mig styrka och min underbara sambo!
Men allt som hänt på senaste var bara som en käftsmäll och jag får börja om från början typ

Xoxo

Likes

Comments

Jag har då börjat sälja skönhetsprodukter, super kul verkligen!

jag kommer lägga upp olika inlägg om vissa produkter, men finns det nått speciellt som du vill ha så kan jag fixa det med :)

var absolut inte blyga med att hör av er!

Xoxo

Likes

Comments

Fick ett sånt impulsivt ryck och tyckte att av färga håret var en bra ide, så nu sitter jag här i mina plastpåsar och hoppas på att få håret blont.

Gud dessa dagarna har varit jobbiga, hemskt att vara sjuk man vill inte göra nått. men jag har skruvat möbler och tagit hand om vår lille pojke, eller aa det gör ju jag ju varje dag så det va ju inget nytt direkt.

Vi har även fått hem våran hund, vilken guldklimp!!


resultat får ni se senare

Xoxo

Likes

Comments