Header

Instagram@moaafeliicia

Postad i: VARDAG

Vaknade vid 9 och låg i sängen tills jag orkade börja sminka mig. Ska plocka upp här hemma lite och sen duscha. Idag ska jag till min svärmors salong och färga håret. Men det är min pojkvän som ska färga håret så vi får se hur det går. Ska bli skönt att färga håret då det blåa blivit så himla blekt. Får se vad det blir för färg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Eftersom jag nu slutat röka och beställt träningsredskap så ska jag och Alex ut och gå, förbi affären med. Så fint väder ute och allt blir bättre av att röra på sig. Kollar på lite olika gym med så jag ska i framtiden börja gymma igen. Minns när jag tränade 3-4 gånger i veckan och hur mina muskler syntes.


Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Igår träffade jag Zabrina och Jennifer för första gången och vi hade sååå roligt. Insåg hur lika vi är och tänker och det kändes så skönt.
Kändes som att jag hade känt dem i år.
Får se om jag ska och träffa Jennifer idag. Håller på att städa lite i lägenheten.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Igår var det mycket som hände. Var och träffade min systers 2 dagar gamla bebis och sen åkte vi till mamma och åt. Kom hem vid halv 10 och somnade direkt.
Idag har jag inte speciella planer. Satte mig och sminkade mig och tog lite bilder och JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG IDAG!

Likes

Comments

Postad i: PSYKISK OHÄLSA, VARDAG

Mår du bra? - Vad bra.
Mår du dåligt? - Det är okej.
Jag vet hur svårt det kan vara att berätta att man mår dåligt. Jag förstår den där paniken när man inte vet varför man mår dåligt. Du kanske har allt man kan be om, du kanske har ett "perfekt" liv. Men något gnager inombords och du förstår inte vad som är fel. Och det är helt okej att inte alltid veta vad som får dig att må dåligt. Kanske har du förträngt det.
Mitt bästa tips är att prata ut med någon. Kanske någon nära? Eller helt enkelt någon som är psykolog. Det är ALDRIG fel att gå till en psykolog. Dock kan jag inte lova dig att den första psykologen du träffar kommer vara den som hjälper dig.
Jag själv har gått hos psykolog i 4 år och det är först nu jag hittat rätt. Har gått hos 3 olika psykologer på BUP och sen träffat 3-4 olika psykologer på vuxenpsykiatrin. Ha tålamod. Du borde känna ett förtroende till personen.
Men skäms aldrig för att du mår dåligt, lova mig det.
Att jag kan skriva så öppet om hur jag mår är för jag kommit till ett stadium då jag förstått att jag är inte ensam om att må dåligt. Och jag vill kunna hjälpa alla som behöver hjälp. Jag vill inte att någon ska känna den där klumpen i magen för att gå till skolan, eller rädslan för att gå hem, eller känna den där paniken för att gå i affärer. Ni ska må bra, hela tiden.
Jag hoppas det löser sig till slut!


Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Äntligen kom Texas till världen och jag blev moster för femte gången.

Dagens planer är att vika tvätt och tvätta, superroligt...
Var på en långpromenad med Rocky och när vi precis gick ut började det spöregna. Och nej, jag har inte skaffat hund. Är bara hundvakt då min bror är i Kiruna.
Varför har jag inte bloggat då? - Har inte haft någon blogglust och det händer inte så mycket i mitt liv.


Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Lite väl mycket som händer känner jag, så bloggen hinns inte med. Men jag ska försöka så gott jag kan. Alex dammsuger lägenheten medans jag kollar Playmates. Sååå otroligt bra program. Ja, vad händer idag? - Inga planer what so ever så vi får se vad dagen har att erbjuda. Kanske gå ner till hamnen och ta en glass? Vi får helt enkelt se.


Likes

Comments

Postad i: Mode, SHOPPING

Är nu hemkommen från Oskarshamn. Fick med mig lite saker. Jeansen och foundation blev det som mamma betalade <33
Sen köpte jag en nattkräm och nagellacksborttagningpå Lidl, haha.
Håller på med maten nu och sen får vi se om vi ser någon film och bara myser.

(Kameran gjorde jeansen randiga)

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Vaknade vid 7 av att Alex var helt borta. Letade i hela huset för att hitta han i badkaret. Då var det bara att gå upp då jag inte kan sova utan han. Idag ska jag följa med min mamma till Oskarshamn för hon ska till frisören. Vad ska ni göra idag?


Likes

Comments