View tracker

Inspiration

Som jag tidigare nämnt älskar jag inredning! Det är något som alltid håller platsen på senast sökta på både We heart it men även Google! Finns ingenting jag längtar till mer än att flytta hemifrån och skapa mitt egna hem. Här är lite ungefärliga bilder på min inredningsstil!

HUUUR mysigt?!

Om jag en dag får en liten bebis är detta ett MÅSTE(!!)

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Min dag är inte värd att nämna men min kväll, WOW. Har verkligen världens finaste vänner, det bevisades svart på vitt ikväll. Att jag, vi kan lita på varandra så oerhört mycket och känna sån trygghet hos varandra är någonting utanför denna värld. Trodde aldrig jag skulle få uppleva vänskap som våran och jag är världens lyckligaste som får göra det. Vi har haft en period på slutet där vår väg varit lite guppig men det ordnades idag. Så skönt att kunna prata om allt mellan himmel och jord. Stora och små saker, skratta och gråta men i slutändan klappa varandra på axeln med uppmuntrande ord och bara ge varandra en stor kram. Vi uppfostrar varandra som den familj vi är och tillsammans blir vi bättre människor. Varje dag gör vi misstag men viktigast av allt, vi lär oss av dom. Jag kan inte vara gladare att jag får växa upp med dessa vid min sida. Vilken JÄVLA kväll, helt enkelt. ❤️

Likes

Comments

View tracker

Firstly, skola..Att gå till skolan har på senaste tiden börjat kännas otroligt krävande. På ett sätt jag tidigare aldrig upplevt det. Är mer morgontrött än jag någonsin tidigare varit och har dessutom haft ett så stort problem med att hålla fokus. Förmodligen beror det på att jag helt enkelt är skoltrött. Att jag då har så fina vänner hjälper verkligen. Hittar liksom den där gnistan som får skolan outhärdlig och värd varenda sekund? Nog om det, jag kämpar på och snart är vi alla klar (hur sjukt??) <33

Efter skolan hämtade jag upp min systerdotter Leia för att sedan skjutsa henne till gymnastiken. Hon växer upp så otroligt snabbt, låter otroligt gammal utav att säga så men hinner ärligt inte med! Finisen

Baaaaad

Efter bad blev det plugg<3 Älskade matte jag kommer aldrig förstå mig på dig, men det är okej

Likes

Comments

Började dagen med jobb.. vilket börjar kännas som en vana. Jobbade mellan 07.30-11.30 vilket däremot var väldigt skönt! Därefter träffade jag tjejisarna och vi åkte skridskor, så mysigt <333

Kolla vad fint det var, helt underbart!!

På kvällen hade jag bio inbokat med la familia vilket var ett suveränt avslut på dagen! Trots att filmen inte var lika bra.... haha! En perfekt söndag helt enkelt!

Likes

Comments

Min vilja att flytta hemifrån växer varje dag. Kan inte komma över tanken att bara få ha sitt eget hem. Designa det på sitt eget vis. Någonting jag längtar till såååå mycket. Här kommer några bilder på hur jag skulle vilja ha det, enjoy!!

Har på senaste tiden börjat älska färgen grå. Tycker det är en sån avslappnande och mysig färg, verkligen ett måste!

Hur snyggt med balkar i taket??

Någonting jag verkligen älskar är tegelväggar. Så himla snyggt!!

Likes

Comments

I lördags hade jag en sån otroligt mysig kväll med mina hjärtan, verkligen behövligt. Började med en middag och sedan satt vi bara och pratade, om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt med vänner som lyssnar och där man kan känna sig uppskattad. Mina vänner äger.

Likes

Comments

Hallå hörni!! Ett tag sen sist, vilket jag skulle ändra på.. Tiden bara rinner iväg och jag får paniiiik, har inte gjort någonting speciellt och ändå har jag haft sommarlov ett bra tag nu! Usch hatar verkligen känslan av att veta att jag inte använder min tid till någonting vettigt och roligt då det kommer vara ett helt år kvar till nästa sommarlov.. Just nu så har jag bara jobbat och solat när vädret tillåtit även försökt att träffa mina vänner så mycket som möjligt men alltid så svårt att planera in träffar då alla jobbar olika tider.. surt. Hade dessutom så himla mycket planerat i sommar, en Stockholm resa med tjejerna, en Tallinn resa med Lovisa och dessutom en utomlands resa och just nu så känns det som att allt det gått i lås, paniiiik!!

Aja, jag får väl nöja mig med att ha en helg av festande framför mig och även en snabbresa till Stockholm mellan sön-tis för att se Rihanna(!!)

Hoppas ni har ett mer produktivt och händelserikt lov än mitt hörni, puss!

Delar med mig av lite bilder från de senaste veckorna

Likes

Comments

I fredags stod partaj på listan och partaj blev det. Bara till klockan 00.00 för min del då jag och TK sedan drog iväg på en spontan tripp till huvudstaden för att hämta MIN bil???

Vi åkte alltså 00.00 på fredagen och kom hem till Örnsköldsvik igen vid 14.00 på lördagen, en kort och spontan resa alltså meeeen så himla rolig!

Igår träffade jag bara några kompisar vilket var så mysigt!!!!!

Panda panda panda ;-)

Likes

Comments