Hallå hörni!! Ett tag sen sist, vilket jag skulle ändra på.. Tiden bara rinner iväg och jag får paniiiik, har inte gjort någonting speciellt och ändå har jag haft sommarlov ett bra tag nu! Usch hatar verkligen känslan av att veta att jag inte använder min tid till någonting vettigt och roligt då det kommer vara ett helt år kvar till nästa sommarlov.. Just nu så har jag bara jobbat och solat när vädret tillåtit även försökt att träffa mina vänner så mycket som möjligt men alltid så svårt att planera in träffar då alla jobbar olika tider.. surt. Hade dessutom så himla mycket planerat i sommar, en Stockholm resa med tjejerna, en Tallinn resa med Lovisa och dessutom en utomlands resa och just nu så känns det som att allt det gått i lås, paniiiik!!

Aja, jag får väl nöja mig med att ha en helg av festande framför mig och även en snabbresa till Stockholm mellan sön-tis för att se Rihanna(!!)

Hoppas ni har ett mer produktivt och händelserikt lov än mitt hörni, puss!

Delar med mig av lite bilder från de senaste veckorna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags stod partaj på listan och partaj blev det. Bara till klockan 00.00 för min del då jag och TK sedan drog iväg på en spontan tripp till huvudstaden för att hämta MIN bil???

Vi åkte alltså 00.00 på fredagen och kom hem till Örnsköldsvik igen vid 14.00 på lördagen, en kort och spontan resa alltså meeeen så himla rolig!

Igår träffade jag bara några kompisar vilket var så mysigt!!!!!

Panda panda panda ;-)

Likes

Comments

​Bästa hov1 med bästa låten kärleksbrev. ​Denna går på replay, bästabästabästa.

Likes

Comments

Yeeeeees, som rubriken lyder: ÄNTLIGEN tillbaka!!! Länge har jag velat fortsätta med bloggen men inte riktigt känt att jag haft tiden eller orken att faktiskt ta tag i det men nuså. Tänker att jag samtidigt ska ge bloggisen en liten lyft med fler uppdateringar och dessutom med bättre kvalité. Det har minst sagt varit väldigt mycket i skolan och förutom det en fullspäckad fritid! Andetaget jag länge gått och hållit inom mig kan jag nu pusta ut och det känns otroligt skönt. Äntligen sommarlov, som vi har väntat.

Tänkte göra en liten bildbomb med bilder av det ni missat medan jag varit borta, hoppas det uppskattas!


Först och främst, brännbollsyran. Härliga, bästa, underbara brännbollsyran.

Likes

Comments

Från lördagens super goda middag på ALLSTAR. Verkligen ett ställe jag tipsar er om, god mat och bra service!

Likes

Comments

​Hur bra är egentligen inte Zayns nya låtar? Personligen tycker jag nog att dem är mycket bättre än många av One Directions låtar och även så annorlunda från låtarna de gör i bandet. Kul att han hittat den typ av musik han vill skapa och det verkar ju verkligen gå jättebra för honom! Like I Would är nog min favorit, vilken är eran?

Likes

Comments

Började dagen med en långpromenad in till stan med Wilma. Vädret var ju sååå himla fint!!

Inne i stan gjorde vi lite snabba ärenden och köpte även en supergod smoothie som innehöll jordgubbar, ananas, kiwi och mango.

Senare på kvällen for vi på affären en sväng för att köpa lite naturgodis och resten av kvällen fyllde vi bara med massa snack! Superbra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Som jag nämnt tidigare så fyller jag 18 i år!!! Därför tänkte jag dela med mig av vad jag önskar mig och lite tips till er som inte riktigt vet vad ni vill ha. Självklart är alltid pengar ett säkert kort då du själv kan välja vad du vill lägga dem på. Själv kan jag ibland tycka att det är tråkigt att bara få pengar då jag har lätt att lägga dem på saker som jag egentligen inte behöver, exempelvis mat. Hoppas dessa tips iallafall ger er lite idéer!

Likes

Comments

För jag har ännu en gång blivit moster!!! Till världens finaste tjej💗💗

Likes

Comments